Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csirkeGL

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Célegyenesbe érkezett az MSZP-nek nevezett koncért való marakodás. A Mesterházyval fémjelzett pártvezetés látványosan nem tud mit kezdeni a kormányzó Fidesz bakijaival, tehetetlenségével, jelentős népszerűségvesztésével, no meg persze a párton belüli trónkövetelővel,…..
csirkeGL 2011.05.16 13:58:11
@parlamentarista: Ne viccelj mar..: az elméletre mar ott elbukik h az MSZP soha nem fog 30% fölé menni, de még a 20 se valószínű. Az LMP pedig nem hülye, tanuld az SZDSZ esetéből, soha nem fog koalícióra lépni a komcsikkal, hacsak nem akar egyciklusos párt maradni.

Reálisabb, h a Fidesz visz 50egynéhány százalékot (+-10%), az MSZP 15-20, az LMP 10-15, a jobbik meg 5-10.

Legeslegrosszabb esetben a Fidesz kisebbségi kormányzásba kényszerül, de jelenleg annak az esélye, hogy 2014-ben kormányváltás legyen egyenlő a 0-val.
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
csirkeGL 2011.05.07 12:23:56
@Rodeo36:

Te nagyonhülye, a teljes államadósság 20 billió forint... ennek fuss neki mégegyszer szerintem! Meg kezeltesd is magad, ha még erről is a Szeretett Vezető jut eszedbe.
csirkeGL 2011.05.07 12:26:57
@kirbor:

Pontosan. Tóta W. ezen írása tipikusan a savanyú a szőlő esete... Ameddig ő és a hozzá hasonlók számítottak a legnagyobb tajparasztoknak, addig ment a lebutítás, hülyítés, társadalomrombolás, hiszen megérte nekik. Aztán most kezdenek ráébredni, hogy a folyamat önjáróvá vált, és egyre idiótább tahók veszik át a stafétát.

Kedves Tóta W: ezúton köszönjük neked és elvtársaidnak a 20 éve folyó fáradtságos munkádat! Élvezheted most a gyümölcseit: Gyurcsány Ferenc, Való Világ, Alekosz... Köszönjük!
csirkeGL 2011.05.07 12:49:14
@Rodeo36:

Szerintem te fussál neki azoknak a kamatos kamatoknak...:) Kéne tudni, hogy miképp működik az államadósság finanszírozása, mielőtt hülyeségeket beszélsz:) Az hogy a népszabiban vagy vmelyik TótaW színvonalú blogban olvasol valami marhaságot, attól még nem kéne továbbposztolni betegesen mindenhova... legalább néznél utána!

Aki ennyire alapkérdésekben nincs otthon, azzal nincs értelme vitatkozni. Én a saját érdekedben mondom, mert hülyét fogsz csinálni magadból. Mindenki, aki legalább egy félév közgázt hallgatott akármilyen egyetemen, az tudja, hogy baromságot mondtál.
A Fideszt támogató jobboldali médiahegemónia következményei azt jelentik, hogy a talán legkiemelkedőbb magyar zongoraművészt, Schiff Andrást, vagy a nemzetközileg elismert karmestereket Fischer Ádámot és Fischer Ivánt ugyanúgy, mint a külföldön nagyra becsült…..
csirkeGL 2011.04.23 10:05:14
@.Pierre Bezuhov.:

Te tényleg olyan hülye vagy, hogy amikor olyanokat olvasol, hogy "magyarnak lenni kollektív neurózis", vagy hogy a magyar lakosság döntő többsége tulajdonképpen antiszemita, akkor az csak a "kormánypárti talpnyalóknak", meg a "wannabe nyilasoknak" szól?

Nem barátom, az Téged is pontosan ugyanúgy minősít. Kérdés, hogy ez Téged mér nem zavar. Talán Te is valami neurotikus kéjt érzel ha magyarként beléd rúgnak?
  Tizenhárom évvel ezelőtt Nagy-Britannia, Észak-Írország és Írország képviselői aláírták a Nagypénteki Egyezményt, amely több évtizedes/évszázados etnikai feszültség és polgárháborúzás után pontot tett az észak-ír konfliktusra. Egy-egy robbantás azóta is…..
Azt adom! Zombibiztos ház 2011.04.22 10:38:00
csirkeGL 2011.04.22 14:03:38
Robogó Kész a Vespa! 2011.04.17 08:15:00
Tibi bejáratós Vespája szét lett kapva, hogy az újszerű állapot visszaállítódjék, másrészt megszűnjön az áldatlan helyzet, hogy egy olasz jármű nem piros, hanem zöld - amely szerintem nagyon jó szín egy békának és a Vespa sem mutat vele rosszul, de van amikor az ember…..
A csaknem 5 kilométer hosszú "rügeni kolosszus" 20 ezer német munkás gondtalan nyaralását biztosította. A mediterrán  országokba innen induló luxushajókon söröző náci melósokat irigyelte fél Európa kétkezi iparosa. Az egykor 11 ezer szobás üdülőváros ma…..
csirkeGL 2011.04.10 23:22:45
@Diopapa_sok: Bizony, ez már valami egészen durva aberráció egyeseknél...

Amúgy akárki akármit mond, azért mégiscsak jól összeraktak ezek a nácik egy egészen értékelhető mintatársadalmat... ha leszámítjuk a zsidó-ügyeket meg a háborúskodást, azért azt megállapíthatjuk hogy ilyen rövid idő alatt ilyen kiváló társadalmat egyetlen más rezsim sem volt képes összeállítani, mint a náci Németország.
Tisztelt Praxis blog,   Ez a történet életem egyik legkeményebb kórházi története, úgy hogy a családomban több orvos is található és azt hiszem nyugodtan mondhatom, alaposan ismerem az egészségügy helyzetét, a közalkalmazott orvosok és ápolók körülményeit,…..
csirkeGL 2011.04.10 18:14:46
@bauchi: Ez így van. Ezért nem értem mér kell nyávogni a lelakott körülmények miatt...

Valamit valamiért. Én inkább akarok alacsonyabb adókat, aztán kapjak egy alapellátást az egészségügyben (ami ha nem felel meg, legfeljebb elmegyek magánkórházba), minthogy magas adók legyenek és abból teremtsenek luxuskörülményeket a szakrendelőbe szociális életet élni járó nagyiknak.

Ez van. Olyan nincs, hogy kelet-európai járulékok és nyugat-európai szolgáltatás, ezt felejtsük már el!

Ha mindenáron nyávogni akarunk az egészségügy miatt, akkor nyávogjunk azon, hogy alacsony a TB-járulék! Naugye, ezen bezzeg senki nem nyávog...
Egyre érdekesebb fordulatokat vesz a kismagyar alternatív valóságot bemutató trash reality, a Cohn-Bendit - Papp Dániel ügy. A kirakatrendezők gondos beállítása szerint itt semmi baj nincs, Papp Daninak pártállami időket idézve sikerült felfelé bukni. Szerintem meg két…..
Az alábbi a remek festmény a nyíracsádi természetesen az önkormányzat által fenntartott Malom Galéria legújabb kiállításának exkluzív darabja. Az időszaki kiállításra egy értékrendben jól képzett festő, Dr. Dóbus György amatőr festőművész roppant színvonalas képei…..
Bár részletes biográfiát nem eresztett bőlére, alkotásai láttán Terry Rodgers valószínűleg, sokak álmát megvalósítva, hobbijának, szenvedélyének él, gondolom nem is rosszul. Hosszú évek óta nem nagyon fest/fotóz/filmez mást, mint erotikus partikat, illetve azok elejét, vagy…..
Mandiner blog Sétaszabadság 2011.03.15 07:31:00
  Körbenéztünk kicsit Budapest belvárosában, hogy lássuk, miként készül a Szabadság fővárosa a Szabadság ünnepére. Íme:   UPDATE: Sajnos Kálmánék kicsit be voltak csípve, amikor a posztot készítették, ezért véletlenül tavalyi, tavaly előtti…..
Most március 5-én volt 58 éve, hogy Berija mérgezése következtében elhunyt Moszkva melletti dácsájában Sztálin. Efölötti örömünk miatt a 19 minden luxussal ellátott nyaralója közül  nézzük meg hogyan vakációzott a "nép fia" grúziai  villáiban. A  Sztálin Múzeum egyik terme Goriban (Fotó:…..
csirkeGL 2011.03.13 18:10:24
@Morfeusz:

Bazz, te vmi sztálinista őskomcsi vagy? ilyenek még vannak?!:D:D

Komolyan, kevesebb vörös maszlagot olvass, több történelemkönyvet. (És ne a marxista történetírás remekeit...)

A Szovjetunió úgy "verte tönkre" a világ legerősebb hadseregét, hogy közben 10millió katonája és ugyanannyi civil lakosa halt bele... és ezt is csak úgy, hogy megállás nélkül szállították nekik az amerikaiak a felszerelést, kaját, stb.

Szóval azért bocs ha nem vagyunk elájulva. Amúgy te hol voltál 1989-ben?:) Mintha még mindig 30 évvel ezelőtt élnél...
csirkeGL 2011.03.13 18:17:44
@Morfeusz:

"lényegében 1917 előtt átlag minden évtizedre esett egy szörnyű éhínség Oroszországban és Ukrajnában, míg a kollektivizálás végrehajtása után - a második világháborús pusztítást leszámítva, amelyről azért mégsem a kollektivizálás tehetett - az éhezés megszűnt?"

Na ezekről beszélek. Tipikus bolsevik propaganda-szöveg. Hadd mondjak én is valamit: 50 évvel ezelőtt egyetlen színestévé sem volt Angolában, most viszont van jópárezer. Ezekszerint buksi-simi az angolai rezsimnek, amely végtelen mértékben elindította országát a technológiai fejlődés útján?:D

Persze, hogy voltak éhínségek, az emberiség történelme erről szól! A 20. század közepe fele viszont már nem illett volna éhinségeknek lennie... ezzel szemben előfordult ez bizony, ahogyan azt 7 millió halott ukrán tanusítja. És ez bizony népírtás volt, ugyanis érdekes módon csak az ukránok szívták meg.
  Reggeli posztunk lényege a Wahorn Andrással készült videó lett volna, de mire a tegnap írt bejegyzést publikáltuk, a felvételt eltávolította feltöltője a YouTuberól. A videót sajtoszabadsagert felhasználó töltötte fel a Sajtószabadság-tüntetések hivatalos…..
Bármi is történjék, a lényeg, hogy mennél több cigány mennél rosszabbul jöjjön ki belőle. Döbbenetes, hogy a tegnapi parlamenti ülésszakon Dúró Dóra vette védelmébe a cigányokat, amikor a 15 évesre leszállítandó tankötelezettségi korhatárt támadta.Persze Halásznak…..
V8 D / 6.585 cm3 / 0 - 96 km/h: 15,0 s / Vmax: 96 km/h / üveg vastagság: 12,7 cm  (klikkelj a nagyobb képekért) ..
csirkeGL 2011.03.03 19:25:07
Vigyázat! 18+-as tartalom, a tovább gombra vagy a címre kattintva elismerem, hogy elmúltam 18 éves! A szerkesztőségünkbe juttatott kéziratok szerint Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde teljesen más tartalmú lett volna. A volt miniszterelnök az obszcén nyelvezettől sem riadt…..
A bohóc és a profiA zsűri elnöke a Janet Jackson hasonmásversenyenKönnyed, rendőrnős, utcai harcos viselet és természetesen ez is Guzzi (nem vicc! Update: mégis vicc(es elírás), mert Gucci!)Sivatagi showhoz illő testőrnőkSzintén sivatagi, de keményebb játszóruhákŐk még…..
csirkeGL 2011.02.23 15:05:18
@Állítsuk meg a fideszes ámokfutást, Orbán takarodj:

Nem kicsit vagy zakkant koma...:D Ilyenkor sajnálja az ember, hogy az elvtársaid bezárták az OPNI-t...
Megbocsáthatatlan paródiának tartotta Hitler, hogy a Duna legszebb városa az „Attila hun ivadékai” által lakott Budapest, és nem valamelyik "Niebelung" város. A magyar főváros nemzetiszocialista stílusú lemásolása mellett Linzben épült volna fel a világ legnagyobb és leggazdagabb múzeumi negyede,…..
csirkeGL 2011.02.19 11:56:50
@teisfiambluetooth:

Az még hagyján... de mit gondoltak mondjuk a szlovák nácik?:) Vagy a cseh nácik?:) Akik a náci ideológia szerint szlávként nyilvánvalóan csak az árják cipőjének pucolására voltak alkalmasak...:P

Sőt: mit gondolnak a manapság horogkereszttel mászkáló orosz nácik?:) Szerintem ők is valahol a négerek közelében foglaltak helyet a náci ideológiai táplálékláncban...

@ROZ:

Hitlernek abszolút nem egyszemélyes okozója a 2. vh-nak (ahogyan ma általában tanítják a filoszemita történészek), egyszerűen ő volt abban a pozicióban, hogy megtehette.

A második világháborút a szövetségesek okozták, akik olyan megalázó és igazságtalan békét kényszerítettek a fegyverüket jóhiszeműen letevő központi hatalmakra 1920-ban, amelyet értelemszerűen nem lehetett elfogadni.

Ha Hitler nincs ott, akkor megcsinálta volna a háborút akárki más... Épeszű ember nem gondolhatta komolyan, hogy azt a gyalázatos békét (lásd Trianon) nem fogja megpróbálni megdönteni Németország és Magyarország abban a pillanatban, hogy eléggé megerősödtek hozzá...

Foch marsall nyilatkozta a béke aláírásakor, hogy "ez nem béke, hanem 20 éves tűzszünet".
Varánusz Tahó Világ 2011.02.13 08:00:00
Soha nem hittem, hogy ezt egyszer le fogom írni egy hazai gyártású valóságsó miatt, de szent nézettség és egyéb közhelyek, eljött a pillanat: az RTL tegnap este médiatörténelmet írt a ValóVilággal. Nem a szerkesztés volt forradalmian új, a műsorvezetők sem tündököltek a…..
Michael Knight Márait nem adom! 2011.02.12 21:04:00
Olvasom, hogy emléklapot kapnak ezután a polgári házasságot kötő párok az anyakönyvezetőtől, és az emléklapon - amely kifejezi, hogy a nemzet közössége számára fontos érték a házasságkötés - többek között Márai Sándortól vannak idézetek.No, akkor most álljunk meg egy…..
csirkeGL 2011.02.13 00:02:32
@Michael Knight:

Csak egyszerűen felbassza az agyamat amikor kis mitugrászok megpróbálnak kisajátítani egy halott személyt... Olyanok, akiket valószínűleg az a személy legfeljebb szembeköpne ha még élne.

Ugyanaz a hányinger mint amikor Gyurcsány letérdelt Nagy Imre sírjához, és vele "társalgott"...

Hogy jössze te ahhoz hogy akárkit is kioktassál arról, hogy kinek az érzéseit/írásait használja fel egy ÁLLAMI funkció kapcsán??

Még ha politikai célokra próbálná maga mellé állítani Márait a Fidesz, akkor megérteném, hogy pattogsz, bár akkor se lenne igazad. Nade felfogtad, hogy HÁZASSÁGRÓL, tehát egy abszolút politikamentes eseményről van szó?

Fizikai fájdalmat okoz amikor ilyen pszeudo-értelmiségi porbafingók próbálják értelmezni, hogy a magyar nagyok miről mit gondolnának... hogyan veszed a bátorságot te senkiházi??