Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fire_szergej

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztonságban tudhatja mindenki magát Budapesten a 18-as villamoson. A menekülés esetére elhelyezett üvegtörő kalapács ugyanis a lehető legbiztosabb helyen van, egy fakeretes, vastag üveglappal ellátott dobozkában, így ellopni egykönnyen nem fogják. De vész esetére hová rakták a…..
fire_szergej 2010.11.14 11:41:11
A jórészt katonák, tűzoltók és titkosszolgák képzését folytató Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hallgatóit sarcolta meg a Penny Market. A probléma gyökere onnan ered, hogy Budapest X. kerületében a Hős utca, Zách utca és Hungária körút által határolt , 10 hektáros…..
fire_szergej 2010.09.25 14:22:30
Hesna felfedezte Dél-Afrika titkos fegyverét: hangosabb, mint a vuvuzela. A leghelyesebb johannesburgi bafana-fan: ..
Egy árvíz sosem jön jókor, de pont egy kormányváltás kellős közepén jött rendkívüli helyet a lehető legrosszabb ... az apparátus lebénulva, mindenki helyezkedik, az új államtitkárok  még keresik az irodájukat, miközben mondjuk Borsodban emberéletek forognak veszélyben.…..
fire_szergej 2010.06.08 14:03:09
Forrás tuzoltosag-siklos.hu/cikkek/egyeb/20100606-az_okf_egykori_vezetoje_koordinalja_az_arvizi_vedekezest

Pintér Sándor első belügyminiszteri utasításával 2010 június 5.-től miniszteri biztossá nevezte ki a Katasztrófavédelem egykori vezetőjét, Bakondi Györgyöt.
A miniszteri biztos feladata az árvízi védekezés és az újjáépítés koordinálása - olvasható a Magyar Közlöny hivatalos értesítőjében.

Bakondi György 2002-ig volt az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója. Vezetői tevékenységét több bírálat érte: a testület költséggazdálkodása számottevő hiányt eredményezett, a martinsalakból épült házak újjáépítése kapcsán pedig a közbeszerzési eljárást mellőző kormánydöntés előkészítésében állapították meg a volt főigazgató felelősségét, ezért felmentették tisztségéből - írta az MTI 2002 decemberében.
Kőbe vésett szabály, hogy megkülönböztető jelzéseit használó járművet tilos előzni. Tamás ezt tudta is, többen meg nem, vagy épp nagy ívben khm, tettek rá. A három tűzoltóautóból kettő önkéntes rendőrködött, de nyilván azért, mert tudták, hogy úgyis útzár lesz…..
fire_szergej 2010.03.28 23:48:13
@"streetfighter": Na itt látszik az, hogy neked lövésed sincs a dolgokról. Bejön egy jelzés legyen az: kamion és 2 szgk ütközött. Mire gondolsz pajtás? Meghúzták az szgk fényezését! Nem, arra hogy a kamion begyűrte maga alá a kisautót, amiben pl egy család 5 fő utazott. Másik autóban is lehetnek 5-en plusz a kamionsofőr. 11 ember élete a tét! Na ezért kell, hogy 3 szer vonuljon. Ja és létszám: 6 fő egyes fecskendő: 2fő vág, 2 fő segít, 1 mentésirányít, 1 gk vezető (autónál kell maradnia) II fecskendő : 4 fő 2 sérülttel foglalkozik vagy forgalmat irányít, 1 háttérmunkát végez, 1 gkv autónál, mentőszer 1 fő felügyeli a kisgépeket (hidraulikus feszítő-vágó, stb...)
Itt minden logikusan és bebiztosítva van kitalálva! És ha nem komoly a baleset, csak annyi erő (fecskendő) marad kint a helyszínen, amennyi szükséges.