Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vl

983 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örkény István születésének 100. évfordulójára emlékeznek április 5-én a közmédia csatornái. Az m1 Örkény 100 című műsora az egypercesek stílusát idézve rajzol portrét az íróról, és levetíti az Örkény-novellákból készült Az ember melegségre vágyik című filmet is…..
A nemzetközi piacon akarja árusítani a Warner Bros. televíziós ága a Vészhelyzet formátumát, írja a Deadline. Minden idők egyik legsikeresebb kórházas sorozata így akár minden országban saját történetet kaphat.Az 1994-ben bemutatott tévésorozatot három tehetséges profi ember…..
comment:com Nem álom a Dallas 2012.03.29 17:16:11
A TNT új promóciós anyagot mutatott be a Dallas nyári premierjéhez. A fotón a szereplők mindannyian egy zuhanyzóban, fürdőköpenyben láthatóak, emlékeztetve mindenkit arra a legendás epizódra, amikor Bobby Ewing halálából történő visszatérését úgy oldották meg, hogy az…..
Kaptunk egy sajtóközleményt: "Teljes tartalmi és arculati megújulással vág neki a tavaszi-nyári szezonnak a VIVA Televízió. Az új műsorok és a régi, eddig is sikeres formátumok felújítása mellett a televízió arculata is megújul. Ennek keretében a csatorna új logót és…..
San Marinóból érkezett az Eurovíziós Dalfesztivál legújabb botránya. Valentina Monetta a Facebook-függőségről és a párkapcsolatokról adott elő egy dalt Facebook Uh Oh Oh címmel, amivel bejutott a nagyversenybe. A dalt azért zárták ki, mert a szövegben tizenegyszer említi a…..
Kedd este rekordnézettséget hozott a Bajnokok Ligája két mérkőzése a PRO4-nek. Az Arsenal-Milan összecsapás a csatorna eddigi legnézettebb műsora lett a teljes lakosság, és az idei legnézettebb műsora a 18-49 évesek körében. A második, szintén kiemelkedően sikeres Benfica-Zenit…..
Kedden megírtuk, hogy Jimmy Kimmel elkészítette a Movie: The Movie című film előzetesét, ami kifordította a világot a megszokott ritmusából pár órára. A poénon csavart még egy kicsit, de érdekeset, amikor megmutatta a nézőknek, hogyan készült a film. Az amerikai elnököt…..
A népszerű tévés, Jimmy Kimmel leforgatta a világ legjobb filmjének az előzetesét. A film címe összefoglalja azt a roppant igyekezetet, hogy mostantól a világon mindössze egyetlen egy filmet kelljen már csak legyártani: Movie - The movie. Csak az előzetesnek, ha a színészek nem…..
Február 27-től teljesen megújult esti programstruktúrával jelentkezik az RTL Klub. Hétfőn debütál az 1 perc és nyersz! című vetélkedő, szerdánként újra látható lesz a Legyen Ön is Milliomos!, vasárnaponként ismét szórják a poénokat a Heti Hetes sztárjai és vadonatúj…..
A Bajnokok Ligája mérkőzései a PRO4-en a tíz legnézettebb csatorna közé került a TV2 Csoport csatornája. Szerda este újra a BL volt a főszereplő a TV2 Csoport férficsatornáján, a PRO4-en: a Napoli–Chelsea összecsapását élőben adta a csatorna, míg a második, CSZKA…..
Az RTL Klub is megunhatta, hogy már tényleg nem történik semmi a napi valóságshow-ban, ezért fogja az összes eddig kiszavazott játékost, és visszaküldi őket a villába, írta a Blikk.A Való Világ közeledik a döntőhöz, és most már olyan kevesen maradtak, hogy eltelhet úgy egy…..
A rendőrségen és a médiahatóságnál is feljelentették Bochkor Gáborékat, mert a Bumerángban a teknőcök agyonverésével viccelődtek, illetve arról beszéltek, milyen állatok pusztulhatnak még ki, írja a Blikk.A Bumeráng csapata a február 7-i adásban azért kezdett el a teknősök…..
Ártatlan reggeli beszélgetésnek indult Kyle Dyer számára a tévéműsor: az argentin dogot azért hívták meg a két vendéggel együtt, mert előző nap szerencsésen megmenekült. A Max nevű kutya február 8-án délután sétálni indult gazdájával a Denver környékén lévő Smith…..
A Viszkissel forgat titkos tárgyalásokat az RTL Klub, mert egy valóságshow-t építenének rá, értesült a Bors. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója baromságnak tartja az információt, bár a C:c is értesült olyan hírről, hogy a Viszkis kizárólag az RTL-nek nyilatkozik egy…..
comment:com Fábry is unta magát 2012.02.02 09:40:00
A tizenhárom év után az RTL Klubtól könnyedén elrugaszkodó Fábry Sándor álomszerződést kötött az MTVA-val, adásonként 15-18 millió forintot fordíthat gyártásra minden nézettségi követelmény nélkül. A Blikk elment a Fábry című műsor felvételére a Millenárisra, majd…..
Elérte a gazdasági válság a Barátok köztet is. A Blikk szerint 13 százalékos fizetéscsökkentéssel, a cafeteria megszűntetésével, illetve leépítésekkel próbálják meg a gyártók a költségvetést javítani. A keddi stábülésen jelentették be, hogy leépítések és…..
Amanda Mealing alakítja az HBO-n futó, éppen kedden a befejező részekhez érkező Válaszcsapás különleges egységében Grant ezredest. Amanda vicces és kemény nő, Londonban beszélgethettünk vele egy kerekasztalon. Adoptálták, második gyereke születésénél mellrákot…..
Nem hosszabbítja meg a Beugróval a 2011 januárjában kötött szerződését a Viasat3. A kedvelt improvizációs színházra épülő tévéműsor korábban megfordult az MTV-n, a TV2-n és a Coolon is. "Folytatódik a Beugró március végétől" - árulta el megkeresésünkre a…..
Fotó: sky1.sky.com A Válaszcsapás jófiúja az életben is jófiú, állapíthattuk meg rögtön a beszélgetés elején. Az HBO-n futó sikeres akciósorozatban Winchester keresi mindig a normális megoldást, ő az, aki átgondolja a dolgok rendjét, aki a szabályok szerint játszik. Londonban…..
Ha egyszer sorozatsztár lennék, pontosan olyan első részt álmodnék magamnak, mint az HBO-n futó Válaszcsapásban Sullivan Stapleton. Jó nőkkel mutatkozik, nagy verekedős jelenete is van, lövöldözik, bordélyházban lakik és mindenre megjegyzéseket tehet. Londonban egy…..
A 24 óta nagy a hiány igazán pörgős és fasza akcióból, de Válaszcsapás címen érkezik január 3-án a Cinemax pörgős, macsó akciósorozata. A főszereplőkkel Londonban beszélgethettünk, és kinyomoztuk, hogy a budapesti éjszaka maradandóbb emlék, mint bármi más. Macsósorozat…..
Tizenkilencedik napja elképesztő fordulatokkal zajlik az éhségsztrájk az MTVA épülete előtt a Kunigunda utcában, de arra nem számítottunk, hogy az MTVA vezetője, Böröcz István egy dolgot szeret, bosszantani másokat.Még karácsony előtt reflektorokat irányítottak az…..
comment:com Giccsfaktor 2011.12.19 15:00:00
Háromórás profi műsor volt az X-Faktor döntője, unatkozással, sok-sok lassú és érzelmes dallal, részben elfelejtett győztessel. Nő nem nyerhetett, Jason Statham húzta be a döntőt. Bónusz: az RTL sajnos elárulta, mit gondol a hőseiről. Két, korábban már RTL-es műsorokban…..
Lájkoljatok, oldjátok meg a feladatot és regisztráljatok. ..
Kedves szakítósok!Arra kérünk titeket, lájkoljátok a Szakítós.hu új, minden eddiginél frissebb, izgalmasabb Facebook-oldalát, mert mostantól minden itt fog történni, például Sziget-napijegyet fogunk sorsolni. Szükségünk van rátok, és a régivel vannak bizonyos problémák,…..