Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pétestvér

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Omnibusz Volvo 7900 teszt 2014.10.05 21:32:00
Felülünk a Bécsben közlekedő hibrid Volvóra, majd tüzetesebb tesztnek vetjük alá a Budapesten és környékén közlekedő még EEV dízel motoros csuklós testvérüket, de a vasárnap bemutatott hibrid változat(ok)ról is szó lesz. Bécsi szóló hibrid Volvo Hat szóló hibrid…..
Furdancs Blog Villanyfűtés 2013.12.06 09:06:00
Magyarországon alig alkalmazott, szinte tabuként elutasított megoldás az elektromos fűtés. Ennek az okairól sokat lehetne vitatkozni, de a gázenergiánál jelenleg mintegy háromszor magasabb ára valószínűleg a legfontosabb szempont. Az árkülönbség ellenére a kisebb házak, lakások…..
pétestvér 2014.01.04 16:35:51
@Média Panda a kurva anyádat: Sajnos az olcsóbb kategóriában, rossz elhelyezésnél előfordul.
  Keverőpult…kérek még monitort !!!! Sziasztok ismét! Először is szeretném megköszönni a sok olvasást, segítséget és bíztatást. Mint legutóbb ígértem, jöjjön a folytatás. Monitorhangfal, kontrollhangfal, kontrolláda, stb: az a hangfal, ami a színpadon, a zenész…..
Jeff Hawkins a blogján hozta fel ezt a témát, és szerintem is fontos a jelenség megértése a szcientológusok viselkedésének megértésében.Nem kevés szcientológussal előfordul, hogy kezdi látni a szcientológia valós természetét, de valamiért mégsem fordít hátat az egésznek.…..
pétestvér 2010.09.18 22:45:46
@hollario: És Te piálsz, vagy szívsz?
myjesus legközelebb... 2010.03.21 18:29:46
legközelebb, amikor úgy érzed, hogy isten nem tud téged használni, akkor emlékezz erre:  noé részeges, ábrahám túl öreg, izsák pedig álmodozó volt. jákob hazudozott, lea csúnya volt, józsefet rászedték, mózes beszédhibával küzdött, gedeon félős volt, sámson futott a…..
myjesus dobogj tovább! 2010.03.28 19:44:00
lustaságomnak "köszönhetően" lemaradtunk a gyülekezetben a közösségi vasárnapról, (mivel nem sütöttem-főztem semmit, nem volt orcánk maradni a közös étkezésen). így, amikor hazaértünk az istentiszteletről, lelkiismerettől vezérelt, kampányszerű takarításba és…..
közel merészkedett hozzám a halál. elkezdtem olvasni egy könyvet, melyben emberek osztják meg haláluk utáni néhány percben átélt élményeiket, de a vég köszönt most két, nemrég nézett film kockáiról is.  a halál aljas módon próbálja eladni magát az óvatlan embereknek.…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..