Regisztráció Blogot indítok
Adatok
főtengelyköszörülőkisiparostanonc

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy teljesen hétköznapi túlfoglalás történt a **** Apartmanban, ahol kuponos naiv ügyfél csapata úgy érezte, hogy annyira le vannak szarva, hogy még a fűtést sem kapcsolják be miattuk, nemhogy a recepció kinyisson. A létesítmény vezetőjével történt konfrontáció után a…..
Tovább szigorodik a kormány reklámadó tervezete. A trafikokra korlátozná az országos kereskedelmi adók vételkörzetét. „A cigarettával és a szerencsejátékkal már leszámoltunk, most jön a kereskedelmi média. Nem tűrhetjük tovább azt, ami a hazánkban televíziózás néven…..
Subba Cukiság: Terror kecske 2013.05.26 14:00:00
Borzalom főnök módon teszi helyre a járókelőket.  ..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.05.26 20:19:05
Üdv!   Egy rövid bevezetövel kezdeném a problémám. Január 4-én volt 3-éve hogy elkezdtem dolgozni a Lidl-nél. Elötte való decemberben volt az interjú és a szerzödés kötés,az elején minden szépnek és jónak látszott,elöadták magukat mint a legjobban fizetö…..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.05.26 11:04:54
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Nagytétényben a Lidl volt előbb, az Aldi rá 2-3 évre nyitotta meg kapuit. De az ürességtől való kongás, meg a zsúfoltság jellemző rájuk.
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.05.26 11:12:39
@lavór: már megbocsáss kérlek, de ezt az embereknek kell eldönteni, hogy hová mennek hétvégén. Ha bevásárolni akkor oda, ha moziba akkor oda, ha kefélni egy búzamazőn akkor oda.
Miért kellene pártállami időket idéző intézkedéseket hozni azért, hogy egy demokratikus berendezkedésű országban élő embereknek megszabják a szabadidejük eltöltésének módját. Mindenki szavazóképes, büntetőjogilag beszámítható, majd Ők eldöntik.
Vagy benned netalántán az ősmagyar irigység munkálkodik azok felé, akiknek jobban megy?
Rudi Saldia macskája nemzetközi sztár lett gazdája go pro kamerás felvételeinek köszönhetően. Saldia MJ-vel, a macskával együtt kerekezik Philadelphia utcáin, és kézbesíti a leveleket. A 25 éves biciklis postás több száz kilométert letekert, miközben MJ a válláról…..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.05.24 16:42:31
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): vagy egy 80 Kg-os vak komondorral!
művész-ember A Nemzet Dala 2013.05.23 01:20:06
Bolyki Gyuri írása  Minden okom meg van rá, hogy haragudjak Bársony Bálintra. Pedig sokáig jóban voltunk, ő volt az egyetlen magyar könnyűzenész, akit a Brothers elvitt magával egy külföldi koncertjére. Bécsben, a Joe Zawinul's Birdland-ben volt fellépésünk, és lukat…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!    Délkelet-Magyarországon, egy állásinterjún történt: tíz embert hívtak be egyszerre egy pékáru üzletvezetői és -eladói állásra. A hirdetésben feltételként szerepelt az idegennyelvtudás. Először egy kétoldalas tesztet kellett…..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.05.24 16:16:33
@kela-bá: de a multik legalább nem basznak ki a melósaikkal(rendesen be vannak jelentve, stb.), ami nem mondható el a tövig szopott hazai hálózatokról.
A gonosz kapitalista világ nem bekebelezte a Balatont is? Mit képzelnek a külföldi turisták, hogy idejönnek és felizgatják a szocializmusban edződött, szegény magyarokat? Kábé erről szól az a szenzációs szocialista riogató videó, amely nem most, hanem a hatvanas évek végén készült, és csak az első…..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.05.09 17:44:17
@kerek négyszög: azért is írtam le amit írtam, mert az akkori pártpropaganda nem akarta lenyelni, hogy a hanyatló nyugat munkásai, középosztálya olyan életszínvonalat tudott fenntartani, amit itthon még a pártfunkcionáriusok sem tudtak. Az embereket ilyen belemagyarázó propagandával próbálták a "helyes" irányba terelni.
Csodálatos sorokat fedeztünk ma fel az MTI szokásos, mozgóképes seregszemlékkel és egyéb szintagmaszörnyekkel turbózott, hiperizgalmas hírfolyamában: ByeAlex a közszolgálati szócsövön keresztül hazugozta le a Lángoló Gitárokat. Íme a kedden 14:54-kor lehozott,…..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.05.07 17:55:50
@Miguel:
azért le ne szopjuk már egymást örömünkben, hogy bájaleksz képvisel minket Malmőben!Rajtunk röhög majd a fél kontinens.
Albert - született majdnem Alberto - Uderzo, ezekben a (hó)napokban jelentette be, hogy felhagy a rajzolással. Idén először jelenik meg Asterix a két eredeti szerző (Uderzo, Goscinny, utóbbi '77-ben meghalt) nélkül, tehát innentől másé a szőke bajszos gall mini. Egyrészt kicsit…..
Így kell ezt csinálni kétharmaddal, nem? Először kitalálni, hogy ne árulhasson mindenki csak úgy dohányterméket, ki kell választani azt a pár ezer nyertest, akik. Aki csak kicsit követi a Fidesz stílusát, az már a kiíráskor tudta: dehogy a kiskorúak védelméről szól ez a dolog:…..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.04.26 21:13:40
@floatleft: most annyira megnyugodtam, hogy megyek és b@szok egy jót. Még, hogy nincs korrupció, eszem faszom megáll. Hol élsz barátom?
Elütötte és egy szemetes kukának lökte a biciklist egy autós a kaliforniai Beverly Hillsben. A baleset nem a véletlen műve volt, a fehér BMW tulajdonosa és a biciklis ugyanis korábban összevitatkoztak (a kerékpáros arcul ütötte az autóst), az autós azzal fenyegetőzött, hogy…..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.04.25 17:25:44
Ha maradt valami jellemző, szimbolikus pillanatkép Gyurcsány kormányzásáról, az egy gyakran újra és újra ismétlődő Margit hídi jelenet: megjelenik a hídon néhány fekete Audi, amivel általában két sávot, de gyakran még a villamosét is elfoglalva agresszíven, erőszakosan,…..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.04.20 21:12:29
@nagyfeszültség: nem, nem vezettem ilyeneket. Amúgy azokból melyikre gondoltál, mert tudod elég széles a motor paletta. A BMW 760i-nek is felmegy a pillanatnyi fogyasztása gyorsításkor 40-50 literre, de azért is nevezik pillanatnyi fogyasztásnak. Az átlag még városban is 15-18 liter, ha tolom neki akkor is max. 20-25 liter, és nem 60-70 liter. A Q7 4.2 tdi fogyasztása átlagban 11.5 liter száz kilométerenként, az A8 4.2 Fsi fogyasztása is átlagban 15 liter. Ha nagyon tolják nekik akkor is max. 30 liter/10 km.
TComment Hallod? Meghalt anyád! 2013.02.20 06:00:00
Nem eltaposni kell azt, aki e levelet írta. Pedig nem ez a megoldás: a saját mocskos trükkjével kell megkínozni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.02.20 14:26:34
@Rák Attantam: De egy jó nagyot, széttárt lábakkal kifelé.
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.02.20 14:59:11
@Rák Attantam: ja egy akkorával, és közben nagyokat szellent! Na attól nem alszik el az biztos!

óránként 9900 Ft? Megyek hozzátok dolgozni!!!
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
Vírusszerűen terjed a neten ez a kép, így jutott el hozzám is. Úgy tűnik, az ELMŰ-nek elege lett belőle, hogy gonosz multik egyikeként a lakosság megsarcolójaként van feltüntetve és úgy érezte, itt az igazság pillanata.  Rá kell írni a számlára, hogy a…..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.02.16 09:32:21
@János Szőke: most akkor zavarjuk el őket? Szerintem töccsed fel petróval a pléjsztésönödet és jáccál disznóvágásost, közbe mormold magadban, hogy büszke magyar vagyok és nem akarok külföldi kizsákmányoló, a szart felfejlesztő befektetőket. Ez a való világ, ébredj már fel. Nem a kommunizmusban élünk, hanem a globalizált világban.
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2013.02.16 10:32:30
@esefe: Légyszives mondj konkrét példákat, csak nehogy az OTP-vel kezd, mert az Nyrt.
Idén volt éppen tíz éve, hogy Kövér László arra buzdította a fideszes sikerpropagandában kétkedőket, hogy járjanak elöl jó példával, menjenek le a pincébe és akasszák fel magukat. "És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük…..
A Blikk igen komor és szigorú hangú cikkben osztja ki a két év letöltendőt Stohl Andrásra, na nem azért, mert a színész megint Schumacherre kokózta magát és elütött egy öreg fószert, hanem azért, mert az első börtönkalandról írt, azaz tollba mondott könyvétől…..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2012.12.28 17:03:55
@nezavarjmasokat: A szép magyar beszéd versenyre szerintem ne nevezz be.
Lassan már csak pár óra marad 2012-ből. A pontyok még talán csapkodnak a kádakban, a pezsgő behűtve a hűtőben, a buli leszervezve. Fenyőillat? Mézeskalács? Forralt bor? És persze rengeteg, finom étel. Reméljük, az is ízlett, amit idén mi szervíroztunk. Állandó és külső…..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2012.12.24 18:20:23
Az ünnepek mindig jó okot adnak arra, hogy egyes zenekarok és előadók totál idiótát csináljanak magukból. Vass Veronika és MC DC azonban egészen új dimenziót nyitott ebben a műfajban a fantasztikus című Bejgli songgal, amihez voltak olyan jó fejek, hogy még egy videót is…..
Mire jó egy frontálisan megtört BMW? Hát erre: a bolgár Galaxy Custom lekapta a R1200R elejének a maradékát, megkurtították a segédvázat, flexeltek, hegesztettek, hogy megszülethessen ez. A modern német bokszerek nem sok esélyt hagynak azoknak, akik szeretnék egyedivé tenni…..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2012.12.19 17:43:08
Szakított az eddigi hagyománnyal az Országház (vagy a kormány), és nem állított karácsonyfát a Parlament előtt a Kossuth téren. Tavaly egy 18 méter magas lucfenyő érkezett Erdőhorvátiból, 2010-ben Felsőcsatáron vágtak ki egy mintegy 16 méter magas fenyőfát, hogy az ország…..
főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2012.12.18 20:19:19
@reszeg tengeresz: "Egy magyar embernek karacsonyra az is eleg kene legyen, hogy nem a libas vagy a kurcsany a miniszterelnok."

Akkor jól gondolom, hogy szenteste Viktor fotójára és az alaptörvényre fogod kiverni?
Háromezer kilométer hajóút, majd négyszáz méter darun lógás után immár New York tetején magasodik a WTC antennájának több eleme. Három hete annak, hogy egy fénykép került az internetre, rajta egy hajóról, amely a One World Trade Center antennájának kilenc elemét…..