Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyszerhopp

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Saxo története ott kezdődött, amikor a motorozásé véget ért. Szinte napra pontosan egy éve történt a baleset, amikor a robogózás, mint a tömegközlekedés alternatívája kipattant a fejemből, és rá két hónapra le is zajlott a tényleges baleset, amikor a közben megvásárolt…..
egyszerhopp 2011.08.14 19:03:09
@ez az igazi:
Nem szokásom ostobáknak válaszolni, mert kidobott idő, ez most a kivétel:
alkalomadtán nézd meg a Saxo töréstesztjét, és rájössz, hogy a kisautók közül az egyik legszarabb.
Ciánnal egyszerűbb és olcsóbb megdögleni.
Belül korszerűtlen és pazarló, de nagyon büszke, megköveteli a méltó fényt. Engedjétek meg, hogy bemutassam országunk büszkeségét és egyik jelképét, a magyar Parlament épületét!   Kezdjük a XXI. századi energiafelhasználással A megújuló energiaforrások előnyt…..
Új szakaszába ért a kormány devizahiteles mentő akciója. A hírek szerint augusztus 12-től életbe lép a rögzített árfolyam, és a bedőlt hitelesek lakásproblémáira is körvonalazódik a tervezett megoldás. Orbán szerint három variáció lehetséges:1: az állam megveszi a…..
Na már ilyenünk is van, megjelent a Fehér Könyv, benne az előző városvezetés 50 főbűne (innen lehet letölteni PDF-ben). Ahogy a bemutatón mondta Tarlós István:   "ugyan Az 50 legsúlyosabb probléma Budapest örökségéből a kiadvány címe, de lehetne jóval több is, csak a…..
Ha magasról szarol a villanyszámlára, illetve ha kibogozhatatlan számodra a "minél-több-energiát-használsz-hűtésre, annál-inkább-melege-lesz-a-Földnek" egyenlet, vegyél légkondit. Használtat lehetőleg, aminek olyan a hangja, mint egy szovjet traktor-alkatrészekből…..
"Semmi sem örök, csak az ideiglenes megoldás" Cikksorozat a Moszkva térről Az előző részekben áttekintettük a tér történetét a második világháborúig és utána, majd bemutattunk egy 1984-85-ös pályázatot. Most pedig az elvetélt felújítási kísérletekkel…..
Szeptemberre napolták el az első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélt Stohl András perének másodfokú tárgyalását. Ruttner György védőügyvéd eljárási hibára bukkant: egy videófelvétel alapján ugyanis kiderült, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a…..
Orbán Viktor levelet írt a rendőröknek. Hopp, azt elfelejtettem mondani, hogy ez másfél éve volt.   Most már más szelek fújnak. Visszamenőlegesen el akarják venni a korkedvezményes nyugdíjat a rendvédelmisektől, ami érthető módon nekik nem tetszik. Az Országgyűlés…..
egyszerhopp 2011.06.03 11:46:39
@fedkvas:
Köszönöm a hozzászólást.

Nem vagyok a nagy szavak embere, boldogult leánykoromban mezei pronyó takarítóként kezdtem, azt a Vicós lövészimitátort kellett vízszintbe hoznom.
Büszke vagyok rá, hogy a Merdzsót utána még el lehetett adni, hiszen a járműállomány kímélése elsőrangú nemzetérdek ! (Szakembernél nincs "gellert kapott a golyó", meg "nem csomagolt az asszony tízórait" , azt meghagyjuk az állami kispályásoknak, ugye ?)

Erőt, Egészséget, Háborút ! Le a Szabadsággal !
Jöjjenek már rá a pandúrok, hogy ideje tisztességes munkát keresni !!!
Proszektúra Madách a nekrofil 2011.05.23 19:04:00
A mai nap Pörzse Sándor az Országházban Alföldi Róbertnak azt a magatartását tette szóvá, hogy orális szexet kívánt egy jobbik közeli kísérleti tévé hölgyriporterénekPörzse a sajtóból már jól ismert azon esetről beszélt, amikor Alföldi a Nemzeti Színház előtt tartott…..
Meghalt az egyes számú közellenség. Lelőtték. Pontosabban kivégezték. Ha igazak a hírek, nem védekezett, még fegyver sem volt nála. Az embervadászok hosszú kutatás után rátaláltak, lerohanták és a helyszínen felkoncolták. Az atlanti világ ünnepel.  Meghalt az egyes…..
Miközben Pintér Sándor belügyminiszter nemkívánatos személynek minősítette, és a település elhagyására szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait, továbbra is fekete egyenruhás hordák masíroznak a hajdú-bihari kisváros, Hajdúhadház utcáin. A…..
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
Brutálisan számító, kegyetlen és skrupulusok nélküli emberek tekintetében a szovjet/orosz történelem tényleg nem szorul importra; a Rogyina históriájának évszázadai során a Nagy Földön bőven termettek olyanok, akik – mindössze egy emberi élet időtartama alatt –…..
Budapesten közterület lesz elnevezve Elvis Presley-ről. Vajon melyik ? Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatót tart a fenti témában.  Mindössze ennyi állt abban a 830 Kb-os sajtóközleményben (meg persze helyszín, időpont és egy bazi nagy címeres fejléc), amit az…..
Kicsinek lenni jó. Mivel maga a bolygó, amin élünk is elhanyagolhatóan kicsi és jelentéktelen - valójában említésre sem méltó - a rajta lévő öntudatra ébredt érdekes anyagösszetétel még a bolygónál is elhanyagolhatóbb jelentőségű, ha az elképzelhetetlenül nagy egészet…..
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
Az elmúlt hétnek volt egy nem aktuálpolitikáról szóló, mégis nagyon aktuális eseménysorozata, amelyben a tegnapi furcsa tüntetésre már kezdtem teljesen elveszni. Kedden a Jobbik tüntetett Horthy bevonulásának (és az első köztársaság kikiáltásának) évfordulóján, vasárnap…..
egyszerhopp 2010.11.22 13:25:22
@aeidennis:
Csak forradalomra lehet ÚJ rendet alapozni, ha van kedved, nézegess történelemkönyveket.

A régi szart persze lehet lapátolgatni jobbról balra és vissza, amíg el nem süllyedünk benne.
egyszerhopp 2010.11.22 14:07:47
@aeidennis:

gondolom egyetértünk abban, hogy a soron következő valódi és véres forradalmat nem az itt, tele hassal kommentelők fogják elkezdeni
Felszólítjuk Elnök asszonyt, hogy haladéktalanul kezdeményezze a kuruc.info azonnali és végleges hatályú betiltását. Meggyőződésünk, hogy Önnek, mint a média irányításáért és ellenőrzéséért felelős állami intézmény legfőbb vezetőjének alkotmányos és erkölcsi…..
Burzsuj Eladó a torinói vár 2010.11.11 13:45:00
Igen, jól olvassátok. Na jó, annyi csúsztatás azért van a dologban, hogy nem „a” torinói vár eladó, hanem „egy” torinói vár. Van ugyanis belőlük egy pár, viszont hiába ez a legkisebb, talán ez néz ki a legjobban. Olyan, ahogy a nagykönyvben meg van írva egy…..
Elsőre talán nehéz megtalálni a párhuzamot, azonban ha megnézzük, mit mondanak a XX. század magyar történelmének olyan fontos eseményeiről, mint az Őszirózsás vagy az 56-os forradalom, egyből világos lesz. Biszku horthysta ellenforradalomnak tartja 56-ot, a jobbikos Hegedűs Tamás…..
Újabb vészhelyzet Kolontáron, az eső mossa bele a nem rendbetett földekről a vörösiszapot a patakba - szólnak a hírek. Azazhogy jelezte az MTI, és vette át tőlük nagyjából minden magyar médium, naná, miért is ne bízzanak meg bennük. Ez persze magában foglalja azt is, hogy ezek…..
egyszerhopp 2010.11.08 19:07:44
( @stratez: Az elképesztő erőfeszítések eléggé szordínóban lettek előadva ! )

A magyar újságíró nyilván olyan, mint a magyar rendőr : a fűtött irodát jobban kedveli, minta hideg és veszélyes közterületet, nem beszélve az éjszakai fenyegető telefonokról.