Regisztráció Blogot indítok
Adatok
romano

2 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Olvasom, hogy a britek utálják a munkatársaikat.  Kicsivel 40 százalék felett van azok aránya, akik ki nem állhatják legalább egy kollégájukat, 20 százalék gyűlöli a főnökét, 10 százalék pedig közvetlen asztalszomszédját. Az ellenérzések okaiként főként a…..
Bokononizmus Kis gárdahadnagyom!! 2007.09.07 19:59:00
Miközben szedegetem össze lelkem széttört cserepeit, azért figyellek ám világ!  Ma egy bőrfejű zaklatta az utasokat a metróban, szálasizott + zsidózott, lengette a fekete bőrkabátos karját, és belekötött egy "jól öltözött, ázsiai kinézetű" ( forrás MTI)…..
Két hete kapta a Homár a bejelentést, hogy egy buszsöfőr becsípett az ajtóval egy nénit, és el is indult volna vele, mert a nagy csajozban nem vette észre. A BKV ma küldte át válaszát: Tisztelt Névtelen Tea!  Köszönjük, hogy levelével megtisztelte Társaságunkat. …..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
romano 2007.09.02 08:50:23
"garázda 2007.08.30. 13:21:51
De szerintem ne menjünk bele a személyeskedésbe mert annak nincs sok értelme!Maradjunk annyiban hogy Magyarországon születtem és Magyarnak érzem magam, viszont vannak olyanok is akik Magyarországon születtek és csak itt esznek, isznak,
sz@rnak és értelmeset nem sokat csinálnak!
Viszont aki ebből viccet csinál az nálam nem számít bele a a valamelyest kultúrált kategóriába!"

Szerintem magyar- vagy bármilyen "valamelyest" kultúrát, illetve KULTURÁLTSÁGOT rossz magyar helyesírással számon kérni: ősi román szokás.
Hát nem lennénk a Corvin rendetlen ügyfelei, az tuti. Canahari küldte el nekünk minden idők legkeményebb kiskereskedelmi fenyegetését. Ehhez képest a verőemberes-lehúzós Váci utcai lebujok olyan cserkésztábornak minősülnek, ahol Szili Katalin bónuszként dél-baranyai népdalokat…..
Subba A hét hőse dalban mondja el 2007.06.29 00:21:00
Egész egyszerűen nem tudunk megszólalni. Amikor már azt hiszi az ember, hogy olyan nagy őrületet nem tudnak mutatni, érkezik egy ilyen. Tessék kedves olvasók, bemutatjuk nektek a 18. kerületi Hunyadi Mátyás Gimnázium igazgatóját, és az ő elképzelését a szalagavató…..
A Homár tökéletesen megérti Tamás problémáját, mert sajnos sok helyen általános nézet, hogy a vendéget az első humáninterakció alkalmával le kell húzni, és ez legtöbbször a ruhatár egy vendéglátóipari egységben. Mi másért vinné be oda a cuccait a vendég, minthogy…..