Regisztráció Blogot indítok
Adatok
833

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel órát tekertünk, életbe lépett a téli menetrend és a Wizz erre a napra időzítette az új csomagszabályának bevezetését. Nem adott ki róla újabb közleményt, de egy nyilatkozat alapján nagyjából sejthetjük, hogy kitől veszik el a kézicsomagját és kitől nem. A változásról annak bejelentése…..
Az 1929-ben, eredetileg Great Western Aerodrome néven épített repülőtér ma a világ harmadik legforgalmasabb repülőtere. Természetesen, ha Heathrowra gondolunk, elsősorban nem esztétikai és kulturális alapon kell vizsgálnunk, hanem a számokat. Következzen tehát néhány információ…..
Viccesnek tűnő balesetet szenvedett egy Ryanair-gép Rómában: elfelejtették behúzni a kéziféket, vagy kitámasztani a futóművet, vagy mindkettő? Lényeg, hogy a madárka megindult hátrafelé és nekirongyolt egy épületnek. A Daily Mail cikkében rögtön paráztat egy sort: júj de…..
Félrefordítások Bicskanyitogató 2012.06.21 10:56:00
A poszt címe is a beküldőtől, Pétertől van: Nem bréking, de stílszerűen szólva bicskanyitogató, hogy egy igencsak minőségi finomacél árut gyártó svájci cég egyik érdekes termékének magyar nyelvű tájékoztatója a magyar honlapjukon ilyen nyögvenyelősre sikeredett.…..
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
Szégyen-gyalázat, de nem találom Miklós korábbi beküldéseit, így nem tudom megmondani, ez hányadik tőle, pedig úgy emlékszem, hogy többet is küldött már, de talán akkor egy másik nickkel: Az Index szolgál egy kis…..
Laci elkövette azt a végzetes hibát, hogy 2,2 millió forint értékben előre fizetett építőanyagokért. Eleinte szállingóztak a teherautók, aztán elmaradtak, végül a céget is felszámolták. Meglepő módon nem a válság csapott be, azóta új helyen új Tüzéppel próbálkozik a…..
833 2012.05.31 12:38:26
@igazságos: Kedves agyoniskolázott barátom, ezért is írtam, hogy "maximum előleget", amivel a következő komplex feltételrendszerre gondoltam:

1. Nem fizetem ki a teljes vételárat előre.
2. Ha szükséges, és indokolt, de csak ekkor, az összeg egy részét előlegként átadom. (Természetesen elismervény, számla, etc...)
3. Tehát ekkor nem fizettem ki előre, csak előleget adtam.
4. Ha nem szállít, akkor legfeljebb az előleget buktam, de nem több milliót.
Nemrégiben levelet kaptunk, amit főszerkesztőnk korrekten meg is válaszolt. Kedves olvasónk azt javasolta, hogy lobbizzuk ki: segédmotorral is lehessen utast szállítani. Ugyan Winkler Róbert gyakorlott robogósként is véleményezve udvariasan elmondta, hogy nem tartjuk erre alkalmasnak a…..
- Halló, ön özvegy Kovács Lajosné a Rottenbiller utca 88-ból? - Igen, én vagyok. - A kedvenc bankjából telefonálok, és szeretném megkérdezni, hogy jól érzi-e magát Thaiföldön? - Dehát én itthon vagyok Budapesten! Nincs nekem pénzem Thaiföldre utazni.... - Hát, most már…..
833 2012.05.23 15:48:28
@titan: Nyilván volt benne némi költői túlzás, de tegyük fel, hogy nyitok egy boltot, valami csöves nevére, szépen bérlek NFC terminált, akkor már lesznek kulcsaim, és tudom magam azonosítani. Gondolom egy terminál elmegy akkumulátorról is...

Szépen lopkodok egy darabig, aztán ha nagyon forró a talaj lelépek! A rendőrség amúgy is a csövesen fogja keresni első körben az összeget...

Stb, stb... Szóval azért ha nem is ilyen egyszerű, nem elképzelhetetlen!
Márta nyilvánvalóan lemaradt a korábbi Barát taxis posztról, úgyhogy váratlanul érte, hogy rácsapják a telefont. Lisztferihegyre érkeztek, és a böröndökre vártak, amikor  Úgy látszik, vagy mindenki egy ágyban alszik a főnökkel, vagy maga a főnök volt a diszpécser, vagy…..
833 2012.02.29 13:28:36
Ha írok valamit, és kiteszem névtelenül a netre – mondjuk egy blogba –, akkor ki mit fog gondolni rólam. Vajon meg lehet-e mondani csak egy szöveg alapján, hogy nő vagy férfi írta, mi lehet a foglalkozása, mi a legmagasabb iskolai végzettsége, vagy hány éves?A Gyilkos…..
Biztonságos érzés tudni, hogy mindig van lejjebb.  Attila egy teljesen elképesztő óvodai rajzpályázattal találkozott. A CIB Bank 2000 (!) forint értékű nyereményét csak akkor lehetett volna átvenni, ha a már korábban nálunk is megfordult Szimba-megtakarítási számlát nyit…..
A Homárnak egyet kell értenie DD-vel, ez minden idők eddigi legpofátlanabb Facebook-promóciós megoldása. Az ittas állapotba került vendégeket a helyszínen felkínált laptopon beléptetik Facebook-profiljukba, majd a kolléganő szétlájkolja az összes kapcsolódó szervezetet és…..
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
833 2011.11.03 17:43:42
@Az én véleményem: Nincs TV-m.
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..