Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Zalan

71 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lovasi András(1967-2010)Kossuth-díjas könnyűzenészA Kossuth-díjas dalszövegíró-énekes, képzőművész, színész, könnyűzenei szervező-érdekérvényesítő, a PANKKK (Program a Nemzeti Kortárs Könnyűzenei Kultúráért) mozgalom egyik szellemi atyja, az egykori Kispál és a Borz…..
Néztem ezt a Paraguay-Japán mérkőzést. Ritka egy fos meccs volt. 0-0, de még a hosszabbításban is, aztán meg tizenegyesekkel az indiánok kiütötték a sárgákat. Arra gondoltam, hogy mi lenne ha geci sokáig ugyanannyi tizenegyest  rontana az egyik csapat, mint a másik? Mármint…..
B.Zalan 2010.07.31 23:34:21
@Sudák:
Ja, hogy neked se legyen szar, ha már arra kényszerítettek, hogy olvasd.
B.Zalan 2010.08.09 13:09:15
@Sudák:
"ugas"
Jujujuj, nem gondoltam, hogy nálad ennyire nagy a baj.
Apám premier planban látta, ahogy kielégítem magamat... Egyébként zárt ajtók mögött, szobám csendes zugában végeztem ezt a felemelő tevékenységet. Amúgy a zárt ajtó alatt nem kulcsra zártat értek, csak simán becsukott ajtót...Ágyam a szoba azon részén helyezkedett el,…..
B.Zalan 2010.07.22 16:19:58
@Hirmondo Helen:
Örülj, hogy nem kapott el egy numerára, mint Orsós apuka a kis Dzsenifert. D
   Végre egy 100% közlésre alkalmas olvasói poszt, ráadásul névvel-címmel-blogajánlással. Annak különösen örülünk, hogy egy fényes humorista karrier előtt álló, vérprofi tollforgató küldött nekünk posztot. A kikvogymuk.blog.hu szerzője,  Maruzski Balázs,…..
OLVASÓI ROVATEgy neve elhallgatását kérő népszerű politikai blog (és lehet, hogy furcsa (vagy talán nem is az) nem baloldali) szerzője küldte az alábbi, ebből a cikkből kollázs technikával készített, (forrás) kiváló posztot. Köszönjük. A többi vendégkommentet alapvetően…..
B.Zalan 2010.07.01 17:22:21
@SteveJobs:
Ja, a szomszéd perli a kertben orgiázó csapatot.
"drága autók jelentek meg, több külföldi, zömében szlovák és liechtensteini, elvétve magyar rendszámú."
LoL!
A Főnökasszony tökeit (képletesen) nagyon szorongathatja az APEH, vagy én már semmit sem értek. Szóval nagyon kusza dolgok vannak benn az irodában. Állítólag az egyik APEH főellenőr lánya valami nyelvész tanulmányt ír az egyetemista csapattársaival, és, ha jöhetnek az irodába…..
Incifinci bloggerina küldött nekünk egy pajzán történetet. Köszönjük Inci!Vendégkufirc rovatunk következik: "Kis Jány" voltam én még akkor, amikor az eset úgy esett, hogy nem esett meg, de mint tudjuk minden feladathoz fel kell tudni nőni...Volt egy srác járogattunk…..
B.Zalan 2010.06.25 17:49:29
@Incifinci:
Szerencséd "Jány", hogy szád nem lett beverve:-)
A pultos csaj rákérdezett, hogy kivel dugtam, amiért ki kellett mosnom mindent. Hát egy kurva szó sem jött ki a számon néhány pillanatig, aztán meg lelöktem az ágyra, és mondtam, hogy a lényeg az, hogy most! kivel fogok! Aztán egy nem túl meggyőző menet után megkérdezte, hogy…..
Hosszú, ámde annál alulmotiváltabb karrierem alatt számtalan munkahelyet végigpróbálhattam és ezek mindegyikén gyakoroltam a munkahelyen való alvás veszélyes, de bizsergetően élvezetes gyakorlatát. Ez azonban egy igen nehéz tevékenység, aki már próbálta, tudja miről beszélek.…..
B.Zalan 2010.06.25 17:37:45
@VIKTOR A MAGYAROK KIRÁLYA!:
ne beszélj ki:-)
Meglett P.Cs. kocsija. Igaz, már elkezdték szétkapni, de a zsaruk azt mondják, hogy nagy mákja van, és az összes alkatrész is előkerült. Legalább én se hallgatom többé P.Cs. sirámát a Micraja miatt. Olyan stresszes volt, hogy se nem evett, se nem dugott. K.É.-vel vigasztalódtam a…..
Ellopták P.Cs. kocsiját. Pont ez hiányzott...
Ilyen nincs. Vasárnap(!) felhívott a Főnökasszony, hogy hallotta nekünk családi barátunk egy  nemzetközi jogvédő és adjam már meg a számát, mert kellene a vejének segítség Dél-Afrikában.Persze, hogy Kis Édes keverhet megint, ki más mondta volna.Mondtam, hogy a csajomnak van…..
B.Zalan 2010.06.16 10:15:49
@Hirmondo Helen:
Ja, amilyen "ügyes" jogvédő, még eléri, hogy a nászéjszaka után kivégezzenek.
Kis Édes ma megmaszíroztatta velem a nyakát az iroda teakonyhájában. Én hülye meg belementem. Közben ugyan halkan, de olyanokat sóhajtott, mint amikor elélvez. Állt, mint a fagyott kutyaláb, egyszer virgoncul meg is simította a körme hegyével, majd amikor valami konkrétumra tértem…..
A Főnökasszony veje kiment Dél-Afrikába a foci világbajnokságra, ahol kirabolták és félholtra verték egy feka banda tagjai. Elmeséltem az esetet P.Cs.-nek, aki azt mondta, szívesen szól a TASZ-os csajnak, hogy a jogvédőkkel segítsen. - Bevillantaná a Nelson Mandela…..
Reggel meló előtt beugrottam az autókeris csajhoz a telepre. Kávéval és limonádéval kínált. Azt mondja, a rádió szerint ma hőségriadó lesz. - Hát, te már arra gyúrsz, látom. - kacsintottam rá, és finomam végighúztam az ujjam hegyét a vékony, fehér vászonnadrágján. Elöl,…..
Az autókereskedéses csaj SMS-ben áthívott az ebédzünteben füvezni. Visszaírtam neki, hogy most elég K.O. vagyok, de ami késik, nem múlik, bébi...
Az irodában a teakonyhában elmeséltem az autós "őzvadászatot" Kis Édesnek.  Majdnem fetrengett a röhögéstől a TASZ-os Csaj őzgyászoló haláltáncán. Azt mondta, hogy szívesen meghívja az egész csapatot a bátyjához őzpörköltre. Mondtam neki, hogy ahogy a…..
Szombat este Solymárra mentünk bulizni. P.Cs. lábának a gipszbőli szabadulási gálaestjét tartottuk volna. TASZ-os csajt is vittük. Budakalász után elütöttem egy őzet. Tört a szélvédőm, meg a kocsi eleje. Mi szerencsére nem sérültünk. Na mi volt TASZ-os csaj első reakciója? A…..
  Találkoztam bornyitós MILF-el. Olyan tésztaképű semmilyen lett, nem is értem, akkor mit ettem rajta. Persze lehet, hogy fél év alatt csúszott szét. Egy gyors kávét ittunk meg, aztán lekoptam.  ..
Klassz kis SMS chat-be kezdtem a boros szomszédasszonnyal. MILF-ek kíméljenek, meg ilyesmikkel hülyítem ,de veszi a lapot. ..
Az APEH beköltözött a könyvelésre. A Főnökasszony meg ha így folytatja a parát, idegszanatóriumban végzi. Írt nekem SMS-t a régi szomszédasszony. A boros-zuhanyzós.  ..
Tényleg átjött TASZ-os és hozott zöldet is, de csak egymással szórakoztak P.Cs.-vel. Mondjuk erről én tehetek, mert be is boroskóláztam a füvezés mellett és teljesen alkalmatlanra ütöttem ki magam. ..
  K.É. totálisan átment szadista cédába , vagy csak engem szivat. Most meg egy olyan Index cikket tolt át e-mailben, ami arról szólt, hogy  kivágta haverja szívét és szemgolyóit egy begombázott amerikai ketrecharcos. A csávó gombateát ivott, majd kivégezte…..
P.Cs. fűzöget, hogy mozduljunk ki. Avassuk fel a járógipszét, ne csak "úgy". Menjünk a Zöld Pardonba bulizni. Rákérdeztem, hogy TASZ-os Csaj is jönne? próbált mismásolni, de végül kinyögte, hogy igen. Mondtam, hogy akkor maradjunk otthon, hozzon zöldet és hármasozzunk.…..
Főnökasszony nagyon feldúlt. Egész nap a könyvelővel meg a könyvvizsgálóval telefonált. Valami brutál APEH ellenőrzéstől tartanak...