Regisztráció Blogot indítok
Adatok
razer

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zene stimmel, de ez nem gyerekkorunk egyik kedvenc rajzfilmsorozata, hanem egy kitűnő vígjáték, amelyben az animációs Rózsaszín Párduc is feltűnik a film elején és végén, de nem körülötte forognak az események, hanem egy mesés nyaklánc áll a középpontban, amelyet a mintája…..
Emlékszik még az idei húsvétra? Ugye, hogy őrült rég volt? Egy átlagos család 2 kisgyerekkel azóta legalább 14x mosott. Feltéve, hogy kímélik a gépet, valamilyen okból spórolnak a mosóporral vagy a vízzel, betegek a gyerekek és nem járnak játszótérre, apa külföldi úton van, vagy esetleg a papírruha…..
Az url alapján azt hittem, csak egy vicc, de nem. A kínaitelefonjavítás.hu szolgáltatója a yolo kft. Mégiscsak vicc.  Kedves Homár,  megosztanám veled a tapasztalataimat a kinaitelefonjavítas.hu oldallal kapcsolatban, hátha más nem szalad bele ebbe a zsákutcába.  Tavaly decemberben elrepedt az…..
razer 2016.03.24 18:52:07
Pár éve visszakúszott a divatba a fejhallgató, és bár a korábbi trendhez, az agybadugós kis fülesekhez képest nyilván kevésbé undi a használt fejes, azért ha újért fizetünk, talán nem olyan extrém dolog originálra számítani, ugye? Hello Homár, Tegnapi napomat…..
Állandó visszatérő, és valószínűleg soha meg nem szűnő panaszforrás a postai kézbesítés. Hol eleve nem jön a postás, pedig kéne neki. Hol  jön, de nem csenget fel. Hol meg felcsenget ugyan, de nem várja meg a választ. Az biztos, hogy a legbosszantóbb piszlicsáré napi ügyek…..
Vidéki életképek rovatunk következik: az emberek neteznének, de várniuk kell estig, míg legalább egy részük a tévét választja a gépezés helyett, mert a bitek csak csordogálnak, vánszorognak, szédelegnek az információtechnológia falusi országútját.   IInvitel, Vicc…..
razer 2016.02.08 18:35:37
@McZozo: ezzel vallatni lehetne...

de a poszttoló levele sem akármi! akkor 100-150-300 vagy 500 ismerősénél ugyan ilyen szar a net? milyen településen járunk egyáltalán?
Csudálatos karikázós fotó, békéltető testületi ülésről szóló beszámoló és fogyasztóvédelmi tanács is került ebbe a kissé ütött-kopott, de jótállási időn belüli hibásodott Sony készülékről szóló gigantikus posztba, aminek a méretét a gyártóval folytatott irgalmatlan hosszú levelezéssel már nem is…..
Kábelszolgáltatót általában ezer ok miatt lehet kutyázni. Ebben az ügyben azonban nehéz teljes szívvel olvasónk mellé állni, bár az Invitel is lehetne kicsit kompromisszumkészebb. Tisztelt Tékozló Homár rovat, A történet röviden, címszavakban: Váci vagyok, itt 3 internetszolgáltató tud értelmes…..
Csodás filmet forgatott a Johnnie Walker, "Dear Brother" címmel. Már az első néhány másodpercben feltűnik, hogy a Skócia partjainál sétáló testvérpár egyik tagja kissé mélabús, miközben az öccs láthatóan boldog a közös időtöltés során. Sétájuk végén egy régi házban…..
A kérdések adottak, fel is tesszük őket az Oakleynak. Üdvözlöm! Az eset Budapesten, az Oakley Bajcsy- Zsilinszky út 19/A szám alatt lévő üzletében történt. Bementem, hogy vásároljak egy kesztyűt, ilyet: Erre közli az eladó, hogy nincs éppen készleten, de ha lenne sem…..
Kicserélni egy nyílászárót, fittyet hányva a homlokzatra, egy újépítésű társasházon is gáz. Egybebontani két szomszédos ablakot pláne. Mindezt műemléki környezetben, világörökség területén, helyi védettségű épületen meg aztán kiváltképp. Ja,hogy ráadásul ez a…..
A Valtoron motorépítő műhely munkái közül a La Bestia és a La Latina 400 is szerepelt már a Sebesség oltárán, most pedig a La Latina 900-ról küldött egy felvételt a Delgado testvérek videós barátja, Grantatini. A spanyol művészek rajonganak a klasszikus Kawasaki-modellekért,…..
Ne menjenek tovább, megvan a hét hülyéje, aktuális barma az Istennek: a volvós nő ezt most tényleg megérdemelte, sőt, óriási szerencséje volt, hogy nem ölt meg néhány motorost. A 400 tagú konvoj rendőrségi engedéllyel haladt North Myrtle Beach irányába, ahol a helyi drag…..
Az idei tévés évadban eddig minden úgy történt, ahogy annak történnie kellett, akinek kellett, elhullott (pl. Made in Jersey), amit kellett, berendeltek (pl. Revolution) és csak azon lehet csodálkozni, mi az istent szeretnek az emberek a Neighbors című rettentő sitcomon, és miért…..
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
razer 2011.02.14 20:38:07
@Jack Torrance: erre én is kíváncsi lennék! ~5 percet láttam belőle (nem önszántamból!) és konkrétan fizikai fájdalmat okozott...
Kattints a képre, így jobban szemügyre tudod venni. (Köszi FayeFaye-nek)..
razer 2011.02.05 20:26:34
Egy kicsit ma békén hagyjuk Rajnit és a többieket! Mert sajnos elhunyt Leslie Nielsen a több generációt megnevetető komikus, aki már vagy 30 éve ugyanúgy néz ki. Pedig karrierje nem komikusként indult: 1956-ban a Tiltott bolygó főszereplőjeként (még barna hajjal ) úgy nézett ki,…..
razer 2010.11.29 10:35:18
@ZON: vagy százat...
Brett Favre, a Minnesota Vikings amerikaifutball-csapatának irányítója nem egy szerencsés csávó, vagy ha úgy nézzük, jó nagy faszkalap. A futballista még 2008-ban, a New York Jets alkalmazottjaként szemet vetett a csapat mellett melózó Jenn Sterger kisasszonyra, és mivel Brett…..
A PhotoRadar a közelmúltban jelentette meg rövid listáját a Digital Photographer of the Year 2010 elnevezésű verseny beérkezett pályamunkáiról. A több mint 114.000 fotó közül egy nagyon szubjektív válogatás következik a folytatásban. Kategóriákra bontva még több képet…..
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
Subba Vasárnapina: Emese 2010.09.05 11:09:00
  Ollós a partonLatina EmeseCicákSzöszi CsitcsetMilfJenna..
Itt van az ősz, itt van újra, vele együtt én is aktivizálódom végre. Lombrosoval már korábban fontolgattuk, hogy jó lenne egy poénos, abszolút civil hetero felvonuláson részt venni, így amikor Mefisto kolléga fölvetette az ötletet, hogy nézzünk ki a Hősök terére, örömmel…..
razer 2010.09.05 10:42:23
Filmdroid Ő itt Mr. Black 2010.06.14 20:28:00
A Ragadozók rendezője, Antal Nimród elárulta, hogy filmjében három új Predatort is láthatunk ezek közül az egyiket Mr. Blacknek nevezték el, róla láthattok néhány képet alább, tehát nem olyan lények lesznek, akik otthon főzik a teát a többieknek.  Eléggé szomorú, hogy a…..
razer 2010.06.15 23:06:59
f1 Alonso: Nem tudom, mi történt 2010.05.29 18:00:00
A kétszeres bajnok be sem jutott az időmérő utolsó harmadába, Massa is csak nyolcadik lett. A Ferrarinál elég nagy a tanácstalanság. "Nem tudom" - válaszolta az egyik spanyol tévének Alonso, amikor azt kérdezték tőle, miért lett csak 12. Úgy tűnt, szimpla taktikai hiba…..