Regisztráció Blogot indítok
Adatok
favre

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vöröshajú lányok Hotelszobában 2013.12.12 07:34:00
..
favre 2013.12.12 13:21:52
@suu86: Cherry Poppens
Újabb neveket jelentett be ma a Sziget az idei fesztiválra, többek között az amerikai sztárzenekart, a Killerst, akik a fesztivál utolsó estéjén utolsó fellépőként zárják az idei bulit. Rajtuk kívül számos elektronikus zenei név érkezik, mint például Tiga, a Crookers, DJ…..
Dóra fél éve várja, hogy meghibásodott cseresznyefája helyett bármit küldjön cserébe a Bakker:Másfél éve-tavasszal- rendeltem növényeket a Bakkertől, kis kertünk zöldítésére. Az ajándék csáberő egy törpe cseresznyefa volt. 5 év garancia van a növényekre. Az egyiket…..
Ugye van az Uma Thurmanes reklám, amit minden alkalommal megkapunk az arcunkba a moziban, amikor elmegyünk végre egy jó filmet megnézni, de a Schweppes végre egy új kampánnyal rukkolt elő, majd az addict megírja, hogy milyen, minket csak a csajozós része érdekel. A Schweppes Appeal…..
favre 2011.04.07 22:19:14
@mzd: +1
Idén ősszel érkezik a Hangmás legújabb nagylemeze, amiről a zenekar a napokban, megújult weboldalán tett közzé egy számot. A bárki által ingyen letölthető, Darabokban című dalt az együttes az Isten Háta Mögöttel is dolgozó Sándor Dániel produceri közreműködésével…..
favre 2011.03.19 13:20:10
Erzsébet Bözsi Arosné Szoboszlai:baszájba a kurva édes anyádat vivike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..
favre 2011.03.17 17:38:18
Ez már a szakításnak is a leggázabb része, még nem mondtátok ki de mindketten tudjátok, hogy már vége de még szenvedtek mert az jó. Kerettörténet: L: 24 - F 30 - 3 évet együtt éltek, már egy hónapja külön... Azt hiszem ez már a szakításnak is a leggázabb része,…..
Mert ha Lara Croft a női Indiana Jones, akkor Cate Archer minimum James Bond szexi kiadása. A No One Lives Forever játékok hősnője a háttértörténete szerint valaha betörő volt, de aztán pandúr lett belőle, a Unity nevű titkos szervezet első női ügynöke lett. A kémnő 2000-ben…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Sandra 2011.02.08 15:16:00
Hát nem arról lesz nevezetes ez a nap, hogy belefulladunk az Apple hírekbe, alig történt olyan, ami megütötte volna az ingerküszöbömet, olyan sztorit meg nem is találtam, amit szívesen megírnék nektek. Megjelent a nálunk nem elérhető iTunes-os filmek toplistája, szó van az iPhone…..
A Super Bowl az év hagyományosan legnézettebb tévés eseménye az USA-ban, az idei döntő akár még rekordot is dönthet, ha a főcsoportdöntők úgy alakulnak (mi Packers - Jets finálét akarunk). A reklámperceket ennek megfelelően aranyárban mérik, átlagosan hárommillió dollárt…..
favre 2011.01.21 12:10:51
Egyértelmű: kell. Egy roppant szerencsés olvasónk a postaládájából vette ki, lefényképezte és elküldte nekünk.Miért csinált magáról naptárat? Ki és miért terjeszti? Ki kaphat a naptárból? Ki az, aki kiteszi bárhová ezt a naptárat?Esetleg nincs egy Szijjártós-változat?…..
favre 2011.01.19 00:42:09
Slima több fotóval is illusztrálja a blogján, hogy szerinte jó régóta le nem takarított vér borzasztja el a belvárosi metrózókat. Én nem vagyok ennyire biztos benne, hogy tényleg vérről van szó, inkább úgy néz ki, mintha valaki festékkel akarta volna megbombázni Mesterházy…..
Novák Péter után újabb zenészekkel bővült a VIASAT3 májusban induló műsorának zsűrije. Soma és Hajós András is elfogadta a felkérést, így kezd összeállni a tavasszal induló szórakoztató, zenés show stábja. A két műsorvezető (akik a céges csapatokat mentorként is…..
Péter hatalmas felfordulással találta szembe magát a Aréna Pláza mozijában - nem működő automták, bezárt pénztárak - ahol végül a lefoglalt szuper jegyek helyett az utolsó pillanatban az első sorban jutott csak hely. Ezek után szerinte egyszerűbb lenne gépekkel helyettesíteni a…..
Cool List Hungary 2009 SP 2009.12.03 13:00:00
Hogy a fenében tud ez a srác egyszerre lenni a lányok kedvence, sikeres művészeti egyetemista, a magyar Mike Skinner, mindennek tetejébe pedig egy ilyen veszettül cool fickó? Őszintén: halvány fogalmunk sincs...
favre 2009.12.03 18:55:34
Nem is mertem Ő vele kapcsolatba kezdeni mert féltem a szüleimtől, apukám rendőr volt, a széltől is óvnak még ma is és volt már külföldi udvarlóm (Egyiptomi) akit "nem igazán" kedveltek mert "összetörte" a szívem.A kép innen95-ben kezdődött minden. Én…..
Ilyen reklám is volt? Ugye nem?  A kép innen Kedves Szakítós! Nemrégóta olvasom csak a blogot...és sosem gondoltam, hogy egyszer Én is megírnám a sztorim....De most itt az idő :-)2008 decemberén kezdődött... Nevezzük a fiút G. -nek...Regisztráltam egy…..
 Patak parton nem csak Kukorica Jancsi és a Tompos Kátya alakította Juliska ismerkedik? Hát mi van itt, szájjal kielégített? Mert arra járt? Kedves Szakítós! Az egyik legizgalmasabb szerelmi történetem szeretném megosztani veled. Az egész három éve kezdődött, 18 éves…..
Fenébe, tudtam, hogy nem lenne szabad elkezdenem dolgozni. Belemerültem a melóba, és a már 574 tagot számláló KMK-s Facebook-közösséget gyűjtő júzeremnél már csak a heti törlés után jutott eszembe megnézni a Bejeweled Blitz toplistáját. Pedig második voltam, valami 198 ezer…..
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
A Muse és a Gwen Stefani bulik csúfos bukása után valószínűleg nem véletlen, hogy a stadionokhoz szokott Smashing Pumpkins-nak sem volt túl sok kedve kb. 3000 néző előtt bohóckodni Magyarországon, ezért lemondta a koncertet. Az egyébként első látásra meglepő húzás annyira már…..
Emlékeztek még az "Afrika sötét titkai" kézikönyvre? Ha nem, link itt, itt és itt. Nos kérem szépen, a 64 oldalas kis könyvünket simán übereli az, amit Kecske küldött nekem. Jön egy kis pixeles, de lényegretörő bizonyíték: Idézet:Azt hiszem megtaláltam a világ…..