Regisztráció Blogot indítok
Adatok
total eclipse (törölt)

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
total eclipse (törölt) 2010.11.09 13:04:23
@miva?: szoktam nyugat felé menni, ott az állattartás kicsit más kategória, mint itthon... egyébként szerintem sem keleten, sem nyugaton nem való kutya egy étterembe, és ha elolvasod a többi kommentet, úgy látom, ezzel közelsem vagyok egyedül. de persze nyugodtan egyél egy tányérból a kutyáddal, nyugodtan hagydt, hogy nyalogassa az édes kis pofikádat azzal a nyelvével, amivel előtte a saját feneként nyalogatta.
total eclipse (törölt) 2010.11.09 13:10:08
@antiszociális exlúzer: megmondanád, hogy hol írtam, hogy a kutya belefolyatja a nyálát a tányéromba? magyar nyelv mint olyan megvan-e? olvasni tanulás?
„A hazakísérős, lépcsőjelenetes, búcsúcsókos befejezés helyett a lány részéről csak egy gyors szia a végeredmény. A srác tesz még néhány határozott kísérletet, és még egy sziát ki tud harcolni” – következő elbeszélésünk egy helyes lányról szól, aki…..
total eclipse (törölt) 2010.11.03 13:36:53
@Nikica21: te miért nem húzol el innen a hirdetéseddel? nem tűnt fel, hogy ez nem az expressz?
Manapság keményen kapja az áldást a Fidesz nyugdíjügyben. Magaslabda volt a téma akár jó a szándék, akár nem. Nem is olyan régen viszont teljesen fel voltak cserélődve a szerepek... Történt ugyanis hajdanán -még a Bajnai-kormány idején- hogy a Fidesz (egészen pontosan…..
Szenzáció a Nekrológ PORTÁLON!Álhalálhír-hamisítók lebuktatása!"Nem kímélik - Kiszel Tündét holtan találták lakásában Ezúttal a dekoratív médiaszemélyiség szembesülhetett saját maga halálhírével a világhálón - Kiszel Tündével sem kivételezett a csak az internet…..
Igazán nem várunk sokat a MÁV-tól, de Gergő története a mi praxisunkban is kivételesen kegyetlen. Olvasónk online vett jegyet Nyíregyházára, de Budapest-Zugló vasútállomáson ugyanis a jegykiadó automata szét volt törve, a pénztáros pedig azt állította, ő nem tud online…..
A következő projekt valódi IKEA-hack lesz, az alapanyagokból valami egészen más használati tárgy, konkrétan egy játék lesz a végére. Méghozzá egy pofás, és abszolút használható gurulós járgány a gyereknek. Jelezném, akár karácsonyra is elkészíthető, ha kedveljük az sk…..
Csak négyszer lehet ezentúl vizsgázni? A professzorok "élet-halál urai" lesznek? A hallgatói képviseletek tiltakoznak, pedig a magyar felsőoktatás problémáinak megoldásához a KISZ-utód HÖK-öt kell először felszámolni. Felzúdulást váltott ki a hallgatói…..
„Miért van az, hogy ha egy pasival barátsággá redukálod a korábbi kapcsolatod, az stand by állapotban marad?” – tisztességtelen ajánlatot kap egy lány, és nem tud mit csinálni vele. Kicsit megmozgatja ugyan a fantáziáját a piszkos gondolat, egyszerre vonzza és…..
total eclipse (törölt) 2010.10.26 11:29:26
Abcúg 80s! CUCCOK 2010.10.20 22:44:00
 NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY?Ül a kiscsákó velem szemben a metrón, olyan 16 éves forma. Milyen márka van rajta? Tisza. De nem ám cipő, hanem kapucnis felső. Mi vaaan? Pedig az. Gyárilag tele van vágva az egész cucc klasszik Tisza-cipő emblémákkal. A 90 után…..
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
Pontosan mi is az egésznek a háttere, hogy erotikus masszázsra adtam a fejem, most nem fontos. Régóta gondolkodtam ezen, mert nekem is voltak erkölcsi aggályaim. Feleségemnek óvatosan szóba hoztam, és kifejezetten jól reagálta le. Még egy kis vívódás, de aztán eldöntöttem,…..
Nívó Adakozzunk! 2010.10.08 06:22:00
Az az igazság, hogy még soha nem adakoztam károsultaknak. Soha nem adtam pénzt utcai koldusnak, nem támogattam az árvízkárosultakat, sem a haiti földrengés áldozatait, sem senki mást. Hogy miért nem? Igazából nem tudom. Úgy éreztem, hogy nem az én dolgom, meg hogy majd a…..
„A szórakozóhelyen ismertem meg a piercing nélkülit, azzal mentem haza, és az ikertesója (a piercinges) mellett ébredtem! Csinálnak ilyet az ikrek? Ez valami perverz hobby?” – vígjátékba kívánkozó kalanddal zárjuk a hetet: a srác egy alkoholgőzös diszkótúrán…..
A technológiák találkozásának és egyre olcsóbbá válásának menő következményei lehetnek, mint például ez a ledes világító cipőfűző. Csak tíz dollárba kerül egy pár. Fogalmam sincs, mikor hordanám, de kell egy ilyen.Via OhGizmo!..
total eclipse (törölt) 2010.09.29 11:49:57
  Van ugye az épp most zajló Placcc Fesztivál, meg a kreatív városszépítő 1000%.  A dolgok szerencsés együttállásának köszönhetően az    "alkotócsoport tagjai ezekben a napokban óriási falfestményt készítenek a Nyugati téri felüljáró  hídpilléreire a PLACCC…..
total eclipse (törölt) 2010.09.25 22:48:12
Tudja, aki kint volt, hogy ma a teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták az 5-20 ezres sárga csekkeket a bringásoknak. Volt, akinek a fejlámpája nem volt még bekapcsolva félhomályban és voltak jópáran, akiket sárga…..
A hír: Rendőrök a CM-en: szolgálunk és megfélemlítünk. (A teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták a 20 ezres csekkeket a bringásoknak.) Egy mondatban: Már vártam, hogy mikor jön el pillanat, amikor a…..
Két diplomával, 23 évesen, felsőfokú nyelvtudással, munkatapasztalattal, de pályakezdőként nem találtam munkát. Kb. 100 céghez beadtam a jelentkezésemet, amiből 5-6 vagy jelzett vissza. Többségében asszisztens, titkárnő, Hr-asszisztens (volt benne gyakorlatom) pozíciókat…..
total eclipse (törölt) 2010.09.22 11:21:49
@venszivar: biztosan azt is olyan komolyan vette, mint a tanulást, és talán ott is akkora arca volt, mint itt... :)
total eclipse (törölt) 2010.09.22 11:30:15
@igazságos: hogy egyszerre végzett két felsőfokú intézményt? én is jártam egyetemre, ott még tanulni is kellett. szerintem egy ruhatár-büfé szakkal nem kell ennyire nagyarcúnak lenni...
Budapesten olyan rétegek élnek a város közepén, akik máshol Európában leginkább a külső kerületekben. És miközben a városvezetés milliárdokért sem tudta kitalálni Budapestet, vállalkozóknak és fiataloknak ez sikerült: a romkocsmákkal. (Fotó: szimpla.hu) Nemrég…..