Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lelkipillanatok

4 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TASZ jelenti Az abortusz rossz? 2011.06.08 23:43:00
A terhesség művi megszakításának jelenlegi szabályozásáról a magyar állampolgárok ritkán látott arányban gondolják, hogy jó úgy ahogy van (60 %-uk szerint megfelelő, további 5 % szerint még túl szigorú is). Egyébként a válaszadóknak ugyancsak több mint fele (60 %) válaszolt úgy, hogy az abortusz…..
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
Lelkipillanatok 2011.01.21 11:52:53
Barátaim! Az írás (és a történtek) alábbi részlete nagyon nagy figyelmet érdemelne szerintem a továbbiakban:

"A kiszivárgott jegyzőkönyv szerint egy rendőrtiszti főiskolás srác miután barátnője rosszul lett, ki akarta menteni őt a levegőre. Mivel nem talált magának utat a zsúfoltságban, a jelvényét szorongatva elkiáltotta magát, hogy „késelés”, azt remélve, hogy ezzel megnyílik előtte a tömeg és ki tudja vinni a barátnőjét. "

Ugyanis a srác ezzel a magatartásával elkövette a közveszéllyel fenyegetés bűncselekményét (Btk. 270/A. §).

Természetesen a tragédiáért felelős személyek körét nem lehet (és nem is kell) erre a rendőrtisztis srácra szűkíteni, ám a konkrét veszélyhelyzetet, a tömeg megvadulását, a pánikot ő hozta létre, egy személyben. Nem a Kecskés Tamás, nem a West Balkan tulajdonosa, hanem ő.

Nyilvánvalóan sokan hibáztak. A Kecskés Tamás egy alja görény ember, senki sem vitatja. A West Balkánnak meg csak 300 főt szabadott volna befogadni. Ezeknek az embereknek is mind megállapítható a felelősségük a történtekért.

Ugyanakkor szomorúan észlelem, hogy a tragédia tulajdonképpeni közvetlen tettese, a pánikhangulat beindítója, és így a halálesetek okozója egyértelműen ez a srác volt, aki késelést kiáltott.

Én szívből remélem, hogy a tragédia összes felelőse megkapja büntetését, bízzunk a bíróságokban, mást úgysem tehetünk. Ám semmiképp sem hagyjuk ki a felelősök köréből az említett rendőrtisztis srácot. Álljon ő is a bíróság elé. Nem olyan nehéz ez, amit tett, arra szerencsére pont van egy bűncselekményünk a Btk.-ban.
Fárasztó volt, tudjuk, de még nincs vége. Két komoly ajándékunk még gazdára vár, ráadásul mindkettő elektronikai cucc. Az autohifiakcio.hu nem tudott ellenálni a Hiéna csábításának, így itt van ez a jó kis Clarion CZ200EG fejegység.Clarion CZ200EGCD/MP3/WMA/USB lejátszó USB…..
Lelkipillanatok 2010.12.12 00:11:22
@Leadfoot: "Hátsó lámpák: erős pista."

:D :D
Dension pulcsi, Michelisz sapka, Dension nanotartó, Dension egér. Csábító mi? Ha láttad a Dömsjő filmet, az fél siker, de a válasz nem a letöltött bitek között lakik, hanem a papírfüzetben, ami a DVD tokjában van. Maga a mű roppant szórakoztató, most is hangosan kacarászva…..
Lelkipillanatok 2010.12.11 15:26:31
@M@tek@: vezérigazgató: egy szó.
A Youtube a világ legnépszerűbb videomegosztó oldala és a harmadik leglátogatottabb weboldal. Az oldalt 2005 februárjában alapította három korábbi PayPal-alkalmazott: Steve Chen, Chad Hurley, Jawed Karim. 2006 novemberében a céget felvásárolta a Google 1,65 milliárd dollárért. Az…..
Lelkipillanatok 2010.10.25 18:50:12
zoli voltam OPNI-t, most! 2010.10.14 12:49:00
Direkt fogalmazok sarkosan: a közveszélyes bolondokat igenis zárják bolondokházába!Ez szebben úgy hangzik, hogy az ön- és közveszélyes pszichiátriai betegek kezelése során kiemelt figyelmet kell fordítani saját maguk és környezetük biztonságára, ennek érdekében pedig olyan…..
Tanyámban, tanyám berkében,Süti cseléd a kalácsot, süti ő, de,Főzi cseléd a pörköltet, főzi ő, de,Hejj, megfőzi sebtiben!Gémeskútnál bivaly legel, bivaly legel,Legeli a füvet, alföldi, mezei, szép zsenge,Kertem alján, kertem alján, kedvesem,Mező szélin borjú marja a…..
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
Lelkipillanatok 2010.06.16 05:45:19
@zsebatya: A bérletszelvény magánokirat. Közokirat csak az, melyet bíróság, közjegyző vagy más hatóság állít ki.

Az autós esetedhez kapcsolódóan: ha kereskedelmi forgalomban vettél meg valamit, a dolgon akkor is tulajdont szerzel, ha az, akitől vetted nem volt tulajdonos. Ennek alapján nem vehetik el tőled az autót, csak bizonyos kivételes esetekben, ha mondjuk külföldről származó lopott autót vettél, és ez külföldre utazásodkor feltűnt az ottani hatóságnak...
Lelkipillanatok 2010.06.16 05:50:18
@Tökiböki: Tény, hogy magánokirat-hamisításért nem vonható felelősségre az, aki hamisítja. Felelősségre vonható azonban más bűncselekmény, például csalás miatt.
Felütés: Eső esik, eső esik ma,Geci eső, geci eső esik ma.Esik ma is, esett tegnap is,Meg esni fog holnap is fog esni is fog holnap is fog esni.Mint szarrá szikkadt poros teszkóskenyérKávécseppes ikeás asztalom bütüjén,Úgy merednek rám Arial-betűs tételeimA monitoron…..
Szép lelki pillanatok Kedély 2010.05.24 20:36:00
Nincsen kedvem tanulni se,Nincsen kedvem ma enni se.Nincsen kedvem főzni se,Nincsen kedvem ma moziba se menni se.Nem esik jól a pogácsa se,Nem esik ma jól a krosszájn se.Nem esik jól a sör se,Igaz nem ittam ma még se sört…..
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
Szép lelki pillanatok Pregenesis 2010.05.15 03:33:00
Válaszom ködös,Kincseim porosak.Feketéllő alkonypír,Blogra írok, nem papír-Ra. Ha én Gábor lennék,Máshogyan mennék,Máshogyan érkeznék,Nem vonakodva.Talpam régvolt görcse jő,A Titanic egy szép hajó,Öregasszony, faszomasszony, Mé' szállsz fel a békávéra,Mé' szállsz fel a…..
Szeretem az ékszereket. Minden évben/szezonban van kedvenc darabom, amit le sem lehet rólam robbantani. 2 éve egy angyalszárnyas medál volt a favorit, amit a rockerkorszakom beköszöntével egy magnókazetta váltott. Most éppen egy ezüstláncon viselt Thomas Sabo gyűrű lóg a…..
Lelkipillanatok 2010.04.23 16:42:51