Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imi_imi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Omertà 2012.01.17 23:16:00
Amikor a közösségi médiát tanítom, mindig felmerül a kérdés: ha a cégemet vagy a személyemet megtámadják, hogyan reagáljunk? Vannak erre bevett válaszok, érdemes ezeket végiggondolni.Alapvetően két eset van: az, aki megtámadott, részben vagy egészben igazat mondott illetve nem…..
Onlinemarketing blog Körtánc 2012.01.04 23:43:58
Szerettem volna arról írni valami okosat, hogy az Index.hu volt vezetője, Kardos Gábor a Ringier-hez igazolt. Hogy ez a váltás megint "elég gyors" volt, nem volt éves szünet. Hogy eközben Nádori Péter, az [origo] volt főszerkesztője a Bors-hoz ment. Hogy Braun Róbert, az…..
A pénteki nagy parlamenti ralliban a Fidesz-frakció elfogadta az egyik  olyan sarkalatos törvényt (az egykulcsos szja bebetonozását tartalmazó gazdasági stabilitásról szóló törvényt), amelynek visszavonása az IMF-fel és az EU-val folyó tárgyalások megkezdésének feltétele…..
Egyik kedvenc utcám legszebb részének kellős közepén található az Amala Sattva Jóga és Egészségközpont, ahol másodszori próbálkozásra sikerült elkapni egy eszközös jóga elnevezésű foglalkozást. Elsőre egyszerűen elmaradt, mire odaértem, de most is csak ketten voltunk,…..
Van nekem egy fixa ideám: sok ember nem azért használja a Facebook-ot, mert az annyira de annyira jó lenne, hanem azért, mert iszonyú sokan használják, és kénytelen használni ő is. Most nem is elsősorban arra gondolok, hogy az FB is néha lefagy, meg össze-vissza működik, hanem úgy…..
imi_imi 2011.01.24 09:01:30
Michael Knight Jöttmentalisták 2010.07.19 20:21:00
Amikor lecseng a forradalmi láz, amikor minden népnyúzó feje már a porba hullott, amikor az előző rendszer kiszolgálóit mind elűzték és a plebs is kiünnepelhette magát, akkor jön az a rész, hogy most akkor kormányozni kellene. Meg felépíteni egy működőképes rendszert.…..
imi_imi 2010.07.20 05:34:30
@morden2:

pár tény. De ezek tényleg tények. Sajnálom, hogy lefagyasztják a sok szmájlit az arcodról.

--------------------------------------------

"A forint a péntek esti árfolyamához képest 2,5 százalékkal gyengébben nyitott, ilyen mértékű leértékelődésre nyitáskor soha nem volt még példa."

---------------------------------------------

"Padlóra küldte a forintot az IMF és az EU magyarországi tárgyalásainak eredménytelensége. A forint már a múlt hét közepe óta gyengült a nézetkülönbségekről megjelent hírek hatására, a tárgyalások idő előtti megszakadásása aztán végképp kiengedte a szellemet a palackból. Míg az euró péntek délután még 282 forintnál, a hét közepén pedig 278 forintnál járt, addig hétfőn szabadesésbe kezdett: nap végére 291,43-nál állt meg, de a kamatdöntést követően a 292 feletti szintet is megjárta. Ilyen gyenge egy éve nem volt a hazai fizetőeszköz, még a Kósa-Szijjártó féle államcsőd bejelentés is csak 290-ig tudta rontani az árfolyamot."

-----------------------------------

"300-ig nincs ellenállás

Az egyébként igen erős, már háromszor fordulatot hozó 290 forintos szint fölé hajtották az árfolyamot a forint ellenében spekuláló kereskedők. Azon túl, hogy 2009 április óta nem ért ilyen keveset pénzünk, ez azért kimondottan rossz hír, mert technikai megközelítést használva egészen a 300 forintos régióig, a 61,8%-os Fibonacci szintig nem találunk ellenállást a múltbeli adatok alapján. Így a jelek a forint további leértékelődése irányába mutatnak."

----------------------------------

"A forint euróval szembeni árfolyama már 10 egységgel tartózkodik pénteki záróértéke felett, miután a reggeli kereskedésben óriásit gyengült a hazai fizetőeszköz a szombati események - az EU-IMF-delegáció idő előtti távozásának - hatására. ."

-----------------------------------

"Az ideges és konkrétumokat váró befektetők ugyanis aggódva figyelik, hogy Magyarország - a nemzetközi hitelcsomag által nyújtott - biztonsági háló nélkül marad."

------------------------------------

"A BUX is kapott egy nagy pofont

A hétvégi események hatására jelentős mínuszban indult a hétfői kereskedés hazánkban. A kezdeti pánik hangulat a nap folyamán valamelyest csillapodott, de a BUX így is átlag feletti 24.2 milliárd forintos forgalommal 2.9%-os mínuszban zárta a napot, mellyel nem meglepő módon a régió legrosszabb teljesítményét mutatta. A vezető papírok közül az OTP 5.6, a Mol 2.9, az Mtelekom 1.6, a Richter 1.1%-ot esett."
Két pont között a legrövidebb út az egyenes, de az utak valójában igen ritkán egyenesek - amelyek meg mégis, azok rohadt unalmasak. A világot behálózó utakat tervező mérnökök alapos számítások után tűzik ki az optimális vonalvezetést, keresztül az áthatolhatatlan hegyeken,…..