Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barton Fink

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideje egy kis válogatás kirakni arról, hogy milyen csapások közelednek felénk vagy miket lehet megnézni ha épp egy kis kikapcsolódásra vágysz. Íme az ajánlatunk:1. Mega Python vs GatoroidTestépítő barátaink sokat tanulhatnak a filmből: ne etesd a krokit szteroiddal mert az nagy…..
Azért a lengő mellek miatt, felkeltett bennem némi érdeklődést bennem a film. De az alapsztori kb. annyi fantázia van, mint Pozsgay Imre tokájában. ..
Barton Fink 2011.06.09 10:04:45
A western filmek sablonoktól duzzadó jelenete, amikor a western hős, hű lovával megjelenik és belovagol a városba. Ez a film szinte összes szereplőjének rövid bemutatása. A western hős először a távolból pillantja meg a várost, amely ilyen fekália barna színű faházakból…..
Barton Fink 2011.03.11 11:55:35
@Ayreonaut:
Szerintem meg Sergio Leone a filmművészet egyik legnagyszerűbb alakja, úgyhogy ha kérhetném, ne egyszerűsítsd le így az életművét.

Amúgy a whiskey-s jelenethez: a Kis Nagy Ember-ben van, hogy a pisztolyhős korszakát élő Jack Crabb mindig üdítőt iszik a saloon-ban (bár a könyvben ez nem így van..).

Általánosan a belovagolós jelenetek közül a Fennsíkok csavargója című remek Clint Eastwood mozi intrója a kedvencem, főleg a zenéje miatt (sajnos csak egy német verziót találtam fent, ami ráadásul nem csak az intro, bár az erőszakolós jelenet is megér egy misét, csak azt meg elbarmolták valami nyálas zenével ezek az idióta germánok):

www.youtube.com/watch?v=4HavVfiDfUw

UI: Éljenek a régivágású, tökös westernfilmek! :D
Ezért szeretem ezt a blogot és Titeket kedves olvasók! Amikor már azt hittem szakmailag topra jutottam, jön egy olvasó ezúttal Tantos András és megdob minket egy ilyen videóval. A gyilkos, kannibál moncsicsik emberekre támadnak! De milyen moncsicsik, félelmetes kreol moncsicsik.…..
Barton Fink 2011.02.23 11:44:33
@Dövan: Ne hülyéskedj, ha másnaposan reggel szarok egyet, ami kijön abban több a művészet, mint ebben az 'alkotásban'. :D

Amúgy azerintem ezek nem moncsicsik, hanem egy apró termető dulifuli bennszülött törzs (indijányok), akik nem szeretik a magas fehér idegeneket a földjükön. Grrr-grrr!
Barton Fink 2011.02.23 16:10:24
@Dövan: :DDD
Remek ötlet, szerintem van keresnivalód a filmiparban!
Már látom is magam előtt a közeliket a záróizmaim serény munkájáról.
Van itt minden: szikrázó kamuandroidok, kartonfalak, kifogyhatatlan tárak. Albert Pyun klasszikusa a Nemesis!   ..
Barton Fink 2011.02.06 12:32:12
@T. Norbert: Az kemény! Erről a Jack Scalia fémjelezte T-Force jut az eszembe, ahol a fellázadt cyborgok találnak egy szexlapot és ők is nekiállnak hancúrozni. Gyermekkorom egyik meghatározó erotikus élménye volt. :)
Mondjuk egy Kristanna Loken kinézetű T-X-et akár nőül is vennék, ha lehet vele zsákolni és a kölkömet is kihordja. Szerintem egy csomó előnye lehet egy robotnőnek az emberalapú fehérnéppel szemben, persze csak akkor, ha én hordom a nadrágot - ez viszont ezesetben csak programozás kérdése.
A frizbi nem csak Hajdú Péter kezében gyilkos fegyver, de a parkolóművész műsorával ellentétben, nem érdektelen emberekkel készített unalmas interjúkkal gyilkolják az embert. Hanem penge frizbivel!   ..
Barton Fink 2011.01.13 13:22:05
Tinis, esélyegyenlőségis, edzős drámás filmek epikus jelenete a meccs, ami mindegy, hogy kosár, foci vagy sakk az események mindig ugyanúgy történnek.  A legfontosabb maga a felvezetés ami a film háromnegyede, ez arról szól, hogy új edző megy valahova. Az új edzők kizárólag…..
Az óriási tengerparton szteppelő giga piranhnák után itt van Eric Robert és az ő CÁPOLIPJA! Szokásos: gonosz katonai kísérlet, ami elszabadul. Hihetetlen jelenetek jönnek!Köszönet a linkért az Intergalaktika stábjának! ..
Barton Fink 2010.07.19 15:14:55
Eszméletlen, imádom Őt!
Millió kérdés felmerül bennem, de minek feltenni őket? :)
Fantasztikus ahogy morog a cápolip haver.

Ez amúgy elég gyakori a cápás-zsékben.
A múltkor sikerült elcsípnem a Shark Zone című 2003-as gyöngyszemet, lehet, hogy már volt teritéken a cápás-polipos-vizilényes-gyilkolászós témák során, ha nem, akkor nagyon tudom ajanlani:
www.imdb.com/title/tt0339236/

Itt is morognak a cápák 1000-rel, de a legjobb, hogy minden támadásnál ugyanazokat a - National Geographyc cápás dokumnetumfimjéből közismert (!)- felvételeket vagdossák be. Egyébként hektószámra folyik benne a vér, vannak kincsre vadászó orosz rosszfiúk, genya polgármester, aki nem akarja lezárni a partot pár cápa meg egy hullahegy miatt és persze a főhős sütifiú, akinek az apját cápák mészárolták le. Mi kell még?
Barton Fink 2010.07.20 11:48:32
@neccharisnyás útonálló:
Igazad van, róla megfeledkeztem. Pedig létezik és zsákolnivaló, de inkább az az otthonülős, aggódós picsa, nem nagyon győjtöget guánót. Helyette, ott a főhőssel összehozott sápadtképű mamlasz kölykük, őt kell megmentegetnie apucinak.
  A gimis-egyetemes filmek csúcspontja a bál, ami lehet szalagavató, évzáró vagy szimpla gólyabál. A csúcspont szempontjából lényegtelen, hogy csöcsös-fingós vagy sorozatgyilkosos-szellemes filmről van szó. Ha csöcsös-fingós filmről van szó és egyetemistás akkor az…..
Bundáskenyér küldte ezt a csodálatos videót Chuck Norris erdei szellemharcos filmjéből, ahol a mester megleckézteti a gonosz fairtókat. Az a szempárbaj a fűrész megfogásánál az priceless.   ..
Életének 74. évében elhunyt Dennis Hopper a kultikus színész. Az utóbbi pár évben már sok ZSfilmben is szerepelt és már érett róla egy poszt. De mi mégis emlékezünk erre a nagyszerű színészre és azokra a felejtheteten karakterekre, amiket ő játszott. Sajnos betegsége erősebb…..
Valaki múltkor hiányolta a török gyöngyszemeket, most itt van egy: a Bruce Lee-nek maszkírozott janicsár! ..
A videó kapcsán lenne pár megjegyzésem, de már nem tudok mit írni. Kiégtem. Ezek a filmrészletek annyi kérdést vetnek fel, hogy egyszerűen nem lehet reagálni rájuk. ..
Folytatom az iskolai sorozatot egy Zssablonkarakterrel: kétféle karbantartó létezik a filmekben. Az egyik a nagy bölcsességeket megosztó, titokban atomfizikus, a padlót csöndben törölgető fekete bőrű, ősz szakállú. Ő a számkivetett lúzert mindig a szárnya alá veszi és unalmas…..