Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogair

1 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Levelet hozott máma a posta, a hillandknowlton.com-ról. Nem tudom, hogy mióta tartja fontosnak a madarasteszkó PR-ügynöksége, hogy értesítsen a vállalat dolgairól, de érdekes mód, amíg nem írtam a lápos balhéjukról, addig eszükbe se jutottam. Hmmm…. Nyilván…..
Tier kérdésére elég egyszerű a válasz, tulajdonképpen ő maga is tudja. Főleg lakott területen kívül veszélyes a motorosok számára a közlekedés, kisebbek, sérülékenyebbek, ha buknak, akkor lehet, hogy többé fel sem kelnek a földről. Az tény, hogy távolságival még nappal is…..
Amikor valami szörnyűség történik, azonmód megkezdődnek a találgatások a katasztrófa okait illetően. Ez természetes emberi viselkedés. Az pedig a politikai intrikákon és hétköznapi sumákságokon szocializálódott magyar (kelet-európai?) polgár sajátja, hogy minél nagyobb a…..
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
Ha valami eltér a megszokottól a közlekedésben, az emberek egy része végtelen ciklusba kerül és lefagy. Aztán egy idő után rájön, hogy valami mást kellene megpróbálni, de különösen nehezített pálya, ha mások is vannak a környéken. Zoltán olyan kereszteződésben járt…..
blogair 2010.10.08 11:24:19
@ad-renalin:

Nagyon király a dolog, de mi van ha megszakad a net? :)

A fél utcának harangoztak? :)
„A szórakozóhelyen ismertem meg a piercing nélkülit, azzal mentem haza, és az ikertesója (a piercinges) mellett ébredtem! Csinálnak ilyet az ikrek? Ez valami perverz hobby?” – vígjátékba kívánkozó kalanddal zárjuk a hetet: a srác egy alkoholgőzös diszkótúrán…..
Kedves MTBlog, job hunterek! Szeretném veletek megosztani, egy igen érdekes kalandomat ami a mai napon történt.Hogy lehetséges, hogy léteznek még szcientológus munkaerő közvetítők? Csak szűkszavúan: Adott logisztikai végzettségű munkaerő,adott logisztikai munka ajánlat.…..
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
Nincs annál cikibb, mint amikor lekerül rólad a Push-up melltartó és a pasid lefagyott mosollyal szembesül a valósággal. Idén már a férfiakat is célba vették a fehérnemű-gyártók és hódíthatnak egy kis hazugsággal. A Brit Marks & Spencer cég a napokban mutatta be a Bodymax…..
"Néhány tízezer tonna talaj cseréje, vagy akár 100 ezer tonna sem az a nagyságrend, amit ne tudnánk teljesíteni" – mondja Bakonyi Zoltán, a MAL vezérigazgatója.Negyven négyzetkilométerszer 20 cm talajvastagság az 8.000.000 köbméter talaj. Az tényleg tízezres…..
Mint mindenkit, minket is felkavart a vörösiszap-katasztrófa, és nem tudunk tétlenül ülni - nem érezzük elégnek a 1749 hívogatását (ki tudja, mikor mit kapnak meg belőle a tragédia károsultjai). Ezért úgy döntöttünk, s.k. viszünk le minél több dolgot, ami legalább…..
Karen M. O'Leary építészeti tervező Észak Karolina legnagyobb városában, Charlotteban él és dolgozik. Rendkívüli módon szereti a térképeket, így nem csoda, hogy aprólékos művészete is ezt jeleníti meg, Karen ugyanis papírból vágja ki (néha festi) kedvenc városainak utcáit,…..
A Szivaros Fickó -akiről már olyan komolyabb orgánumok is írnak, mint az msnbc.com- megérkezett hozzánk is, itt vannak az első, általatok készített képek. Akinek ez nem elég, annak itt van két galéria: klasszikus sportfotós és klasszikus albumborítós, az utóbbi zseniális...
blogair 2010.10.07 21:50:09
Subba Hát ezt mi is letagadnánk! 2010.10.07 15:07:00
Örömmel halljuk, hogy megfilmesítik Zsazsa kedvenc regényét, az Abigélt! A munkálatokban pedig olyan géniuszok vesznek részt, mint Horváth Csaba, az Európa Expressz producere és Barnóczky Ákos, az elmúlt évek egyik legérthetetlenebb (ti. hogy ezt hogy gondolták, ki adott rá…..
Néztem ezt az óriásplakátot, néztem, és próbáltam magamon egy restartot nyomni, mert olyan szinten lefagytam a piros lámpánál, hogy csak heves dudaszóra voltam képes visszaszerezni az irányítást a testem fölött. Hozzá vagyok szokva a szar reklámokhoz, a kényszeredett…..
A minap bedobták a kérdést, hogy vajon miért is vagyunk éhesebbek, ha nem alszunk eleget. Egyáltalán, éhesebbek vagyunk-e, vagy csak úgy tűnik?Remélem, a blogolvasók már tudnak annyit az emberi test csodálatos működéséről, hogy a választ nem hessentik el azzal, hogy ez csak urban…..
A közelmúltban számos nagy mobilcég esett már egymásnak, a Motorola azonban elegánsan viselkedett: bár perelte a Nokia, a Microsoft és a RIM is, nem élt a viszontkereset lehetőségével. Egészen mostanáig, mert most úgy döntött, hogy 18 szabadalom megsértése miatt bepereli az…..
Legalábbis több lap szerint ez a Róma belvárosában található, öt négyzetméteres, portásfülkéből kialakított kis lakás a világrekorder a piacon. 43 ezer fontért kínálják, ami nagyjából 13,2 millió forintnak felel meg. Szép kis négyzetméterár. Pesten a legkisebb, hat…..
A Kolontár határában levő egyik zagytároló gátszakadása következtében négy ember meghalt és több mint száz ember megsérült, égési sérüléseket szenvedtek a rájuk zúduló lúg következtében. A tragédia borzalmas, az emberek nagy része nem tud és nem is kíván…..
Minden love story ott fut zátonyra: hogy én akkor én/ő egyetemre került(em). Tisztelt szakítóblog, íme az én kis történetem, ha tetszik kirakjátok, ha nem akkor nem J   Talán a cím lehetne: Amikor nem a szerelem a hibás.   Üdv minden kedves sorstársnak!   Vágjunk…..
blogair 2010.10.07 15:56:39
Ebben a történetben nagyon sok a felkiáltójel. Feltételezések szerint a felkiáltójel eredete a latin IO  indulatszóra vezethető vissza, amelyet kezdetben a felkiáltómondatok végén egymás alá írtak, s ennek a leegyszerűsödött formájából nyerte el a mai…..
blogair 2010.10.07 15:49:10
@falesny:
Egy postért ne tegyél ilyent magaddal.

Kellesz meg te is ennek az országnak, fogy a magyar, nem tudtad? :)
Simon macskája ismét hozza a formáját.YouTube..
blogair 2010.10.07 15:43:35
Marikát hajnalban keltette a délelőttre kért ételfutár, aki először szemtelenkedett, utána már direkte paraszt módon beszélt vele, és ami a legszebb, a végén tényleg nem adta neki oda a kifizetett ebédjét. Megmagyarázhatatlan éheztetés hajtás után:Ma reggel 7 óra 20 perckor…..
A Homár még fagyasztott rántott gombát se látott, de most rögtön pókkal együtt: Nagyjából egy hónapja vettünk a közeli ALDI-ban egy zacskó Gebackene Champignons nevű fagyasztott rántott gombát. Kisütés után rögtön neki is láttunk az evésnek, ám egy kis meglepetésre…..
blogair 2010.10.07 15:34:32