Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogollo

83 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BlogOlló Abszolút kontroll! 2010.03.24 21:50:00
Gyerekek ez nagyon durva. Sok hülyeséget láttam már. Sok hülye embert. Sok hülyítést. Meg összeesküvés-elméleteket, de ez, ez mindent űberel. Ez...ez... Én nem is tudom mit mondjak. Van itt szó nanorobotokról, nanokameráról, Istenről, keresztyénekről minden mennyiségben,…..
Az idén is látgatottsági rekorddal zárult a 2009-es kazincbarcikai Kasza Napok. Az előzetes becslések többszöröse látogatta meg a fesztivált, érkeztek vendégek a világ miden tájáról, összesen 447 457-en. A hazai fesztiválok egyre népszerűbbek nincs ez másképp a Kasza…..
Eddig mindig csak arról a most már nagyon gagyi Kaszáról vagy mi a fenéről számoltam be nektek, de most végre itt egy olyan feszt, ami már igencsak beszámolásraméltó.Én és kedves barátaim már kedden reggelre megérkeztük a helyszínre, holott csak másnap kezdődött az igazi…..
Húú milyen komoly cím. Egy videót fogok melegen ajánlani, mert megnéztem és minimum megtekinteni érdemes, elgondolkozni rajta meg annak, aki tud. Nem állítom, hogy a film igazságtartalma 100%-os, de lényegesen több értelmes - mindannyiunk által érzett - igazság van benne, mint…..
BlogOlló KASZA NAPOK 2009? 2009.06.14 23:45:00
Nem tudom, hogy lesz-e. Előfordulhat, hiszen a fesztivál szervezői eddig sem a gyors tájékoztatásukról voltak híresek. Tavaly júniusban is még a 2007-es állapotok voltak jelen a fesztivál honlapján. Idén is hasonló a helyzet, viszont reménykedhetünk, mert a "Fesztivál…..
Sikerült összeszednem a pénzt május 31-ig. Mind a 12 500 Ft-ot. Nem volt könnyű. Azért kellett így sietni, hogy még a legkedvezményesebb elővételi áron juthassak hozzá. Így hát tegnap meg is vásároltam azt. Vetettem rá pár pillantást majd beraktam a táskámba, gondolván…..
Van nekem egy ilyen Microsoft IT Academy Student Pass kártyám. Nos, nekem erre nincs szükségem így eladnám valakinek. E kártyán olvasható kód segítségével részt vehettek 5 különböző e-learningnek nevezett tanfolyamon a neten.Ára: 2590 Ft. Ez egy nagyon jóárasított…..
BlogOlló Elment. 2009.04.14 23:06:00
Ezt nem lehet kihagyni. Ha netalántán elfelejteném valaha ezt az embert - és nyugodtan mondhatjuk, hogy ezt a korszakot, - maradjon valami nyoma legalább itt szerény kis blogomon.Gyurcsány Ferenc. Mit éreztek ha ezt a nevet olvassátok? Statisztikailag a túlnyomó többségnek semmiképp…..
BlogOlló Bugyival vagy anélkül? 2009.04.06 20:24:00
A múltkoriban beszélgettem barátnémmal és kiderült, hogy ő bizony mindig bugyiban alszik.(Eddig ugyanis még nem volt olyan alkalom, hogy én hagytam volna megnyilvánulni e számomra furcsa szokását:) Nos, ez engem oly mértékben meglepett, hogy azonnyomban közvéleménykutatást…..
Az már eldőlt, hogy én Samsung vincsit többet nem veszek. Valahogy nem győztek meg. Lehet csak a véletlen műve, de azért ez már egy kicsit annál talán több.2006 tavaszán (sajnos már pontosan nemtom mikor) vásároltam egy 80 GB-os SP8042N típusú Samsung merevlemezt. Már alapból…..
FIGYELMEZTETÉS! Ezen blogbejegyzés maximum 9,2% kritikát tartalmaz! A szerző erősen elfogult a zenekarral kapcsolatban. Tehát lehet, hogy valójában tök szar az egész album, csak az a rózsaszín köd...Na vágjunk is bele! Először is annyit, hogy a lemezterjesztésével akadtak…..
Beállok a sorba, és én is írok egy olyan írást, amiben leírom, hogy hogyan gazdagodtam meg úgy, hogy közben semmit sem csináltam. Van ez a bux.to. Tök jó oldal. Annyi a dolgod, hogy regisztrálsz náluk, aztán hirdetéseket nézel meg (30 mp-ig), és ezért kapsz némi pénzt. Bevallom…..
BlogOlló Nincs több Béka 2008.09.25 20:28:00
Végeztem. Több BK-t nem nézek. Kinga és Géza szarakodása teljesen elvette a kedvem az egésztől. Összejönnek, összevesznek, kibékülnek, összejönnek... Miklósnak kell a tulajdonrész és ganajember, blablabla...kit érdekel?Már hónapok óta fogalmazódik bennem a kérdés, hogy mi a…..
Mikor a címet írtam, az "élmény"-nél kicsit elbizonytalanodtam. De arra jutottam, hogy végülis élmény volt, aztán majd kifejtem milyen. Először is óvaintenék mindenkit attól, hogy ezt a Kasza napok izét fesztiválnak nevezze. Aki ilyet tesz az vagy nem járt ott, vagy…..
BlogOlló KASZA NAPOK 2008 2008.07.22 20:22:00
Én eddig reménykedtem. Gondoltam, hogy az nem lehet, hogy valami jót így elbasszanak. De már mikor már június volt és semmi program nem volt fent, kezdtem komolyan aggódni. Hát ez van, na. Legszívesebben bojkottálnám az egészet. De nem cseszek ki magammal, bár nem sokat…..
BlogOlló Te mondd meg, mit tegyek! 2008.06.24 00:38:00
Nekem elég magas a humorküszöböm, mondhatni kifinomult és specializálódott humorérzékkel rendelkezem, de ez még nálam is kicsapta a biztosítékot. És ez jó dolog. Ez az oldal... húú...gyerekek. Hát ez igen. Nem kell már humorportál, bash.hu, csak ez. Nézzétek csak meg, itten…..
BlogOlló Buzi-e vagy? 2008.06.24 00:03:59
Akiket most fikázni fogok, azok a divatbuzik. No, nem a divatmániások, hanem a divatból buzik. Ez szerintem egyértelműbben elterjedtebb lányok körében. Így hát nevezzük őket divatleszbiknek. Azt tessék nekem elmondani, hogy miért van az, hogy egy lány megfogja a másik lány kezét,…..
Nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem minden fülhallgatóm (továbbiakban füles) elszaródik rövid időn belül. Pedig nem használom ugrálókötélnek, még csak csomót se kötök rá, teljesen rendeltetésszerűen használom, és tessék elromlik. Megtörik a dugónál, először csak az…..
BlogOlló Tíícsukbe! 2008.05.23 15:57:00
Csak kommentálni szeretnék egy cikket. Ezt. Azt írja: Skóciában két év múlva már el kell dugni a boltban a cigit. Hogy miért? Hát mert mikor bemegy a 15 éves ártatlan teremtés a boltba, meglátja a kasszánál a cigit, és már vesz is egy kartonnal. Ho-hó, ne szaladjunk ennyire…..
Bocsánat, hogy mostanában nem írok semmit ide. Valamiért le van szarva az egész, nem hiányzik, nincs időm. De jól vagyok, ne aggódjon senki, és nem áll le a blog se. Bár itt ez a "társblog" Visual Basic, na az állogat lefelé, illetve lassan frissül. Az úgyis fog maradni.…..
BlogOlló Műköggyé! 2008.04.27 11:13:00
Jaaaahjj... Sokáig nem írtam, mert csak. De most billentyűzetet kellett ragadnom a hülyeség ellen. Van ez az Uri Geller nevezetű fazon. Mentalista, vagy hogy nevezi magát. Nem írnám le, amit már mások is leírtak, a lényeget minden gondolkozni képes ember tudja. Nem mentalista ez, csak…..
BlogOlló Sztrájk 2008.04.19 11:25:13
Jórégen nem írtam. És most se fogok. Sztrájkolok, mert kevés a hirdetésbevétel. Több kell. Meg amúgy sincs ihlet, meg idő. Jól kicsesztem veletek, háhá!..
BlogOlló Reklám - Új blog 2008.04.06 21:00:00
Megnyitott Magyarország első Visual Basic programozói oldala! Mindig is megakartál tanulni programozni, de nem volt rá időd, vagy pénzed? Minek is költenél több százezer forintot fárasztó és hosszú tanfolyamokkal, hiszen itt ez a forradalmian új blog, amely könnyen, közérthetően,…..
"Magyarország súlyos válságáról írnak osztrák és svájci lapok. A Die Presse Gyurcsány Ferencet a legszánalmasabb közép-európai vezetőnek nevezte, Orbánt pedig gátlástalan és felelősség nélküli populistának." index.huGratulálok Magyarország, gratulálok magyarok!…..