Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shadow girl

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zöldszáj NÁTRIUM-GLUTAMÁT 2017.05.02 17:44:59
Tanulási nehézségek? Hiperaktivitás? Elhízás? Leptin érzékenység? Daganatos betegségek? Allergia? Migrén? Asztma? Látás zavarok? Depresszió? Fogamzási problémák? Memória gondok? Parkinson-kór? Alzheimer-kór?a válasz: NÁTRIUM-GLUTAMÁT (E 621)MSG, monosodium glutamate, mononátrium-glutamátA…..
A kovász készítéséről részletesen itt olvashatsz. Fontos, hogy az anyakovászod mindig tettrekész legyen, ezért hetente legalább egyszer, de inkább kétszer etetni, frissíteni kell. Alábbiakban egy-két szabály és jótanács az anyakovász frissítéséhez. A kovász frissítésének egyik legfontosabb…..
shadow girl 2018.11.19 18:41:47
@Ormós Gabriella: azt olvastam, hogy tilos visszaetetni a kovászt, most mégis ezt írtad.
Most kocsit összekeveredtem.
Hazudtam magamnak egy világot....hazudtam, hogy jobb életem legyen, hogy jobban érezzem magam. Hazudtam, mert azt hiszem, így meg tudom magam védeni, hogy így nem bánthat senki. Jelenleg munkanélküli lettem, Salamon bár bíztat, hogy majd találunk valamit, ő könnyen beszél. Neki van…..
Történetem Történetem 2010.03.31 10:15:00
„A legjobb védekezés a támadás!” ősrégi közmondás. Sokan használják, sokan nem, talán így van, talán nem. 22 éves lány vagyok, és szerelmes. Szerelmemet,- akiről valószínűleg ebben a blogban sok szó fog esni- az egyszerűség kedvéért nevezzük Salamonnak. Salamon…..