Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Omenaton

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán és BarrosoForrás: hirhatter.huKOMMENTÁRHa az EU a végsőkig elmegy Magyarországgal szemben, tevékenyen részt vállal az ország gazdasági összeomlásában, és ezzel végső soron az európai politikai kultúra alapjait kérdőjelezi meg és tovább rombolja az egyébként sem…..
Omenaton 2012.01.06 10:29:44
A vezetö nyugateuropai politikusok csak blöffölnek. Tényleg nem merik és nem érdekük a komoly konfrontáció Magyarországgal. Megpróbálnak az újabb hitelek visszatartásával engedményeket kicsikarni és meg akarják leckéztetni a magyar kormányt és általában is ahhoz vannak hozzászokva, hogy minden csak úgy helyes és csak is úgy szabad, hogy legyen, ahogy nekik tetszik. Bal liberálisok mind, akik a túl sok bevándorlás megengedése és az az elleni tiltakozások elnyomása által 20 éven belül tönkreteszik a saját országaikat. Nem sokára jóval nagyobb gondban lesznek, mint Magyarország.

Az europai baloldali és szélsöbaloldali (a Zöldek is ide tartoznak) pártok és politikusok meg teljesen elvakultak és buta elvi okokból mindenre képesek lennének, de túl gyengék és nincs elegendö bázisuk a népeknél, de ök uralják 99%-ban a nyugateuropai médiákat, különösen az összes állami TVt. Azok tele vannak utálattal minden és mindenki ellen, akik nem állnak elégge a baloldalon. Innen mindig is csak támadásokkal számolhatunk.
A sok baloldali újságíró meg föszerkesztö a nyugati TV-adoknál mind nagyon mérges a magyar kormányra, mert látják, hogyan nyirbálja meg egy demokratikusan megválasztott európai kormány az ö eddigi teljes hatalmukat. Félnek, hogy ez majd velük is megtörténhet és remélem meg fog, mert nagyon kellene. Èn a német állami TV-adókat jól ismerem és látom, mennyire sokat hazudnak benne minden féléröl. Roszabb propaganda megy, mint a kommunizisban volt, csak jóval profibb módon és szebben van becsomagolva. A híreket tudatosan megszürik és csak olyan dolgokról tudósítanak, ami passzol a bal liberális és szélsöbalos világnézethez, ami nem azt elhallgatják. Igy próbálják befolyásolni a polgárokat.
Magyországról is csak elvakult, egyoldalú balos jelentések vannak.
Szerintem amit a FIDESZ eddig a magyar médiában csinált egy nagyon jó és rettenetesen szükséges dolog. Csak megpróbálják kiegyenlíteni a bal és jobb oldal felosztását a médiákban, ami eddig Magyarországon is erösen baloldali kézben volt. Logikus és teljesen helyes, hogy az egyensúly létrehozása érdkében pár baloldali újsáírónak mennie kellet, hogy helyet adhasson a konzervatívoknak is, akik eddig kivolták zárva az állami TV-csatornákból. De bal liberális és szélsöbalos úsjágíroknak ez persze nem tetszik, ök nem akarnak demoktratikus egyenlöséget a médiában, ök továbbra is egyeduralmat akarnak maguknak. Ezt nem szabad megengedni ! Csak nyugodtan duzzogjanak és tiltakozzanak amennyit akarnak ! A magyar kormány nem szabad, hogy fontos engedményeket tegyen a bal liberális nyugatnak. Csak apró engedmények a tárgyalások fenntartása érdekében és idöhúzásra (mert az a magyaroknak kedvez) okos dolog.

Még egy dolog. A bankok hatalma. A bankok legfölül állnak majdnem minden országban a hatalmi szférában és a magyar kormány Magyarországon teljesen demokratikus módon a bankokat is a nép által választott parlament ellenörzése alá vonta és ezt a bankok uralta nyugati politusok nem akarják elfogadni. Nyugaton a bankok mozgatják a poltikusokat és nem fordítva. Ök továbbra is minden országban a bankokat a helyi politika befolyásátol mentesíteni akarják. Ez egy nemzetközi pént elit, akik minden demokrácia fölött állnak és ott is akarnak maradni.
Omenaton 2012.01.06 14:06:57
@orient:
"1. EU legtöbb országában, és legjelentősebb gazdaságaiban jobboldali vezetés van. (Németország, FRO, Hollandia...stb.), de keleten is (Szlovákia, Lengyelország...stb.), tehát ennyit a balibsi nyomásról. "

- Ebben az a tévedés, hogy ugy gondolod, hogy Németországban és Franciaországban (Hollandia nem sokat számit) jobboldali vezetés van. Ez nem így van. Manapság a CDU már egy bal-közép párt. Sarkozy pártja is csak közép, de nem jobboldali. Ès én nem ultra jobbra gondolok, csak, rendesen jobb oldali, nemzeti konzervativ, nem túl liberális. Azok az idök, amikor a német CDU még jobboldali volt sajnos már elmúltak. Pilanatnyilag nincs ott igazi jobboldali párt a parlementben és az állami TV-ben Németországban igenis 99%-os a bal liberális uralom.
A fotópályázat díjzott képeinek lapozásához használhatja a J/K billentyűket. A zsűri véleménye teljes hosszában az Indafotóblogon. Az eredményhirdetés bejelentése az indexen.     A Samsung által felajánlott fődíjat nyerte: Patkós Tamás: Sokak által inspirálva…..
Bejelentették a 2011-es Balaton Sound első neveit. Az idén ötödik alkalommal megrendezett fesztivál idén is az elektronikára épít, ezért Zamárdi partjára hozza a hamarosan negyedik lemezét megjelentető bristoli Portisheadet (képünkön Beth Gibbons énekesnő látható), a szintén…..
kikvogymuk A VILÁGÖSSZEESKÜVÉS 2010.09.14 09:10:00
A Kikvogymuk most leközli a Jaltai Konferancia jegyzőkönyvének titkos záradékát Magyarország elveszejtéséről!   CHURCHILL: Na akkor világos minden? ROOSEVELT: Jaja, felosztottuk a világot. SZTÁLIN: Akkor elvtársak, siessünk kajálni, mindjárt zár a konyha. CHURCHILL:…..
  Tulajdonképpen minden önmagáért beszél, de azért felhívnánk a figyelmet a hastáncosnőkre, az „eredeti arab gyrososra”, a helyszínre, az előadókra és végül, de nem utolsó sorban a szerencsés időpontválasztásra...
kikvogymuk A HOBÓ 2010.09.07 09:59:00
A Kikvogymuk riportere Réz András, Müller Tanitó Péter és a musical álompár után most Hobót kapta el egy villáminerjúra. Az örök lázadó rebellis éppen budai vityillójából lépett ki kamaszos, lázadó mozdulatokkal.  KIKVOGYMUK: Hogy érzi magát? HOBO: Cefetül.…..
kikvogymuk AZ APOLITIKUS 2010.08.03 08:04:00
  BARÁT: Mit szólsz, leváltották a szövetségi kapitányt. APOLITIKUS: Neeee! Csak ezt ne! Nem gondolod, hogy leállok veled politizálni?! BARÁT: Én csak... APOLITIKUS:Tudom cimbora, te csak célozgatni akartál arra, hogy én szavaztam azokra, akik hivatalba…..
kikvogymuk A RENDSZERGAZDA 2010.07.06 07:56:00
Na sírjad tesókám lelkednek búját bánatát! Nem nyitja meg a fílpléjert? Húúúúha! Nebassz! Ez nagggyon „komoly”! Hahahaha! Nafigyelj cimbi, ez nekem kábé akkora ügy, mint orvosnak egy tavaszi hapci. Na muti azt a  „csodamasinát”, nézzük, mit tudunk…..
 A KIKVOGYMUKNAK SZÜKSÉGE VAN RÁD!Ha szereted a blogot, szavazz rám! NAPONTA IS LEHET SZAVAZNI!!!!!!!!!!!A listán keresd meg Maruszki Balázs: Plázacicaés nyomj egy 10-est!Ha nem olvastad a Plázacicát, itt elolvashatod!A hangfelvételt nagyon…..
Omenaton 2010.06.28 09:03:23
kikvogymuk ADÁSBAN 2010.05.29 14:40:00
Ma ment le a Született Mamci, szerencsére az első és így nem kell végighallgatni az egészet:) Viszont csak ilyen hozzáférést találtam: ElődöntőItt rá kell menni a május 29-e szombat 13 órára a Rádiókabaréra. Ha megnyitjátok, 11.58 -nál kezdődik a Született mamci.Ez…..
kikvogymuk DÖNTŐBEN 2010.05.26 00:08:00
Következzék a beszámoló. Zavarban vagyok, hogy kezdjem el. Humorosan, modorosan, vagy őszintén. Próbálom keverni: szóval szürreális élmény volt. A Rádió Márványtermében gyülekezett a rádiókabaré közönsége, mintegy kétszáz elszánt ember plusz a szerzők. Csakhamar…..
 Az elmúlt hetek szélcsendjében egy örömhír. A Kikvogymuk bekerült a Kossuth Rádió szkeccspályázatának  elődöntőjébe! Öt bejegyzést küldtem el a Ti szavazataitok szerint. Ezért külön köszönet mindenkinek, Modor Tibinek, Szalacsi Dezsőnek, ZZZZoritának,…..
  Üdvözlöm a tisztelettel megjelenteket, első de nem utolsósorban a polgármester urat, és ha kapok egy kis idekoncentrációt, azonnal belecsapnék prezentációmba, mely a „Wonder SPA Istvánváros” project nevet viseli. KLIKK. 1. csárt. A BEMUTATKOZÁS:…..