Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruhhaha

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy elismert magániskola megadja majd az alapot az egyetemhez, legyen az az Oxford vagy éppen a Harvard, de ami sokkal fontosabb, az a kapcsolatok Néhány hét múlva elkezdődik az iskola. A mostani évfolyamra ugyan már késő új helyet választani a burzsuj lurkóknak, de ha még…..
A jó iskola nagyon fontos egy burzsujnak, hiszen itt kapja meg az alapokat (és a felbecsülhetetlen értékű kapcsolatrendszert). A Harvard persze nem rossz hely, de a világ változik és az évszázados falak között van, aki szerint már csak elavult dolgokat lehet tanulni. Christopher…..
Cha-teau La-fite Rotsch-ild, szótagolom, jegyezd meg. Ha ilyen feliratú borosüveget találsz másnaposan otthon buli után, nehogy visszaváltsd! Add el inkább a kínai alvilágnak, jól kereshetsz vele. Nincs ugyanis társaság a Földön, akik képesek annyi talicskányi pénz kiadni…..
Egy jó ideje mondjuk, hogy a budai kerületek komoly villái talán egy cseppet túl vannak árazva. Tasnádi giccses villája annyiba kerül, mint d’Artagnan kastélya Franciaországban, a rózsadombi stricirokokó (a szóért hódolatunk Modoros blognak!) házak pedig drágábbak, mint a…..
Tudják, mennyibe kerül New Yorkban élni? Na nem egy Central Parkra néző penthouse-ban, hanem csak egy átlagos bérlakásban? Eszméletlenül sokba: egy átlagos albérlet havi 2800 dollár, annak a rezsije 2000 dollár, egyetlen csésze kávé pedig 4,50, vagyis nagyon alsó hangon is minimum…..
Nem akármilyen hirdetésben gyönyörködhetnek azok, akiket szerencséjük a Times Square-re vezérel a következő 2 hónapban, ugyanis a CBS egyik hatalmas kivetítőjéről gigantikus marihuánalevelek mosolyognak majd le rájuk.  A marihuánafogyasztás legalizálását szorgalmazó…..
Bruhhaha 2010.03.19 22:27:36
@reklámbuzi: nem olyan rossz ez a ferto azert :)
(legalabbis ahogy a neten olvasgatom, otthon sem olyan rozsas sajnos a helyzet...)
Szívünkbe zártuk Fehér András bácsit, a Hunyadisok igazgatóját. Most pedig ismét bebizonyítja, hogy mennyire kíváló házigazdája az iskolai ünnepségeknek. Beáll a programozott szinti mögé, és eldanolja az útravalót a kisdiákoknak, felkészíti őket az életre úgy, ahogy az…..
Subba A hét hőse dalban mondja el 2007.06.29 00:21:00
Egész egyszerűen nem tudunk megszólalni. Amikor már azt hiszi az ember, hogy olyan nagy őrületet nem tudnak mutatni, érkezik egy ilyen. Tessék kedves olvasók, bemutatjuk nektek a 18. kerületi Hunyadi Mátyás Gimnázium igazgatóját, és az ő elképzelését a szalagavató…..