Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juhasz1945

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1894/95-ben Ehrenfeld Ignác, Budapest akkori egyik legnagyobb adófizetőjének megrendelésére Novák Ferenc tervezte és építette négyemeletes historizáló lakóház a Wesselényi utca sarkán (Wesselényi u. 50.). A neogótikus saroktornyú, pártázatos homlokzatú épület keresztboltozatos, nagy belmagasságú…..
Az ENSZ 70. Közgyűlésén Putyin végre mindenki előtt megmondhatta a magáét: nem szeretne Líbiához hasonló összeomlást látni Szíriában, az orosz-ukrán konfliktus kapcsán pedig érzékeltette, hogy az ottani történéseknek semmi helye a globális agendákban, lévén egy elszigetelt…..
Tegnap 14 órától a Gellért Szállóban tartotta meg előadását Donald J. Sanborn püspök, aki még a tradicionalista Szent X. Pius Papi Testvériséget is túlságosan modernnek tartotta. A Katolikus Egyháztól elszakadt katolikusok (?) előtt arról beszélt, hogy történelme legnagyobb…..
Az amerikai rajzfilmes és játékgyártó cég szinte azonnal reagált Orbán Viktor bejelentésére, miszerint a következő kormányban ismét Martonyi János lesz a külügyminiszter.A kaliforniai vállalatnál továbbra is mélyen hallgatnak arról, hogy mi lett a sorsa annak a több százezer…..