Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsikapus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden is óriási meccseket játszottak az A csoportos világbajnokságon, gyakorlatilag csak egy találkozó ért véget sima papírforma-győzelemmel: az oroszok 4-1-re lecsapták Kazahsztánt. A nap legnagyobb meglepetésére sem kellett estig várni, Norvégia 3-2 arányban felülmúlta…..
kicsikapus 2010.05.12 07:22:58
@kovacsistvan: igen a két kapus közötti különbség is kellett ahhoz, hogy a szlovákok nyerjenek + az az utolsó fehérorosz emberelőny, amikor az egyenlítésért támadtak elég vérszegény volt, illetve mehetek volna akár 6-4 ellen is a fehéroroszok
A héten a második állomásához érkezett a macidobálás során összegyűlt 4451 db plüssjáték kiosztása. A Balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthonba látogattak el válogatott jégkorongozóink, megrakott zsákokkal. Az eseményről többet írni nem is szeretnénk, nézze meg inkább…..
Nem tehetjük meg, hogy húsz perc jó játék után leállunk, mondta Bob Dever, a magyar U18-as válogatott szövetségi edzője a vb első napja után. Azért sem, mert hétfőn egy órakor a britek ellen sokkal több kell a győzelemhez. Mindhárom előzetesen esélyesebbnek tartott válogatott…..
Gergely Csaba, Orbán Attila és Pozsgai Tamás csütörtök estig volt a magyar válogatott keret tagja, Ted Sator három játékossal csökkentette a létszámot. Kedden folytatódott a válogatott világbajnoki felkészülése, immár az Icecenterben találkozott az egyszer már szűkített…..
kicsikapus 2010.04.08 19:44:19
@1116001: hát mi pont a kapu mögé vettünk sajnos még azelőtt mielőtt a macidobolásról tudni lehetett... de hát remélem valahogy megoldjuk, mert maci/és más plüss van bőven :-)
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
kicsikapus 2010.04.04 09:35:35
@bsannamaria: hát ja érdekes, hogy egy szomszédos fővárosba alig megy egyrészt valami tömegközelkedési eszköz, másrészt az utazási idő legalább 9 óra...pedig Ljubljana csak 400km. Akkor ez azt jelenti, hogy a vonat átlag sebessége nem éri el az 50 km/h-t...
kicsikapus 2010.04.04 11:56:01
@Tillasz: Sajnos saját tapasztalatból tudom, hogy Nagykanizsa is 4 óra legalább.
A vonatok az elvira szerint meg csak délután mennek, és este 11-re, illetve hajnali 2-re érnek be Ljubljanába.
20-a pedig sajnos már késő nekünk :-( , de talán másnak jó lesz.