Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aayven

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várjál, hogy jön ki a négy generáció? Sima ügy. A HTC Desire az hardverben egy az egyben a Google Nexus One - ami nem véletlen, mert az első Nexus készüléket ők gyártották le. Anno csak azért nem azt vettem meg, mert a Nexus One stock androidja ronda volt a HTC Sense-hez képest. A…..
Aayven 2014.02.04 17:54:46
@// Gery Greyhound: Mondjuk, hogy egy önéletrajzot szeretne összehozni, amit a leendő munkáltató nyilván nem mobilon nézne meg. LEHET, hogy sikerül valami alapot összetákolni, aztán lehet reménykedni, hogy az tetszőleges windowson, macen, linuxon, az elterjedtebb desktop office megoldásokban legalább hasonlóan nézzen ki. Esetleg szétesik az egész, ami nem hiszem, hogy jó pont.
Vagy ha pl szeretne online bankolni. Ki tudja, hogy melyik bank online felülete hogy fog kinézni egy mobil böngészőn? Szerintem ezek bőven az átlagos napi használatba tartoznak manapság.
Aayven 2014.02.04 18:05:43
@pamut: Mondom, ha te úgy ítéled meg, hogy elég egy mobil, akkor hajrá. Én csak azt mondtam, amit tartok is, hogy nem lehet kiváltani egyiket a másikkal. Tartalomfogyasztásra elég lehet. Csak aztán nehogy kellemetlen meglepetések érjenek.
Viszont így a te kérdésed is más, mert akkor nem a gépedet akarod kiváltani vele, hanem egy olyan eszközt keresel MELLÉ, ami tartalomfogyasztásra megfelelő. Így már jó lehet egy droidos mobil.
Újabb hónap, újabb Lumia. A flagship Nokia Lumia 1020 után ezúttal a szűkesebb büdzséjű ügyfeleket célozzák meg a finnek a Lumia 625-el, és szerintem nagyon eltalálták a telefont. Az idei hatodik Lumia már kapható itthon ist, kedves barátunk Boti volt olyan kedves, hogy…..
Android LCD elöl, e-ink hátul 2012.12.13 11:46:38
Két kijelzős okostelefonnal rukkolt elő egy orosz fejlesztőcsapat. A YotaPhone névre keresztelt eszköz debütálása a 2013-as MWC konferencián várható, és különlegessége, hogy az érintőképernyős telefonoknál megszokott LCD-s mellett egy második, hátlapi, e-ink technológiás…..
Tizenkét éve, 1999. augusztus 11-én volt az eddig utolsó teljes napfogyatkozás Magyarországon. A mi generációnknak az utolsó. Mindenki emlékszik rá. Egy időben szoktam azt mondani, hogy három időpontra emlékszik kristálytisztán mindenki ebben az országban, mindenki tudja, hogy…..
Botladozásaim Kezdetek 2010.09.21 15:55:00
Körülbelül egy hónapja léptem újból görkorcsolyába 10-15 éves kihagyás után. Jött az ötlet, hogy miért is ne járhatnék korival munkába. Az ötlet bevállt, azóta a gyorskorcsolyázás is megtetszett. A napokban szert is tettem egy gyorskorira és célul tűzetem ki, hogy tavasszal…..
Hello!Sose gondoltam volna, hogy eljön a pillanat, amikor blogot csinálok, de tévedtem...Kínomban azon röhögtem reggel, hogy már biztos van valahol egy blog, ahol leírják, hol iszom aznap este, hogy aki le akarja nyúlni a pénztárcámat, telefonomat, bármimet, az könnyen megtaláljon.…..
Aayven 2010.03.31 12:26:31
@Zsabor: De nem kopogtál, hanem csengettél és még ismerlek is;). Ezért nem jár az ajándék...
Aayven 2010.03.31 12:27:14
@bufotenine: Úgyis én nyúlnék bele álmomban;).