Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sidewinder1980

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy ezt a hogyvoltot éppen Pumpás legnemesebb szerve szemszögéből (höhö) is meg lehetett volna írni, mert a farka, petyhüdt, lanka állapotban ugyan, de uralta az epizódot, hiszen a lehető legváratlanabb pillanatokban került elő, például a nyitójelenetben, amiben Pumpás meg a két megmaradt…..
David Chase, az HBO korszakalkotó sorozatának alkotója az Entertainment Weekly kérdésére azt mondta, hogy a folytatásról nincs értelme beszélgetni, de egy előzménysorozatot elképzelhetőnek tart. Nincs az az isten, hogy a folytatásról akár csak tárgyaljunk is. Minek? A rebootról sem akarok hallani,…..
Powered by Big Broher, meg Aurelio farka. ..
Sidewinder1980 2016.08.12 12:22:52
Óriási hírt közölt ma a Kotaku, miszerint Dragon Ball Super néven új sorozat készül a '90-es évek egyik legkedveltebb animéjéből. Egy bizonyos korosztálynak biztosan nem kell bemutatni a Dragon Ballt, ez az a japán rajzfilmsorozat, ami hatalmas sikerrel futott Magyarországon is, hogy…..
Ez a legnagyobb kérdése a 24: Live Another Day cím 12 részes miniévadnak, amiben a 24 című kultikus akciósorozat sztárja, a sav-, atom- és kínzásálló szuperügynök visszatér, hogy megint megakadályozzon egy világégést. A választ egyelőre nem tudom, de az tuti, hogy az első…..
Sidewinder1980 2014.05.06 14:21:19