Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christian Troy

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedves levelező tagunk, Kata lőtte ezt a felháborodott suzuki(s)t valahol a bűnös városban, több fotót nem is mert csinálni, azt hiszem érthető miért. Mi is egy emberként állunk a dühös polgár mellé/mögé, bár pontosan nem tudjuk ki a rák a rendőrkapitány most, de…..
Subba Fanyűvő III 2009.09.28 13:12:00
Köztudott, hogy az oroszok a leglazítósabb részegek, tanusítja ezt számos vicces videó is. Itt egy talajrészeg pacák próbál megverni egy fát, legnagyobb meglepetésünkre a fa, ugyan fárasztásos módszerrel, de fölényesen nyer!!  ..
Az megvan, hogy a Hunvald György nevű, az erzsébetvárosi ingatlanbotrány során megkedvelt ( és letartóztatott ) retekegér a sitten is kap fizetést? Február óta van bent, azóta úgy hat millit kapott az önkormányzattól, például felügyelő bizottsági tagságokért, de…..
A San Diego-i állatkert óriás panda kölyke szeptember tizedikén volt 1.76 kiló. Ahogy az első képen a bajuszára tapadt tejből is látszik, szépen eszik, bár még nem erős eléggé ahhoz, hogy járjon, ezért teljes mértékben anyjától, Bai Yuntól függ. Az alsó képen a Smithonian…..
Belsőség Ahol a jó ízlés lakik 2009.09.16 14:04:00
Egy vállalkozás általában az emberi lét apró kérdéseire ad pénzzel megfizethető választ. A németországi Mansory úr azoknak kínál menedéket, akiknek már gáz, ha csak egyszerű Rollsuk, Bentleyjük, Astonjuk vagy Ferrarijuk van. Ilyenkor elzarándokolnak a Mansoryhoz egy…..
Christian Troy 2009.09.18 13:55:03
@rato: Igazad van...

Hozzáteszem Cavalli ruhái alapjában véve riherongyosak:) Elképzelem ahogy ez a pinkyminky Bentley szörnyűség mennyire tetszik a magyar dubajozós ckm-fhm-playboy lányoknak:))
Subba Kínzó színházi kérdés 2009.09.17 12:00:00
Ki az a fiatal színművészünk, aki tavalyi emlékezetes balhéja után most külföldön arat sikereket rendezőként, és akit gimnáziumban minden tanára lelkesen terelt a színészi pályára, mert szerettek volna bemenni az előadásaira, hogy kivételesen ők jópofizzanak hangosan, és…..
Subba Kínzó kérdés: Bukósisak 2009.09.15 11:43:00
A héten találkoztunk egy nagyon furcsa jelenséggel. Egy robogós úr a bukósisak felhelyezése előtt a feje tetejére rakott egy oldalt egy újságból, egyensúlyozott vele egy picit majd feltette rá a bukósisakot. MI A FASZÉRT? Látott már valaki hasonlót? Azonnal írjátok meg ha…..
Beszélgetünk, beszélgetünk msn-en, faszos képet már küldött magáról, remélem a hétvégén megnyílik, a falu neve már megvan, googlen ellenőriztem, ő az...
Subba A hét videója: FAIL 2009.09.10 14:19:00
Nagyjából ez lenne a FAIL helyes meghatározása:   ..
Subba A nigga can relax 2009.09.10 10:31:00
Az alapvető probléma a világgal az, hogy a nők nem tudják megjegyezni a szerepüket az életben. Mindig, mindenhol többet akarnak és ebből kellemetlen szituációk adódnak. Egy férfi csak jól akarja magát érezni, ennyire nehéz ezt megérteni? Mennyivel könnyebb, jobb és szebb lenne…..
Subba Papírkönnyű, vágod? 2009.09.02 12:36:00
            Hány és hány olyan esetet tudunk mondani, amikor egy zseniális és pofonegyszerű ötlettel lett valaki milliomos? Rengeteget, és bár szerintünk ez most pont nem ilyen eset, mindenesetre nagyon drukkolunk cs__adamnak,…..
w Nyugat, majmulás 2009.08.29 06:45:00
- Miért is legyünk toleráns, nyitott ország, amikor az itt nem szokás? – teszi fel a kérdést a kedves olvasó, és nem is egy, hanem sok. Arra a tök szimpla felvetésre válaszul érdeklődik, miszerint esetleg nem volna muszáj innen elüldözni – egyebek mellett,…..
Subba Ezek az extrém kreatívok! 2009.08.13 09:58:00
Mit szívnak mostanában a reklámügynökségeknél? Érezhető, hogy itt nagyon akarták adni az extrémet! De mindamellett, hogy borzasztó fake-nek tűnik az egész kibaszott videó, még béna is. Daddy már kiosztotta a hétre a faszkorbácsot, de érzésünk szerint senki sem…..
Christian Troy 2009.08.13 10:17:04
Subba Az internetező mindig segít 2009.08.11 15:57:00
Hova fordulhatna a kis intim problémáival egy tizenöt éves gyermek? El tudjátok képzelni, hogy lehet olyan kétségbe esett valaki, hogy tőletek vár választ? Pedig van ilyen! Ez lehet aranyér? Ugye nem? Nagyon félek.Tegnap délelőtt a városban voltam,és nem tudtam el menni sehova…..
Christian Troy 2009.08.12 00:16:29
@p.nyuszi:

Lesző a barátom? Egy igaz baráttal mindent meg lehet ám beszélni! Sőt ha kell egymás ánuszát is megnézhetjük hogy milyen csupa jó dolog van ott! Ha székrekedsz hívj fel akár éjjel is!:) Húú azt hiszem csudaizgalmas barátság kezdődik!:D
Subba Bohócbang 2009.08.10 07:22:00
Tele az internet Beyonce feldolgozásokkal, de akkor is ez üt a legnagyobbat. Pici móka a melóka előtt.A hétfő egy bohócmaszkos tv-fejelős picsa. ..
Vajon ki az a népszerű táncdalénekesünk, aki annyira nem volt képes megérteni Ausztráliába érkezvén az "időzóna" fogalmát, hogy a "De hát mondom, hogy az óra a szar! Kéred?!" felkiáltással ajándékozta a svejcikrumplit egyik utastársának?..
Subba Streetfight цирк 2009.08.05 11:38:00
Megőrülünk, ha ezt a videót nem mutathatjuk meg! Orosz utcai verekedést láthattok ÓÓÓÓÓÓRIÁÁÁÁSI karakterekkel! HIBÁTLANSÁG! Mégis vajon miért lehet ennyire összeveszni? Jellemző a langaléta erőtlen faszra, hogy a folyamatosan csépelt alacsony csávó csak akkor sérül…..
Autó mellett táncolós, ez eléggé frappáns! Mekkorát kúrhattak amikor hazaértek! Bár elégge feszesnek tűnik a program, lehet hogy az első randi?   >..
Subba Bérijesztgetés 2009.06.18 16:16:00
Bérijesztgetés! Igen, ilyen is van.Természetesen az Interneten található a Horalki Luxus Kirándulás honlapján. Furcsa? Ugyan. Horalki úr nagyszerű extrákkal bolondítja meg az egyszerű kirándulást. Masszíroz, csomagot cipel, és még megannyi érdekes dolgot találhattok nála. Meg…..
Videó került elő Ratko Mladicsról. Kicsit olyan érzés látni, mint, amikor Hitlert mutatták először színesben. Apám izgalmában véletlenül a mosogatószert itta meg egy pohárból, mikor épp csak kiszaladt a konyhába kortyolni egy kis vizet. Nem mintha náci lett volna apám, soha nem…..
Appleblog iDisznyó 2009.06.08 11:12:00
Képtelenség megúszni, a csapból is ez folyik. Úgy kezdődött, hogy Handrás megkezdte a zeneállat forgalmazását (amennyire tudom, egyelőre kizárólagos jelleggel), és onnantól nem volt megállás: ő is cseszegetett, hogy ki kell próbálnom, mindenkitől az iPigről hallottam, sőt,…..
Christian Troy 2009.06.08 15:37:59
Andris b@szki ha ilyenekkel nézek szembe a jövőbe a boltba nálatok én kifordulok:) Mi lesz még hello kitty ficsőr?:) Egyébként el tudom képzelni ahogy bemegy a párducmintás deréktetkós luvnya és kér egy disznót. Tiszta Linzer Lohan:)
Több gazdag ismerős egybehangzó véleménye szerint nem érdemes az autómárkához igazítva bringát venni, mert túl hamar lába kél. Ha valamilyen oknál fogva mégse lopják el elég gyorsan, akkor meg van az a kellemetlen érzés, hogy a Mercedes-Benzen vagy BMW-n kerekezőket sznobnak…..
 "Hülyeséggel szemben hülyeséget kell felvonultatni" - tanította mentorom, idézve édesapját. Hogy a kedélyeket megnyugtassam, kiegészítem a címben feltett kérdést: ...egyetlen napra. (Ahogy a Sárdobáló blog szerzője viszont nem lesz.)Miért e…..