Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sturman

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imre csapata nem követi a legújabb trendeket, így hiába kerestek fizikailag megnyomható gombot ezen a biciklilámpán. Pedig lehet fényérzékelős, hangvezérlős, mozgásdetektoros vagy agyhullámos is, főleg, hogy a dobozára is rá van írva, hogy automatikusan működik. Valaki egyszer…..
Blog by stur "Szívesség" 2011.07.12 13:27:24
Az emberek egymáshoz való viszonya.Érdekes dolog.Úgy gondolom, ha egy ember kérni szeretne a másiktól valamit,azt olyan hangnemben és kifejezésmódban tegye, amiben márbenne van annak a biztosítéka, hogy a kért fél azt meg is teszi.Jelen esetben a kérés rossz megközelítése:-Hívd…..
Blog by stur Ellem 2011.07.06 15:24:00
-Ilyen tölthető elemet szeretnék két darabot.-Uram ez nem tölthető, ezek sima elemek.-Hát pedig én töltöttem. Lemerült, nem működött a készülék, feltöltöttem és utána jó volt!-De értse meg uram, ezek nem tölthető elemek, csoda hogy nem folyt bele a készülékbe.-Jó. azért…..
Blog by stur Értetlen 2011.07.06 13:02:36
-Kapcsolót szeretnék panel lakásba.-Mutatom egy pillanat. Ez az egy féle van csak.-Olyan nincs ami laposabb?-Ez az egy féle van.-Másfajta nincs? Olyan kellene amin nagyobb a billentyű.-Uram ez az egy féle van. (bazdmeg)-Jó, akkor köszönöm. Viszlát.-Viszlát! ..
Blog by stur Á 2011.07.06 11:27:00
Csrr. Csrr. Csrr.-Halló? Á te vagy az?-Miért nem veszitek fel a telefont?-Neked is szia. Kollega telefonál és pedig épp kiszolgáltam.-De ha nem veszitek fel, a vevők azt hiszik, hogy zárva vagyunk! Ilyet nem lehet csinálni.Na sziasztok.-Szia.(A kurva anyád!!!)..