Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vérnyúl

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevesen tudják, hogy a 9kerben működik egy csokoládégyár a Vágóhíd utcában. Több ismert márka is itt készül a mai napig, így a márkákhoz köthető idény csoki nyuszik és tojások is bizony Ferencvárosból kerülnek a boltok polcaira.Magyarország egyik legnagyobb…..
Vérnyúl 2011.04.25 12:26:24
@ferencvarosi: A bolt már egy ideje kiköltözött a Vágóhíd utcából, a Soroksári útra! (a Vágóhíd saroktól cca. 40 m)
Update: Itt lehet kommentelni a hondurasi meccs alattUpdate (19:30): egy helyen változott a tervezett kezdőhöz képest az összeállítás: nagy meglepetésre Frei helyett Derdiyok kezd ma este, aki Nkufo mögött fog játszani.A ma esti meccsen valószínűleg a következő összeállításban…..
Az előzetes hírekkel ellentétben Alex Frei és Valon Behrami is a kezd a chileiek ellen.A kezdőcsapat:Benaglio - Lichtsteiner, Grichting, Von Bergen, Ziegler - Behrami, Inler, Huggel, Fernandes - Frei - Nkufo..
Vérnyúl 2010.06.22 08:03:44
@Karnamantra:
..."nyakamban az Alpok vuvuzelája"
Leböfiztem a monitort... :-)))
Villámértékelés azon melegében:szörnyű meccsen kaptunk ki egy nullára Chilétől. Szörnyű volt, mert az elején egyáltalán nem derült ki, mi értelme volt Behramit kezdetni a remek Barnetta helyett a középpálya jobb oldalánszörnyű volt, mert a kiállításig is rém rosszul…..
Ezt a posztot arra nyitottam, hogy ha valaki nem tudja visszatartani meccs közben, itt kiereszthesse, méghozzá hasonszőrű perverzek körében...
Vérnyúl 2010.06.21 18:19:29
@HOPP SCHWIIZ: Ja! Ziher ami ziher :-P
Érződik a páni félelem az Arriva Rojos chilei szurkerblog szerzőjén. Nem is csoda, én is rettegnék, ha most kéne Svájccal játszanom. Chile rokonszenves, rohamós-támadós csapat, a vébé kevés igazi felfedezéseinek egyike, kettes számú kedvencem, de hátul gyenge. Az aranyos, de…..
Tejben fürdünk és hatalmas, aranybarnára pirított, hibátlan minőségű mogyoróval dobáljuk egymást: a legújabb kori svájci futball legnagyobb diadalán vagyunk épp túl. A saját szurkoló által is elnéző szeretettel kezelt Nati élete védekező játékát nyújtva, de ahhoz képest…..
Vérnyúl 2010.06.17 02:57:39
@Gitche: Én spec, sokat járok náluk és nagyon szimpatikus, ahogy a "feladatokhoz" hozzá állnak.
Mindent problémát, meg KELL oldani. (hosszú lenne a példák sora, mert az élet minden területén így állnak hozzá...) Melós népség.
Lám, meg is van az eredménye! :-)
Én ezért...
Vérnyúl 2010.06.18 11:43:02
@Atomot Nekik!: Ha már itt vagy...
Légyszíves áruld el, mit kellett volna tenniük a svájciaknak?
Földig hajolni az "óriások" előtt?
Nem lett volna szabad, szegény spanyolok ellen védekezniük, hiszen olyan szép focit játszanak. De még csak kontrázniuk sem?
Egyátalán, az öltözőben kellett volna megvárniuk, amíg a spanyoloknak 3:0-lal jóvá írják a meccset???
:-D
new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 10, interval: 6000, title: 'Mélyen szakmai észrevételek az Index 32 vb-döntős szurkoló-bloggerétől', subject: 'Twitray Tamás bemutatja', width: 250, height: 400, theme: { shell: { background: '#43c43f',…..
Jól feladta a leckét a világ utolsó sztálinista diktátora a szabad, önkormányzó hegyi parasztok földjének. Észak-Korea Brazília elleni hősies 1-2-je után Svájcnak fel kell kötnie a havasi kürtöt, ha délután 4-kor nem akar szégyenben maradni a spanyolok ellen.Mire számíthatunk…..
Vérnyúl 2010.06.16 17:02:39
@belagezabela: Viccelsz? A többit lesz...m :-)))
Hopp Schwiiiz!!!
Vérnyúl 2010.06.16 17:08:42
Vérnyúl 2010.06.16 17:57:25
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..
Vérnyúl 2010.01.14 07:11:18
Korda György és Balázs Klári elindultak világkörüli útjukra, a kalandokból készülő valóságshow márciustól megy majd a Viasat3-on. Ahogy, ugye az közismert.Stábközeli informátorunk szerint az út első állomása Amszterdam volt, ahol a magyar Karel Gott és neje…..
Vérnyúl 2008.01.11 22:54:30
A MÁV-csoport egyelőre nem nevezett meg senkit a január 2-i hófrász felelősei közül. Hivatalosan tehát nem lehet tudni, hogy ki tehet a főváros környékén az év első munkanapján munkába siető utasok ezreinek teljesen fölösleges és elkerülhető megszívatásáról. Nincs…..
A csatornába dobott és ott gyilkossá vált aligátorok mintájára csak rövid idő kérdése, hogy a magyarországi hipermarketekben tenyésző állatfajok környezetükhöz extrém módon alkalmazkodó, gyilkos mutánsokat neveljenek ki. Először ilyennek néztük a Zoltán által beküldött…..
Subba Igazgatói levél 2007.05.24 11:37:00
Elképesztő, hogy hogyan próbálják meg az ember kedvét elvenni az ivástól. A levél végén említett kis puhapöcs pedig szégyellje magát...
Az embernek szüksége van egy túlélőkészletre, ha meg valahová, az mp3-lejátszóra mindenképpen fel kell tölteni azokat a cuccokat, melyek például egy balul sikerült franciaországi stoppolás alatt segítenek átvészelni a 10 órás várakozást. Ebben próbálunk segíteni rocker…..
Emlékszik még milyen volt a Sziget a kilencvenes évek közepén? Ha jól érezte ott magát, akkor biztosan nem. Vagy mégis emlékszik a közönség majdnem abszolút többségét kitevő szakadt punkokra és többnapos spontán dobolásra? Na és a karszalagos belépő országos…..