Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cr500

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A venezuelai autóversenyző a minap bebizonyította, hogy nem csak az F1-es versenyeken kiszámíthatatlan. A minap egy bemutatón mutatott be egy érthetetlen manővert. És ez a srác futamot tudott nyerni a mai formaegyben?! Ugyanez máshonnan: ..
TComment Az utolsó rock'n'roll 2012.06.21 06:18:00
Rémülten tudatosítottam, hogy nem fogom tudni megindokolni, miért éri meg minden kilója a 12 600 forintot, amibe kerül. Ha létezik tökéletes és haszontalan dolog egyben, akkor ez az. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A legőrültebb megoldások nem zsenik fejében születnek, hanem a szükség szüli őket – erre jutottam ennek a szörnyetegnek a láttán. Harminc henger dolgozik öt sorban, hogy összejöjjön az a háromszázegynéhány lóerő, ami a végén megmozdíthat sok tonna halálos vasat. Az…..
cr500 2012.06.08 13:17:11
Na most akkor az összes kommentelőből kb kettő olvasta a cikket,a többi csak lehetőséget keresett okoskodásra trollkodásra!Mire ezt a sok szemetet elolvastam,kezdem elhinni :) Már csak az "atombombát a bojlergyárban,vagy hordógyárbant" vártam volna,így nem lesz happyend,a végén kiderül,hogy az amúgy hűtő-mosógép nyáklapgyárban komplett vadászgépvezérlőpaneleket,vagy radarrendszerek paneljeit gyárthatják secperc alatt! Na meg az acélköpenyes lőszer,az volt a hab a tortán,beszarok,mik vannak?!(Olyan,hogy acélköpenyes lőszer,olyan nincs!Acélköpenyes lövedék,olyan lehetne,de az sincs!Acéllövedék olyan volt,a vhba olyanok voltak,"manapság" teljes rézköpenyes ólomlövedékek vannak a hadiiparban,pl a vadászoknál pedig nem teljes rézköpeny is létezik a "nagyobb hatásfok" miatt!Hogy mi a különbség? az acéllövedék átcsúszott rajtad ha nem ért csontot szinte észre sem vetted,cserébe lehet szenvedtél napokig mire megdöglödtél + kaptál belőle hármat négyet,hogy tuti legyen,egy rézköpenyesből elég egy is,kinyílik benned,mint a tubarózsa,azt visz mindent,pusztán emberbaráti szeretetből,hogy ne szenvedj annyit!Visszatérve a 7.62-höz: az első "kalasnyikov" "hadi" "lőszere" amely még acélhüvelyes és acéllövedékes volt: 7.62mm-lövedék átmérője/hüvely szájának belső átmérője x 53mm-hüvely hossza!Énse tudom ám,csak vadásznak tanultam,meg végignéztem pár lőszerballisztikai előadást! :) Mi köze ennek a cikkhez?...semmi!És most énis troll lettem...
cr500 2012.06.08 13:56:20
@skyrangr: Így van,elnézésedet kérem,rossz hüvelyért nyúltam,ak 39mm, az említett lőszer (53)egy mauser puskáé,valamint a mosin nagant-é is majdnem ugyanez,egy.létezett 33-35 ösbe,de olyant még nem tudtam szerezni
  Még Horvátországban is voltunk vele, és akkor sem volt semmi probléma - meséli lelkesen Boda Gyuláné, miközben kiszáll az autójából. Ahogy nézem az 1996 decemberében átadott Opel Astra 1,4 GL-t, el is hiszem, hogy az elmúlt tizenhat év, és az ez alatt megtett 147 ezer…..
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Amikor megérkeztünk a Toyota Suprákkal zsúfolt standra, még nem gondoltuk, hogy hamarosan alapjaiban változik meg a véleményünk a Carstyling.hu Tuning Show-ról, és annak résztvevőiről. Mert hiába éreztük már negyedóra után, hogy a vaskeresztes Golfok, az agydaganatot okozó…..
Az Audi megcsinálta a maga szuperdízelét, ki is próbáltuk és kijelentettük, hogya BMW felkötheti a derékszíjat… Nos, a BMW nem kötötte fel, hanem félbehajtotta és odasózott. A csatos végével. Hadd fájjon. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
cr500 2012.03.05 10:24:27
@Schütii: Nem hát! De az se igaz,hogy csak a nyomor van meg a szegénység,bőven vannak itt pénzesek,csak azokat kevésbé mutogatják a tv-ben.
Hogyan drágul az olcsónak hirdetett jogosítvány, miért kötelező a pótóra, és miért fontos, hogy elnyerjük a vizsgabiztos bizalmát? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
cr500 2012.02.07 17:15:08
A Maranello környékén leesett nagy hó miatt sajtó és a vendégek kizárásával, kizárólag az interneten mutatta be idei versenygépét a Ferrari. Nikolas Tombazis új alkotása még Luca di Montezemolo elnök szerint is „csúnyácska” lett, de Alonso és Massa szerint ez mit sem…..
Mivel a héten további futómű-számolgatás és fémvagdosás történt elsősorban, és azzal nem merlek megint fárasztani benneteket, ezért inkább képregényes jelleggel szaladjunk át a bejárt úton. Egy éve itt tartottunk: a Hangyász orra lenyesve, a gyári nyúlványok a helyükön,…..
A Dacia marketingesei összedugták a fejüket.Elképzelem, ahogy ülnek egy szobában, flyer/plakát/stb. tervek szétszórva az asztalon az üres kávés bödönök közt, amik arról tanúskodnak, hogy az elmúlt napok folyamatos bréjnsztormingja egy közepes méretű ültetvény havi…..
Belsőség Titánok harca 2011.12.01 18:05:00
A világmindenség egyik fontos kérdésére kapunk választ ebben a pár másodperces videóban. Egyik oldalon a Bugatti Veyron, hivatalosan 1001 lóerős, 1250 Nm, összkerekes és 1890 kilós. A másikon a Koenigsegg CCXR, 1018 lóerővel, 1060 newtonméterrel, hátsókerék-hajtással és 1280…..
cr500 2011.12.01 19:46:08
Nagyjából ez volt a reakciója az Index kamionos fórumának, mikor kikerült oda Mike Ryan új kis reklámfilmje. Nem is csoda, hiszen amit ez a pocakos kis jó kedélyű, Tennessee-ben született kaszkadőr és versenyző művel, az nem mindennapi. Ahogy nem mindennapi az eszköz sem, mellyel…..
A BMW Motorsport a 2012-es DTM szezonra való felkészülés keretében egy újabb 3 napos teszten van túl. A csapat a lausitzi EuroSpeedway pályán járt. Mint korábban, ezúttal is három teljesen új fejlesztésű BMW M3 DTM-et próbálgattak, mégpedig a BMW Team Schnitzer, a BMW Team RBM és…..
Felipe Massa és Lewis Hamilton azóta fúj egymásra, hogy az angol 2008-ban az utolsó futam utolsó körének utolsó méterein elorozta a braziltól a vb-címet. Most Szingapúrban Massánál elszakadt a cérna, a kamerák előtt „gratulált” Hamiltonnak ahhoz, hogy defektet okozott…..
Huszonöt évvel ezelőtt tiltották be a B-csoportot, egy fiatal finn raliversenyző halálos balesete miatt. Henri Toivonen alig egy hete augusztus 25-én lett volna 55 éves.Raliversenyző családba született, édesapja Pauli, 1968 rali Európa bajnoka. A kis Henri először gokartozott, de - a…..
  Ön mit tenne ha motorozás közben, a saját sávjában akarnák halálra gázolni egy három tonnás amerikai pick-uppal? A videón magát filmező motoros és utasa valószínűleg mit sem sejtve suhant az országúton, mielőtt váratlanul felbukkant a gyilkos autós. Hogy végül nem…..
Homlokrakodó az égben A beton, az aszfalt és a csillogó üveg közé nem illenek a régi mezőgazdasági gépek. Tájidegenek, meg nem értettek és ha kell, tiltó táblákkal tartják őket távol. Budapestre sokáig be sem tehették lábukat a traktorok, behajtani tilos volt a jussuk –…..
Ha mindenki csak minden másnap enne húst, sokkal beljebb lennénk kibocsátásban, mintha az egész Földön havonta egy hétre leállna a közlekedés. Mai cikkünk blogposztja...