Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nehiddel

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
We are all mad here. S.A. 2011.01.28 19:42:00
Számoltam. És rájöttem, hogy kevés vagyok... kevés vagyok az álmaimhoz, a terveimhez és minden féle távoli jövővel kapcsolatos elképzelésemhez.Tudom, hogy nem akarok férjet, és főként nem akarok gyerekeket. Örökbe akarod majd fogadni egy néger kislányt. Külföldön szeretnék…..
A hír: Korrupciós térkép készül Magyarországról. A másik hír: Narancs figyelmeztetést adtak ki csaknem az egész országra...
We are all mad here. 2010.11.17 17:07:56
Hova tüntek el körüllem az emberek...? ..
We are all mad here. 2010.11.11 19:19:38
nem az az első, hogy kételkedek, hanem rögtön elhiszem. lehet, hogy nem kéne... elsőre bízok, naív vagyok és nem hazudok. magamból indulok ki...számomra mindenki szép. néha magamhoz ölelném az egész világot, máskor meg kilőném innen magam egy rakétával. de mondjátok... miért…..
tulajdonképpen mindennapjaimat általában úgy élem, hogy bennem van az a tudat, hogy jelentéktelen vagyok... ez most nem egy ilyen önbizalom hiányos kijelentés, meg nem arra hajtok, hogy mindenki elkezdjen sajnálni, csak arra utalok, hogy senki számára nem vagyok nélkülözhetetlen.…..
Úgy volt, hogy blogszünet... hogy adok időt magamnak, hogy alakuljanak a dolgok, minden beleszólás nélkül. DE MOST MÉRGES VAGYOK.!Most megtudnálak verni.! Téged is az összes ribancoddal együtt, akikkel levelezel, akiket fűzől, és akiknek a csoportja minden vasárnap gazdagodik egy…..
nehiddel 2010.11.06 09:14:06
Egy mondatban Egy régi lány 2010.10.19 08:07:22
A hír: Bálint Antónia 1 millióért vetkőzne céges bulikon. Egy mondatban: Tehát azt már eldöntöttük, hogy Toncsika micsoda, már csak az árról vitatkozunk. ..
nehiddel 2010.10.19 13:28:34
A Weeds idei évada kicsit lassan, csapkodósan indult, de a legutóbbi három epizód már pont olyan tragikomikus volt, mint az első évad, sőt, Randy lelkipásztor nagyjelenete alatt visítva röhögtem ismét. Kár, hogy Shane került a történet középpontjába, hiszen Alexander Gould…..
Már minden helyen kerestelek, ahol nem vagy, csak azt a helyet nem találom, ahol vagy. Csak azt tudom, hogy ott vagy, ahol én nem vagyok. De hol vagyok én? Azt kívánom, bár itt lennél, hogy megmondd. Esetleg ha nagyon-nagyon erősen kívánnám, akkor itt…..
csöndablak Alterego 1. 2010.10.12 14:32:57
Reinig úr, mondhatni egy majdnem átlagos férfi volt világ életében. Átlagos, mert neki is volt szerető családja, és bár egyke volt, de jól kijött az unokatestvéreivel. Átlagos, hiszen tisztességes munkája volt, volt egy szerető felesége meg már úton volt a második gyerek is.…..
Olvasgatom itt a blogokat, és tényleg annyira unom már ezt a férfi kontra nő harcot. Bár tudom, hogy ennek sosem lesz vége, mert miót a kibaszott Éva leszakította azt a kukacos almát a fáról (persze biztos Ádám zabálta meg az egészet) nemonddmár, hogy nem így volt...ott voltál?…..
nehiddel 2010.10.10 13:42:59
csöndablak Nem uborka 2010.10.03 10:43:00
Még érzem az illatát ha elképzelem hogy itt van az az idő. Nem kell visszapörgetnem, csak belegondolok és itt van az a tél. Kilógó derékkal mászkálni az elmúló nyár sarkán, jókedvűen dideregve a nyárra emlékezve úgy ,hogy messze még a továbblépő nyár.Kilépés ebből a…..
nehiddel 2010.10.03 18:53:02
Modorosblog A Magyarkodó 2010.09.27 06:00:00
Szilva, körte, cseresznyeÉljen a Haza - Egészségünkre!/Kárpátia - Pálinka/ -Nézd meg Imikém, ez a szomszéd gyerek, akiről beszéltem. Ott megy. Ilyen árpádsávos, nyilas nagymagyar, tudod. Onnan tudom, hogy a múltkor kiakasztott egy koronás címeres magyar címert az ablakába,…..
Milyen lehet egy elhagyatott Pepsi-gyár? Kiderül abból a képsorozatból, melyet Kambodzsában készítettek. Ez a gyár az 1960-as években épült, majd 1975-ben, amikor a Vörös Khmerek hatalomra jutottak, szépen be is zárt. Olyan gyorsan kellett elhagynia a dolgozóknak a szépreményű…..
Ideje egy új országimázskampánynak, az angol nyelvű jelmondat pályázatára ezennel benevezzük az Andia Tabak kft.-től azt, hogy For us, pálinka is the Wiagra. Árpi küldte, köszönjük...
Új-Zéland csodálatos ország, szigetspecifikus őslakossággal, csodálatosan zöldellő dombokkal, érdekes állatokkal, és óriási, szőrős lábú apró emberekkel:Új-Zéland nemcsak lakóitól különleges, hanem az óraátállítástól is. Náluk ugyanis szeptembertől áprilisig tart a…..
Tegnap, vagy előtte(?) megnyitották az új deszkás pályát az Erzsébet téren. Ugye előtte ment a szöveg, hogy így végre véget érnek az áldatlan állapotok, tudniillik eddig a deszkások az Erzsébet tér közepén deszkáztak, tekintet nélkül a gyalogosokra, közlekedőkre, ráadásul…..
A T-Mobile elismerte, hogy cenzúrázza a forgalmazott szöveges üzeneteket a hálózatában. Az ügyben egy marketinggel foglalkozó EZ Text cég indított keresetet a New Yorki szövetségi bíróságon. Mint kiderült, mindenféle külön értesítés, jelzés nélkül törölhetnek a…..
"az állandóan jelenlévő hangokhoz szólva"Tudod, nem egyszerű összehangolni a dolgokat. Nem írhatok le mindent, már nincs meg ez a fajta szabadságom. Nem tudok egyszerűen gondolkozni és nem tudok egy az egyben megcsinálni mindent. Nem tudok leülni tanulni vagy nem tudok…..
Egy autó száguld a Balaton partján. Vizes üléseken ázott, fázó arcok remegnek. Kiszállnak aztán és belefeledkeznek a nyárba. Az az izzás, ahogy felkel nekünk magyaroknak ugyanakkora jutott belőle, csak kisebb alatta a tenger. Mert ez a mi tengerünk, a mi óperenciánk. Annyira…..
'sötét van akkor, amikor vége van,           rohadt sötét, mer' a szem csukva van.                      belül meg mindegy milyen fények…..
nehiddel 2010.09.19 18:02:52
Próbálom úgy formálni a szavakat, hogy a hasznomra váljanak. Gondolkozom és törekszek arra, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogy én akarom. Befolyásolok, manipulálok és a lelkiismeretem közrejátszása végett, szem előtt tartom, hogy amit elérek azzal ne ártsak senkinek. Aztán…..
és akkor most jön a délutánom...én siettem a buszra... vágtáztam végig szentesen és nem gondoltam semmire csak arra, hogy el kell érnem a buszt...! Azon agyaltam, hogy mennyit kell tanulnom, és hogy mennyi dolgom van, hogy meg kell írnom a szinopszisokat, hogy szereplőket kell…..
Fejbevágott fáradtsággal issza a kávét. Keze alatt csúszik egy szál davidoff és esik. A füst szélét harapdálják az esőcseppek ahogy a tető alól kifelé száll és nagyra nőtt pókok rohannak szerteszét hálóikon a számunkra semmit jelentő repedésekbe menekülésképp.A…..
nehiddel 2010.09.12 14:36:13