Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quiller

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár napi 3 százalékos fogyasztáscsökkentést eredményez az, hogy tekergetjük az órákat. Az évente kétszeri óraátállítás során a villamos energiát a nyári időszakban takarítjuk meg, ugyanis március 27-én hajnali 2:00 órakor, az óránk előre állításával állunk át a nyári időszámításra, és zárjuk le a…..
Decemberben írtunk már a Pixels című nyári popcornmoziról, amiben a nyolcvanas évek híres videojátékai támadják meg New Yorkot. Tegnap megjelent hozzá a trailer is, és hát izé. Nem túl meggyőző. Persze, jól néznek ki az élőszereplőket lezúzó (pixelizáló)…..
quiller 2015.03.19 12:51:43
quiller 2014.09.09 15:34:42
Subba Kész vagy haver? 2014.07.30 21:56:47
Nincs azzal semmi gáz, ha a dj is be van állva mint az állat saját fellépésén, csak ne menjen a buli rovására. David Guetta meg eleve egy ciki jelenség, a szettjei meg alapból úgy szét vannak esve, mint ahogy ő maga volt múlt hétvégén Tomorrowland-en. Néha annyira megcsavarta a…..
A Lostot, az ABC 2004-ben bemutatott sorozatát a network tévés kreatív aranykor egyik jeles képviselőjeként tartják számon a mai napig, mérföldkőnek, a bebetonozott szabályokat felrúgó, új utakat taposó sorozatnak, aminek készítői hősies kitartással meggyőzték az ABC-t…..
Will Sasso-ra innen emlékezhettek, ő a citromos humorista és egyben a Vine elkötelezett rajongója, így én meg az övé. Ugye most az Instagramm is kihozta a kisvideós opciót, de amíg a Vine 6 másodperces és nagyon működik, addig az Instagramm videója indokolatlanul hosszú, 15…..
Akinek felkeltette az érdeklődését ez a soha vissza nem térő alkalom, az faszkorbácsot mindenképpen vigyen magával a helyszínre. Amúgy meg, de tényleg, aki képes lesz hajnalban  felkelni és odamenni  csak Vujity miatt, az természetesen  nyugodtan faszkorbácsolja meg…..
Subba FÉRFI: Fedor Emelianenko 2013.06.05 12:00:00
Tíz éves pályafutása alatt veretlen maradt minden idők legdurvább harcosa, Fedor, aki most épp politikai karriert fut be Oroszországban. Libabőrös leszel ettől a videótól, én pedig megyek is hozzá feleségül, sziasztok. ..
Subba Panasz a MÁV felé 2013.06.02 17:01:44
Maninger nénike, hozzá teszem teljesen jogosan, akadi ki ezen a hangfelvételen a győri állomás jegypénztáraira. Úgy a harmadik perctől kezdi el rángatni a prikezsia, de a hab az í-n, a pont a tortán, a mindent elsöprő stilisztikai katarzis mégiscsak az utolsó fél percben elhangzó…..
Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász szerint semmi baj nincs az Egyesült Államok növekvő államadósságával, mivel csak amerikaiak tartoznak amerikaiaknak. Az ING közgazdászai összeszámolták a föld országainak teljes adósságállományát, beleértve az állami, a pénzügyi…..
KalMi fedőnevű olvasónk küldte a lenti videó linkjét, amin lehetne ugyan még reszelni, de azért így is megmosolyogtat párszor. A koncepció – hogy vajon milyen a játékhősök nemi élete – egyszerű és nem túl eredeti, és vannak nem meglepő poénok (a Portal nagyon adja magát),…..
Julian Gollopról volt már szó a blogban többször is, ő készítette ugye a nagyszerű Laser Squadot és a még nagyszerűbb UFO-t, minden, régi játékok iránt érdeklődő gamernek illik ismerni a nevét. Gollop új játékot fejleszt, ami valójában régi: a Chaos című, szintén…..
quiller 2013.02.05 14:01:35
Subba Subba Gif: Like a Busz! 2013.02.02 16:45:00
..
quiller 2013.02.02 16:57:21
A Huffington Post szedte össze az évad legkevésbé erotikus, leginkább kínos szexjeleneteit egy videóba, köztük a Csajok pár jelenetével, a Spartacus vérgőzös dugásával, lábszopogatással, alsóneműs takarításból rittyentett pásztorórával, aztán azzal, amikor a nagyi szopja…..
Az építészet klasszikus alapformája a négy fal és a tető. A tető, mely megkoronázza az építészeti remekműveket. Kupolák, boltívek, geometriai formák, mozaikok és megannyi csodálatos alkotás, melyet csak tátott szájjal bámulunk ha felnézünk. Íme néhány híres és kevésbé…..
Alig ült el az Ultraliskek által kavart por és füst a Starcraft II: Heart of the Swarm trailere körül, itt az újabb, legalább olyan lenyűgöző videó. Az állítólag még az idén megjelenő Elder Scrolls Online-ból kapunk egy kis ízelítőt (persze, amit látunk, nem gameplay), benne…..
A rövid Doom-kitérő után folytatjuk a 2012-es évizéit, a legjobb keresőkifejezéseket követően jöjjenek az év legjobb játékai. Mivel sajnos továbbra sincs időnk játékokkal foglalkozni napi 8+ órában, idén is olyan arcokat kértünk fel az évértékelésre, akik nálunk…..
quiller 2013.01.09 10:26:34
@mennyi?husz!: Hű tényleg, Black Mesa jól meglepett engem is ... nem is tudtam, hogy készül ilyen, pedig Half-Life az elég alap.
Torchlight2 meg azért nem GOTY, de szerintem is jobban sikerült, mint Dio3.
Elég népszerű volt a múlt héten meghirdetett nyereményjátékunk, amin Ernest Cline Ready Player One című sci-fijét nyerhette meg három szerencsés olvasó. Ehhez csak egy játék nevét, illetve abból egy idézetet kellett megfejteni, amit 18 másik játék kezdőbetűjéből lehetett…..
Gyakran szembesülünk azzal a ténnyel, hogy egy új, ígéretes témában készülő sci-fi sorozatot túl hamar levesznek a képernyőről, megfosztva ezzel (még ha néha csekély számú) követőjét attól, hogy a story kiteljesedjen, minden szál elvarrásra kerüljön. Az elmúlt…..
Kettős Mérce Gyáva nyulak 2012.05.13 13:25:00
Az úgy volt, hogy a Magyar Tudományos Akadémia hosszú évek óta vizsgálta az almásfüzitői vörösiszap-tározókat meg az azokon felhalmozott veszélyes hulladékokat, és most kiadtak egy kötetet, amiben – láss csodát – messzemenőleg egyetértettek a pánikkeltő hippik…..