Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reherd71

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 5-én jelentkezett először a Sport Televízió új műsora, a Jégkorongmagazin. Sok olvasónk lemaradt a félórás adásról, ezért most négy részben megmutatjuk mindenkinek. A csatorna tájékoztatása szerint a következő adás október 19-én lesz. ..
Új műsorral bővült a Sport Tv kínálata, kéthetente fél órát kapott a jégkorongsport. Az adásban a magyar hoki kapja a főszerepet. Lesz szó EBEL-ről (Ocskay Gábor és Sofron István beszél az idei év terveiről és a szezonrajtról és megmutatjuk, hogyan akasztotta ki a speciális…..
reherd71 2010.10.06 15:42:39
@horivan: Ez számomra is érthetetlen....van nekünk 4 csodálatos sportcsatornánk (Sport1,-2,-Klub,-M) átlagosan napi 20-22 óra műsoridővel, ami barátok között is minimum napi 80 óra és így se tudják megismételni, hát ez elég tuti, ott is le kellene cserélni a főszerkesztőurakat!
"Mindig akkor a legrosszabb egy játékosnak, ha nem megy a játék. Vannak ilyen periódusok, és ilyenkor jönnek a hibák. A játékosnál senki nem érzi jobban, hogy mi a helyzet, hogy rosszul játszik, hogy hibázik." Ladányi Balázs Sapa Fehérvár AV19-csatár gondolatai ezek,…..
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..