Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maerci

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alaphiedelem ugye az, hogy egyre többet netezünk, és egyre kevesebbet tévézünk. Miként a Nielsen legfrissebb statisztikáiból is kiviláglik, a helyzet egyáltalán nem ennyire egyszerű. Az amerikaiak többet tévéznek, mint valaha, és ezzel együtt egyre többet interneteznek. Akkor…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Amíg a Fidesz székházában Áder János beszél, addig az Echo Tv-n Tarlós István ugyanabban a díszletben. Hogy lehet ez? Hát, hogy az Echo Tv egy órával le van maradva, biztos dugóba került a műholdas közvetítés motoros futár az adáskazettával. Van értelme ilyen kevés pénzből…..
Miközben már az RTL is képes volt egy extended híradó szerűségben a választással foglalkozni, a másik nagy kertévé a félmeztelen Pierce Brosnant mutogatja, amit a műhóban fetreng nagyon betegen/részegen. Jó, nem arról szavaznak, hogy vágjuk-e le a kormánypárti politikusok bal…..
maerci 2008.03.09 20:23:03
comment:com A Hír Tv leckéztet 2008.03.09 19:46:00
A Hír Tv tudósítója Nyakó Isvánt, az MSZP szóvivőjét szívatja. Első kérdése, hogy akkor most örülnek-e a szocialisták, hiszen a választáskor azt ígérték, hogy nem lesz tandíj és vizitdíj. És most nem is lesz. Nyakó csak zavartan mosolyog és mellébeszél, a tudósító,…..
A kormány belapátolna még néhány milliárd forintot a Microsoft ablakán. A szabad szoftver közösség pedig tiltakozó akciót szervez a várható MS-függőség ellen: tiltakozásunkat akarjuk kifejezni a kormány felelőtlen, közpénzeket pazarló döntései és a Microsoft monopóliumát…..
Töltsük le a Google Earth legfrissebb verzióját, majd váltsuk angol billentyűzetkiosztásra a gépünket. Ezt követően egyszerűen nyomjuk le a Ctrl+Alt+A billentyűkombinációt, és máris bent vagyunk. Két géppel, egy F-16-ossal és egy SR-22-essel repülhetünk. Az alap kifutópálya…..
Mint alant, egyik kommentelőnk is megjegyezte, megoldódott a probléma. Ezentúl nem csak videókat, prezentációkat vagy képeket és slideshow-kat ágyazhatunk be blogpostjainkba, hanem googlemapses térképekrészleteket is. Sőt. Egy kis segédletnek köszönhetően gyerekjáték egyből…..
Úgy tűnik, a Warnernek nem annyira jött be 300 című fimjének dvd-értékesítése. De lehet, hogy az egész cég tényleg akkora szarban van, hogy már csak a torrentezők utáni kémkedéssel és az ISP-khez írott fenyegető levelekkel tudják helyre tenni céges traumáikat? Tóth Benedek…..
A Google végre összefogta különböző fordítóprogramjait, úgyhogy az egyik legjobban használható online szótár lett a weben a Google Translate. Már eddig is ismert volt ugye az alap fordító (Text and Web), melynek segítségével különböző nyelven írt szövegeket vagy egész…..