Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fukar

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó ötlet-e utazási irodával utazni? Mi az ami hátrány egy ilyen utazásban?..
Fukar 2018.10.10 19:17:53
@bandigyerek: Sommás véleményed erősen téves!
Az idegenvezető megléte vagy nemléte sok mindentől függ.
Pl. Kambodzsába jó ha van, Kanári szigetekre nem szükséges.
A posz írójától azt kérdezem, vajon ha az idegenvezető szidja a kormányt akkor rendbe van? /2.ok/
Fukar 2018.10.11 10:48:11
@Leooo: nincs rendben, hogy 2x lemaradt az n!
A tanulásra való felhívásod köszönöm, mert nemcsak a jó pap tanul holtig.
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
Fukar 2017.09.16 18:43:21
@Mrebi:
"Totálisan félreértelmezi mindenki a helyzetet. Demcsák csak trollkodott egyet, görbe tükröt tartott Szanyi-kapitány elé. Egészen a legvégéig kitűnően hozta a szerepet, nem nevette el magát, nem esett ki belőle. Ez alapján ki merem jelenteni, hogy valójában médiatörténeti eseményt, a televíziós riport műfajának csúcsát láttuk. Később még tanítani fogják. Persze akárki nem csinálja utána." Figyelemre méltó meglátás!
A csúcsok csúcsa lehetett volna ha Szanyi, mint nem egyszer, piásan válaszol az igen csak provokatív kérdésekre.
Lázár Jánosnak cigányozás jut eszébe, Csepreghy Nándor teli szájjal vádaskodik, az EMMI meg sértődőst játszik csak éppen egyikük sem a tényekről beszél. Én készséggel elhiszem, hogy még egy kormányzati vezető politikus felesége is szép és jó célokért dolgozhat, küzdhet. Még abban az esetben is ha…..
Fukar 2017.09.14 14:11:25
@Bolshevik: a helyesírásodat elnézve, te valójában igen sikeres vagy, akár csak a "demokratikus" ellenzék!
Fukar 2017.09.14 17:24:17
@sunabajnok:
"a férje zéró munkáért..." Azért ezt a zérót gondold át még1x!
Nagyon elöntötte az epe az agyadat, ha ilyeneket eresztesz ki magadból.
Az MSZP-ben már ott tartanak, hogy Gyurcsány nem is volt felelős 2010-ért...
Fukar 2017.07.28 16:53:45
@guvat: "Gyurcsány lesz a közös jelölt..."
Ezen csak mosolyogni lehet!
Se 2018-ban, se semmikor nem lesz közös jelölt, mert egy utált politikus.
Pártja, jó esetben megugorja a parlamenti küszöböt, de nem több.
Két nap alatt két szavazás is volt arról, hogy Botkának igaza van-e, amikor azt állítja, Gyurcsány inkább akadály, mint előny, és lehet-e vele együttműködni. Mindkét voksolás Gyurcsány fölényes diadalát hozta.  (A képen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Botka László szegedi polgármester együtt…..
Fukar 2017.06.01 20:05:12
@belevauvau: "jelenlegi hazaárulók"
Jó,de akkor micsoda a demokratikus ellenzék?
Soroljam? Botka, Gyurcsány, Szél, Juhász, mint hazaszeretők!
Ember, szabad véleményt nyilvánítani, utálkozni, de marhaságot írni?
Soros György gonosz cionista-amerikai multi-milliárdos, tudatta a köztévé a ma esti híradójában. Persze azt, hogy Soros gonosz és cionista, nem a fideszes állami hírműsor szerkesztői állították, hanem csupán beidézték Ali Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elmondott gondolatait.  Ha…..
Fukar 2017.05.25 10:27:05
@Cinkes: "úgy látom neked mindegy, hogy tollseprűvel vagy szívlapáttal basznak pofán, már ha érted a párhuzamot a korábbi és a fideszes köztévék között. "
Ez gyönyörű és most veregesd meg a válladat, hogy milyen fasza gyerek is vagy!
Igen, most már publikus: hazaköltözöm Gibraltárra. 9 hónapja személyesen is van lehetőségem megtapasztalni azt a fordított kultúrsokkot, melyről évekig külföldön élt, majd hazaköltözött klienseim beszámoltak – ekkor költöztem vissza Magyarországra közel 4 külföldön töltött év után. Többször…..
Fukar 2017.05.15 17:09:37
@Jakab.gipsz: Már kezdtem magam rosszul érezni, hogy csak külföldön tengődő, hazájukat fikázóak vannak. De, azért csak nem vagyok egyedül, hogy utolsóként leoltsam a villanyt!
Megértem, ha valaki/k/ tapasztalatszerzés, jó fizetés stb. miatt kühonban keresik a boldogulást,de ez a pökhendi haza szólás, finoman szólva, otromba.
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
Fukar 2016.12.11 11:02:24
@Annie Oakley: Na! Ákost Kozsóval +Gesztiékkel egy lapon emlegetni hozzá nem értés!
Fukar 2016.12.11 13:59:25
@Annie Oakley: Nem vagyok Ákos-rajongó, ellenben felismerem a hangjegyeket a kottán.
Esterházy szerint"bizonyos szint felett nem megyünk bizonyos szint alá", ez alapján nem reagálok a minősítéseidre.
Tesco-rendelés, helyettesítő termék, 30 napra zárolt lóvé. Ezeket a kérdéseket már többször körbejártuk: a helyettesítés rendszerét az ÁSZF-ben rendesen jelzik, azt is, hogy ezeket nem muszáj átvenni, kérdésünkre részletesen elmesélték, milyen algoritmus alapján kerül…..
Miután a melegek mindennapjait és szexuális életét korábban már kiveséztük, épp itt az ideje, hogy beszéljünk a leszbikusokról is. Összegyűjtöttük hát a kérdéseiteket, a legártatlanabbaktól a leggátlástalanabbakig, hogy egyszer s mindenkorra választ találjunk rájuk. Mivel szerkesztőségünknek…..
Fukar 2016.11.30 18:39:58
@dunántúli gyerek: Gratula! Te többet elmondtál a hölgyek leszbi érzéseiről, mint a szerkesztőségi firkász akinek "sajnos" nincs leszbi szerkesztőségi tagja vagy gyáva volt, hogy bevállalja.
A kérdezz-felelek főként a felelek borzasztó, semmi érdemi megnyilvánulás etc. csak mis-más.
Fukar 2016.11.30 19:41:09
@dunántúli gyerek: én is úgy értem, hogy a csajok normálisok csak ébredhet közöttük leszbi gondolat, esetleg egy próba,de aztán mennek a maguk útján ill. a pasikkal.
Egyébként ha nem ment volna át,teljesen egyetértettem az általad leírtakkal.
Melegjogi konferenciát szerveztek tegnap. A rendezvény a többségitől eltérő szexuális orientációjú emberek helyzetére, jogaik kiterjesztésére fókuszált. Hogy a Nyugati Fény mit gondol az LMBTQ-kérdésről, azt megírtuk nyáron ebben a nagy sikerű cikkünkben. Röviden: Ha kicsit is komolyan vesszük,…..
Újabb évad, újabb felháborodott szülő kap rohamot azért, mert Pistike csak nem olyan jó, mint hitték, és nem jutott be az élő adásokba. A Blikk írta meg, hogy egy apuka a Facebokon tette közzé kínjait, és írta le részletesen, hogy a most forgó műsor (a válogatók, a tábor és a mentorház felvételei…..
Fukar 2016.08.25 12:10:56
@Pinky A Máffin: @klood:
"Miért érzem azt, hogy ez az RTL, egy jól sikerült reklámja? Mint tudjuk a negatív reklám is reklám, és lám már most beszélnek a műsorról... " Te írtad le a lényeget.
Minden egyéb körítés a reklám érdekében, az okoskodások is.
Tényleg kell az RTL szekerét tolni? Félreértés ne essék a szennycsatornák mindegyikét értem a szekértolás megjegyzésemmel..
Az AAA Autó régi barátunk. Eddig főleg lehetetelen hosszú ügyintézéssel, a kecsegtető árajánlat utáni kiábrándítóan alacsony valódi ajánlattal, és a folyamatosan nyomás alatt tartó ügyfélkezeléssel került be hozzánk. Levélírónkkal extrémebb dolog történt. Tisztelt Homár! Történetemmel azoknak az…..
Van az úgy, hogy az ember, amikor belevág a határátkelésbe, elképzelni sem tudja, hogy még egyszer visszaköltözik Magyarországra – aztán az élet másként hozza. Ez történt a Végtelen… talán blog szerzőjével és családjával is. Aztán ha már Thaiföldről visszatértünk Európába, megnézzük, mekkora…..
Fukar 2016.06.20 20:43:50
@Virago_1000:
Hasonlóan látom az oktatásról a helyzetet.De most divat az ekézés.
Egyébként ez a hazatérek ezért,azért,de itt minden tré ez egy tipikus eset. Röviden elmentek,mert nem tudtak itthon boldogulni vagy mert azt hitték máshol kolbászból van a kerítés. Aztán felébredtek, mert nem tudtak odaát sem boldogulni és nem volt kolbászból a kerítés. és ekkor jön az ilyen porhintés.
Fukar 2016.06.21 11:56:52
@hexa: "Miért propagáljátok már megint a hazaköltözést? "
Szerintem meg az ellenkezőjét lehet kihallani! De mindenesetre
ügyesen van csomagolva a sirám és az itthon minden szar egybe.
A város egyik legszebb körútján sétálva, műemlék épületek és számos vendéglátóhely között találunk rá a Fekete kávézóra, az egyik legújabb Fenntartható Vendéglátóhelyre. Egy építész házaspár, Gerzsenyi András és felesége 2013. áprilisában nyitotta meg kis dizájnboltjuk helyén az akkor még apró…..
Fukar 2016.06.12 19:04:04
  Tóth Gabi maradt meg csak az előző gárdából, azaz bejött a Blikk tippje a mentorokat illetően. A harmadik évadát kezdő énekesnő mellett Puskás Peti, Márta Alex, azaz ByAlex és Gáspár Laci mondja majd meg a frankót az énekeseknek hamarosan. Érdekes helyzet, a mentorok közül mindenkit valamilyen…..
Fukar 2016.06.09 14:03:57
@Chuck Νorris: Jó a névsorod! De a balhéhoz Tóth Gabi kell aki nem csak harsány, hanem primitív is. A többi olyan amilyen akár még jók is lehetnek!
Hagyó Miklós volt budapesti polgármester helyettest azzal vádolják, hogy hivatali idejében, mint a BKV-t felügyelő fővárosi vezető utasítást adott a BKV-nak olyan szerződések megkötésére, amelyek a cég számára szükségtelenek és előnytelenek voltak. A szerződések nyomán…..
Fukar 2013.05.04 14:05:07
@prolee:
"Pl. azt a jelenséget is ismerem, hogy MINDEN vezető azt hiszi magáról, hogy ő jó vezető. Soha, egyet sem láttam, aki lemondott volna a posztjáról azért, mert belátta, hogy neki ez nem megy."
Ezt a gondolat így fogalmazódott meg másképp:
Peter-elv a Parkinson-féle törvényekhez hasonlóan nem túl hízelgő, a szervezetek működésére nézve. Az elv értelmében, minden szervezeti hierarchiában, minden beosztott addig emelkedik felfelé, amíg el nem éri azt a beosztást, amit már nem képes ellátni. Oka, hogy a hierarchiában való emelkedést mindenki azzal a munkával érdemli ki, amelyet korábbi, azaz alacsonyabb beosztásban végzett.
Dunát lehet rekeszteni mostanság az ilyen-olyan televíziós tehetségkutató versenyekkel. Sztárok, faktorok, csillagok röpködnek körülöttünk, nem győzzük kapkodni a fejünket. Nem múlik el év, hogy ne indulna egy-egy újabb széria, és mivel ezek átfutási ideje általában több…..
A magyar közbeszéd, de legalábbis a késő esti közszolgálati beszélgetőműsorok egyik kedvenc toposza, hogy vajon miért sikeresebbek egyes volt szocialista országok, mint mások. A sikerkritériumok sokfélék lehetnek, a politikai intézményrendszer milyenségétől a gazdasági…..
Fukar 2010.05.17 13:56:46
@Spekulans:

A kommentet - szívem szerint - javasolnám a Parlamentben felolvasni akárcsak,mint OV által be/felolvasott Politikai Nyilatkozat-ot!

Persze a BUX shortolás nélkül.

A cimét kellene meghatározni!

Javaslat a szerzőtől esetleg v.kitől?
1harmad Időzavarban 2010.05.11 12:15:41
Matolcsy "Megismételte korábbi kijelentését, miszerint idén év közepétől egy hároméves adócsökkentési program indul, ám hogy milyen lépések kerülnek az első körbe, az attól függ, hogy júniusra mit tár fel a Varga Mihály-vezette, az államháztartást átvilágító…..
Fukar 2010.05.12 11:31:25
@Jaffar:
Az ingatlanadóra vonatkozó okfejtéseddel egyetértek,sőt örülök,mert már aggódtam magamért mikor hasonlóan előadtam és a környezetem értetlenkedett,hogy talán nekem ment el a józan eszem.
A 2/3 szerintem is világos helyzetet teremtett,most az ismert mondás szerint "elválik a szar....."!
Egyébként magam részéről drukkolok,bár erős kétségeim vannak.
Ami a "dzsobbik" eltüntetését illeti ahhoz azt a helyzetet kellene feloldani ami megerősitette!
Alapvetően az emlitett 4-5 értelmes kispárt között egy radikális sem árthat,sőt!
Az "én nem akarom....stb." álláspont tekintetében sajnos nagyon kevés az érthető,konzekvens érvelés,hogy igenis a fogyasztást terhelő adókat EMELNI KELL, mig a munkabéreket terhelőket pedig CSÖKKENTENI!
A nekem ne mondják meg véleményt vallóknak azt javaslom válaszoljanak maguknak arra a kérdésre ha a bérüket terhelő adókat kb. 15% ponttal csökkenti,viszont megemelik 20% és/vagy 10%ponttal a jövedéki adó ill.az ÁFA mértékét melyiket kérné?
Egyébként a fogyasztási adó emelés értelemszerűen a nagy fogyasztást "bünteti".
Alakul a dráma a görög gazdasági helyzet kapcsán, valamiféle külső segítség egyre inkább elkerülhetetlennek látszik. De vajon megérdemlik-e a görögök? Szükség van-e a megmentésükre? Mit tennénk, ha rajtunk állna a döntés?  ..
Fukar 2010.04.28 12:20:40
@Din Serpahis:

Véleményed tömör,de nagyon meg van fogva a lényeg!
Most el dől mit ér az unio!

Ami pedig a nem "megmentés" illeti hát egy közösségben nagyon necces.