Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mcjosh

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén rajtolt a kilencvenharmadik Giro d’Italia, amely a Tour de France után a második legrangosabb háromhetes kerékpáros körverseny a világon. Május végére eldől, hogy ki nyeri a győztesnek járó legendás rózsaszín trikót, vagy a pontverseny első helyéért kapható…..
Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója igent mondott a Magyar Labdarúgó Szövetség felkérésére és jelölteti magát a szervezet elnöki posztjára. Amennyiben a közgyűlés megválasztja, ő lesz a magyar futball első embere. Sokan messiásként várják, de vajon megválthatja-e…..
Néhány hete még kevesen fogadtak volna arra, hogy a golf-fenomén Tiger Woods csillaga valaha is újra magasan fog ragyogni. Nos, Woods azóta nemcsak a reklámokba, hanem a pályára is visszatért és megkezdte korábbi világelső pozíciói visszahódítását.Tavaly november végén arról…..
Sok helyen értesülhettünk arról, hogy Puskás Ferenc lett a Szentkirályi reklámarca. Nem vitás, hogy ő még mindig igazi sztár, de vajon a ma is aktív magyar sportolók között akad-e hasonló kaliberű egyéniség?Sok szó esik szakmai és baráti körökben arról, ki nevezhető…..