Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FuckinCrazy

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje már őrizgetem ezt a fórumlinket, de most ellövöm, mert éppen vasárnap délutáni könnyed szórakozásnak való kis marhaság. A NeoGaf olvasói viccelődtek azon, hogy ismert videojátékok címéből kivettek egy-egy betűt úgy, hogy a cím továbbra is értelmes maradjon, majd…..
Bevallom, nekem ezek közül a legtöbb nem mond semmit, de mivel tudom, hogy ti jobban követitek az új játékokat mint én, gondoltam kirakom ezt a toplistát, hátha érdekesnek találjátok.Az MSN (Gamecast) összeállította azt a TOP 20 karaktert, amelyek a legjobban idegesítenek a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2011.01.23 19:56:35
A szemfülesek és a blogot régóta figyelők talán észrevehették, hogy van egy játék, amellyel még adós vagyok...Egészen a legközelebbi epizódig, amely két szempontból lesz különleges. Az egyiket a videó elején mondom el, a másikat majd a végén.A játék egy őrület,…..
ROFL-net Vicc 2010.12.30 06:00:00
Az este összeröffentem a barátnőimmel egy kis "megbeszélésre". Megígértem a férjemnek, hogy pontban éjféli 12-kor otthon leszek. De a buli túl jól sikerült, koktél, tánc, még több koktél és az idő elszaladt. Végül hajnali háromra értem haza, mondanom sem kell,…..
FuckinCrazy 2011.01.01 18:50:34
Nemrég újra kezembe került a "Nina ügynök naplója" és az anno magamnek tett igéretem, hogy egyszer még végigviszem. Nos, arra még gyűjtöm az erőt... De rákerestem youtube-on, hogy más is felfedezte-e már azt a gyönyört és valóban, találtam egy érdekes videót, ahol…..
FuckinCrazy 2010.12.30 10:21:54
@OD14g: Dehogynem szar! De nem az akcentus miatt, hanem az elején a vernyogós ribanc intro, a végig hallható idegesítő ciripelés és a felismerhetetlen robbanáseffekt miatt.
Vagy 6x kellett végignéznem a Sniper - Art of Victory befejezését, de nem vettem ezt észre. Szerencsére Attila szemfülesebb volt Ha én szövetségesként azt kérem, hogy bombázzák le a német erődítményt, akkor hogy lehet az, hogy német felségjelzésű gépek bombázzák? ..
És még a kék négyzet is eltűnt a borító közepéről! Hát ha ez nem kihagyhatatlan ajánlat! Képet küldte: Knight A teljes rettenetért, itt az Airborne Hero trilógiám1. rész2. rész3. rész ..
FuckinCrazy 2010.09.09 20:02:33
ROFL-net Képrejtvény 2010.09.03 06:00:00
Megfejtéshez jelöld ki -> Villanyóraállás..
FuckinCrazy 2010.09.05 19:45:31
@attttti: Mondjuk, elejét vette volna a dolognak, ha az édemi szerző megjelöli a képet. Szerintem ennek a dolognak nagyobb a füstje, mint a lángja. Neten mindenki össze-vissza nyúl le dolgokat. Nem csak képrejtvényeket, de akár komplett zenei albumokat, filmeket is, elvégre ugye, elég sokan torrenteznek. Szóval, nem két félig ismert blog copyright ügye lesz az évszázad plágiumpere. Ha van vmi bajuk ezzel, elintézik egymás között.
FuckinCrazy 2010.09.05 19:46:33
Tamás levele: Szemet szúrt egy furcsaság, az általad bemutatott Marine Sharpshooter 3 folytatását a MS 4-et láttam a polcon 1000 forintért. Ebben még semmi paranormális nincs, csak a CD nem a játék dobozában volt, hanem a biztonsági dobozkában pihengetett. Kérdem én, hogy…..
ROFL-net Ezeknél nincs KRESZ? 2010.08.18 06:00:00
 ..
FuckinCrazy 2010.08.18 19:35:20
@:{) MIKI (}:: Jó, a város tényleg gáz volt, Athént meg pláne kihagynám autóval, de annyira nem vészes. Olaszok rosszabbak voltak. Ott még gyalog is külön kaland a közlekedés.
Krétán meg idén nyáron semmi probléma nem volt, csak egy motoros, aki úgy előzött le minket, hogy a nyakamat teszem rá, hogy semmit sem látott abból, jön-e szemben valaki. Szerencsére nem jött.
Az a pláne a görögökben, hogy úgy fogják fel a dolgot, hogy törődj azzal, ami előtted van, minden más iránnyal foglalkozzanak mások. Ezért például előzésnél úgy jeleznek, hogy dudálnak. De, ahogy elnéztem, minden más alkalom szintén megfelel a dudálásra. A lényeg, hogy hadd szóljon! XD
Biztosan ti is láttátok már az Indexen, vagy máshol ezt a lökött Túró Rudi kampányt, hogy az új csokijához (amely egyébként tényleg elképesztően finom...) keresik a legmenőbb felsőtestet. Egye fene, a 400. banner után megnéztem mi a frász ez. A képek 80%-a nagy szar, sokszor…..
Tegnap optimistán közöltem, hogy ma kikerül az új videó. Mindezt taknyosan tettem, de úgy voltam vele, hogy náthásan/betegen még lehet videót készíteni (ahogy a Chronicles of a Vampire-nál is sikerült), úgyhogy nem láttam ebben komplikációt. Ma reggelre azonban a hangom is úgy…..
A végén gondolom a youtube hibájából maradt le a vége, mivel szokása, hogy levágja az utolsó másodpercet a feltöltés után. Ez lenne: "csak rohadt kövér"..
FuckinCrazy 2010.08.11 20:56:04
@Shogo: De én igen! És vállalom! :-)
Family Guyt viszont nem szeretem annyira.
Alex_Burton megígérte és betartotta. Képes volt végigvinni a bolygó legszarabb játékát. Mindezt rögzítette is, ha valaki van olyan pszichopata a profilján végignézheti az egészet (feltéve ha a csodálatos youtube profilon lehetséges egyáltalán sorrendben megtekinteni...)…..
A látogatói kör jobb megismerése szempontjából kérdeznénk a következőt:  FX English Harbour Casino POLLS Spielbank free online bingo..
Nem, nem szívtam semmit. 2009-ben jelent meg a "Stalin vs Martians" névre hallgató játék, amely szándékosan akart röhejesnek tűnni, ami nem is lett volna probléma, ha nem sikerült volna gagyira. Az IGN 2/10-et adott neki, a Gamespot 1,5/10-et, de gyakorlatilag sehol nem kapott…..