Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Domingo

0 bejegyzést írt és 863 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Domingo 2010.08.20 16:00:08
@gibson: Ráadásul az új platzon Reiko a neve, ami még szebbé teszi az egészet. :)
Domingo 2010.09.08 18:23:32
Domingo 2010.09.11 00:24:15
@madbalee: Néha fellapozok egy-egy bejegyzést az archívumból. :D
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
Domingo 2010.08.17 21:04:19
Domingo 2010.08.17 21:09:21
@vadkutya: pina
Parádésan hűtötték a golyókat a sorsoláskor. Sok helyen hónapokat kell várni az első rangadóra, a PL-ben meg már az első fordulóban iderittyentettek nekünk hármat is. Az ambiciózus, feltörekvő csapatok összecsapásával indult a szezon, majd a régi idők nagycsapatai feküdtek…..
Domingo 2010.08.17 15:33:46
@Everred: Balotelli? Weiss? Cunningham? Logan?
Domingo 2010.08.17 15:40:36
@man city: Igen, elég nyilvánvaló, hogy ők szopják meg a faszt az arabok költekezésével, jól mondod. :D
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
Domingo 2010.08.16 22:02:19
@Woland: Értem én a hazai kötődést, de ez szerintem akkor is nagyon nagy visszalépés. Nagyon jó kis duót alkothatna Zamorával, vagy Darren Benttel.

Hiába szeretném Givent az Arsenalban, nem tudom hibáztatni őket azért, mert nem látják el a közvetlen riválisokat játékosokkal. Ireland szerintem amúgy tök felesleges lenne a Spursbe, vannak azon a poszton embereitek gazdagon.

A Richardsos dolog nem tudom mennyire volt igaz, de nem hiszem, hogy tényleg megváltak volna tőle, ugyanis szélsőhátvéd poszton gyengusznak érzem őket, míg a Spursnek ott sincsenek szerintem különösebb gondjai, ráadásul Micah tett olyan nyilatkozatot, hogy idén nagy szezont akar futni a Cityben.
"Valami nincs rendben. Fejre állt a bajnokság." Két jellemző komment a bajnokság kicsit kaotikusan alakuló első üteméről. Az elporolt nagyok rendesen keresik az utat a lábuk alatt, számoljunk együtt, az OL-OM-Bordeaux trió eddig begyűjtött pontjainak száma a lehetséges…..
Az első rangadó beharangózójára az ütköző felek egyik szurkolóját kértük fel. Vadkutya komolyan vette a feladatot, így mindenféle kiegészítés nélkül tálaljuk a kezdés előtt.Az egyik oldalon már megébredtek, s reptében lőttek egy baglyot, a másik oldalon még mindig a…..
Ha valaki kicsit is lángoló szenvedéllyel tudja követni a Bundesliga eseményeit, néha érdekes törvényszerűségekre bukkanhat. Ebben a mondatban az a jó, hogy akár az NB1-et is behelyettesíthetjük a német bajnokság helyére, akkor is igaz lesz, szóval a wikipedia.org.hu/mocsing.html…..
Domingo 2010.08.16 14:34:15
@Shikaka: Valamennyivel kevesebbet, de ha jól szerepel Hleb és a klub, akkor extrába kiegészülhetett 15 millióra. Vele különben egyáltalán nem fürdött be Wenger, sőt, igazán tanárian futballozott a széleken, csak az volt a probléma, hogy egyszerűen baszott kapura lőni. Bántam is annak idején, hogy távozott, de hát nagyon mehetnékje volt a drágámnak és jól rá is baszott, mert az utolsó jó meccsét szerintem még Londonban játszotta.
Mi a közös a francia válogatottban és az ország legfaszább futballblogjában? Új korszak hajnalát várja mindkettő. Konkrétan azt, hogy a látszat-ácsorgásból elsöprő dinamizmusba és szemmel alig követhető testcselek sorozatába csapjon át. Körvonalazódik egy izgalmas…..
Domingo 2010.08.14 21:23:17
Domingo 2010.08.15 15:29:14
@OJ: Niangot többre tartom, mint ezt a négyet együttvéve. Bár most, hogy feladta az OM-et a Fenerért, ezt át kellene gondolnom. A vezetőség azt mondta, hogy pár nappal a szezon kezdete előtt nem kívánnak megválni a liga legjobb támadójától, mivel kevés idő van arra, hogy helyettest találjanak. Csak kisírta... Remélem úgy engedték el, hogy már van elképzelés a pótlásáról, ugyanis Brandao kurva kevés lesz elsőszámú támadónak.
Domingo 2010.08.15 19:59:49
@_norbi: Valami nincs rendjén. Caen hármat vág a Lyonnak és Gomisnak kell vállalhatatlanból kínossá polírozni az eredményt?
Nem hangzik rosszul a spanyol szezon nyitányaként egy Sevilla-Barcelona szuperkupa mérkőzés. Kíváncsian várjuk, hogy vajon mennyire jön jól a felkészülés közepén járó csapatoknak a rangadó, amit az új idény első trófeájáért rendeznek meg. Míg a Sevilla szinte teljes…..
Nem kizárt, hogy még a tavalyinál is zseniálisabb idény elé néz a világ legfaszipántosabb bajnoksága, azonban az kizárt, hogy mindenkit eltaláljunk, akire érdemes lesz figyelni. Megpróbáljuk viszont, mivel ahány frappáns facebook-ismerős, annyiszor olvashatjuk el mottóként, hogy…..
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
Domingo 2010.08.11 23:06:24
@rizla: Nem, csak arra gondoltam, hogy mindenki Komanozik, de a fickó még nem játszott 5 meccset Olaszországban, meg a válogatottban együttvéve.
Korántsem csendes ez a visszaszámolós hét a franciáknál, Anelka borogatja a szarosvödröt, Blanc társadalmi konszenzust hirdet a válogatottnál, a Győr pedig példás munkával beégeti a kissé önhitt Montpellier-t. A mai rajtot felvezető ikerposzt első felében az erősítések…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Domingo 2010.08.01 19:29:22
@nsz!: Szerintem ez épp elég ok arra, hogy sortűz elé állítsák.
Domingo 2010.08.01 19:33:36
@peter135: Nem volt túl magas a léc. :)
Domingo 2010.08.07 22:50:53
@horas: Majd elmúlik. Nyugi.
Az NST történetének egyik leghosszabb és legintenzívebb, gyalázkodásoktól sem mentes  thread-je zárult le ma, Fabregas marad az Arsenalban, és a körülményeket patikamérlegen porciózva, emberi és sportszakmai szempontok szerint is így van ez jól. 2010 nyarán ez egy olyan…..
Kedves mindenki és a többiek. Hamarosan teljes erőből beindul az európai topfutball, ezzel párhuzamosan nekünk is véget ér az elmúlt hetek láblógatása, és belekezdünk erősen a szokott színvonalú tartalmak előállításába. Van néhány teljesen új ötletünk, vagy nevezzük…..
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Nou San Trafford Mocskos Oranje! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Nincs kedvünk kiszámolni, hány év múlva önti el a tenger teljesen Hollandiát, de…..
Domingo 2010.07.09 17:28:38
@vargasanyigól: A 2006-os olasz győzelem után ezt így kár volt mondani.
Domingo 2010.07.09 20:00:58
@popp: Olyan nagyon jó volt az a köcsögválogatott, hogy a kengurukon is úgy kellett átcsalni őket. Aztán jöttek az ukránok, majd a harmatos németek a döntőig, ahol megint semmit nem mutattak fel és büntetőpárbajban nyertek. Aztán egy ilyen után még valaki felemlegeti az idei holland és spanyol fináléba jutást...
Mivel úgy vagyunk nekiindulva, hogy ma este játsszák a dél-afrikai világbajnokság döntőjét, komoly terjedelemben estünk neki a felvezető beharangozónak, ami index anya hasábjain is megjelenik majd. Gyáva módon Az újságírás szabályait szem előtt tartva konkrét állásfoglalás…..
Domingo 2010.07.07 23:08:25
@GGG77: A 2006-os vébé még mindig sokkal szarabb. Már csak azért is, mert az olaszok nyerték.
Érdekes módon a nyugati ág elődöntőjében inkább Hollandiára mondanánk először, hogy nem érdemelte meg a bejutást, mint Uruguayra. A dél-amerikaiak nehéz csoportból, nehéz ágon verekedték át magukat, a hollandoknak pedig a brazilokkal szembeni csörte volt az első fajsúlyos…..
Hihetetlen sikersztorit ír ezen a világbajnokságon az uruguayi válogatott, a két-három kulcsembert leszámítva kevés figyelem esett eddig a csapat egészére. Ez ugyanis tényleg csapat, minden poszton jó játékosokkal, néhány klasszissal, óriási szívvel és rengeteg munkával. Egy…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Korábban már téma volt, hogy a vébé előtt robbantott Nike-reklám elátkozta főszereplői, voltak, akik már ki sem jutottak Dél-Afrikába, mások megsérültek vagy gyalázatos teljesítményt nyújtottak a tornán. Epic fail. Ilyenkor mindig akadnak jóindulatú emberek a világban, akik…..
A németek a modernkori futball egyik legkomolyabb vb-teljesítményt mutatták be tegnap, és éppen igaz, hogy a kontrajátékuk emeli őket a Dél-Afrikában látott válogatottak fölé, de azt is látni kell, hogy mind az angolok, mind az argentinok ellen már az első perctől kezdve…..