Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pecás

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekszerint még működik a német "szürkeimport", azaz a hivatalos márkakereskedések megkerülése, ugyanis Mónikának még sikerült magyar nyelvű használati utasítás nélkül fényképezőgépet vásárolnia a 220voltban: Azért írok önöknek, mert fel szeretném hívni azon…..
Oraculum dixit történetét beleégetjük az internetbe azok kedvéért, akik általános iskolai nyelvtanulmányaik emlékéből szeretnének ECL-nyelvvizsgát tenni. Röviden: nem fog menni. Hosszabban: Hallani időnként arról, hogy sok-sok diploma áll kiadatlanul az egyetemek raktáraiban, a…..
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közzétette az öregségi nyugdíjasok ellátásainak összegét születési idő szerinti bontásban (pdf). Az öregségi nyugdíj a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényben meghatározott életkor elérése és…..
pecás 2010.04.23 21:48:11
@Jokai:
Téged vertek, hogy ne legyél fegyveres? A f@szért ugatsz, ha nincs rálátásod semmire hülyegyerek. (majd ha a cigók tépik le a fejed akkor örülj neki a egy 60 éves rendőr megy intézkedni)
A Zugügyvéd közvetve felfedi kilétét, belinkel egy cikket, amit a Népszabadságba írt, részben a kollégák hozzászólásai  alapján, részben egy tévéműsorra válaszul, amelyet itt megtekinthet minden érdeklődő. A kollégáknak ezúton is köszönöm az értékes…..