Regisztráció Blogot indítok
Adatok
méh.s

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha akkor nem kezelik félre, ma a fiam el tudná látni magát, nem igényelne állandó felügyeletet, élné az életét, mint a legtöbb 22 éves fiatal.  A család többi tagjáról nem is beszélve: 4-en élünk egy 84000,. ft fizetésből, a rokkantjáradékból és az ápolási…..
méh.s 2013.05.19 01:28:09
"People seem to think that with SAM you turn a crank and a computer displays "LIFE" or "NOT LIFE," or even "EARTHLIKE ORGANIC CHEMICALS" or not.That's not how it works." - EL Az indexen Kolbert András közölt egy figyelemre méltó írást "A kommunikációnál megáll a tudomány" címmel. A…..
méh.s 2012.12.08 22:36:17
@lacalaca:
Köszi a linket, én is valami hasonlót pedzegettem pár évvel ezelőtt a könyvemben, az idézet onnan való (Genetikailag manipulált). Volt a mainstream genetika, ami leszivárgott a köznéphez, meg az örök szkeptikusok. Most az ő útjukon kell járni, és ez már nem az a diadalmenet amit a publikumnak jól eladható

A másikat meg az Istenek hajéka című könyvből idéztem
Most már a harmadik helyről hallom ugyanazt a hátborzongató sztorit, tehát lehet benne valami.Leírni csak ezért írom le, mert feltételezem, hogy aki ilyesmivel játszadozna, annak nincs internete és nem olvas blogokat, tehát nem fog vérszemet kapni és az én adóforintjaimból a…..
A blogot olvasgatva arra gondoltam, hogy egy hetemet dokumentálni fogom, hogy a lakosság is belelásson egy kicsit jobban a dolog másik oldalába. Mi nem a célom ezzel a naplótöredékkel? Bizonyítani bármit. Ez egy véletlenszerűen kiválasztott hét, egy véletlenszerű vidéki kórház,…..
Sziasztok! Szlovákiai vagyok, ide járok egyetemre, nincs itt TAJ kártyám, mert ha beteg voltam, haza mentem, otthon fizeti nekem az állam a tébét. Most nálam is úgy esett a dolog, hogy kellett volna a sürgősségi fogamzásgátlás, hazamenni a vizsgaidőszak közepén nem volt időm,…..
Kedves Praxis Blog! Először is, gratulálok a bloghoz, nagy szükség volt rá. Velem pár hete történt ez az eset, és még mindig forr bennem a düh. Panaszt fogok tenni a kórház betegjogi képviselőjének, de úgy érzem a nyilvánosság az egyetlen igazi fegyver ezek ellen a…..
méh.s 2010.03.31 09:26:00
@Gestanyó: Meg tudom erősíteni hogy sürgősségi fogamzásgátló tabletta szedése után feltűnő gyakran fordul elő méhenkívüli terhesség

Ez egyenesen következik a szer hatásmechanizmusából, mivel a petesejt méhkürtön keresztüli normális vándorlását és beágyazódását akadályozza meg. A zigóta így más helyet keres magának a hasüregben és ha sikerül megtapadnia ott méhenkívüli terhesség formájában fejlődik tovább. Hogy ez mivel jár azt nyilván nem szükséges részleteznem, ezen a site-on egy korábbi blogbejegyzés éppen egy ilyen esettel járó megpróbáltatásokat ecsetel (Várjon reggelig ... ).

Ha tehát a tisztelt hölgy kellő biztonsággal szeretné elkerülni a méhenkívüli terhességel járó veszélyhelyzetet akkor ajánlatos az eset után 3 héttel részt venni ultrahangvizsgálaton, amennyiben felajánlotta a tablettát felíró orvos ennek a lehetőségét. Még ha kicsi is a pozitív lelet valószínűsége az időben fel nem ismert extrauterin graviditás veszélyessége miatt ennyi mindenképpen javasolható