Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pszicho Mókus

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sem a CIB, sem a K&H nem tud magyarázatot adni, hogy lett a Viktor számlájára 2 hete átutalt 25 ezer forint. Elképzelhető, hogy már a kábeltolvajok dézsmálják a bankszektor infrastruktúráját? Ha még nem, akkor mikor?Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy a mai világban ekkora…..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Kedves Mindenki! Nekem is volt egy iolyan főnököm, mint amiről a http://munkahelyiterror.blog.hu/2010/08/19/nyomult_a_fonok posztban olvashattunk.Pici iroda, 4-en ültünk, és minden napra volt valami (De el tudnék veled szórakozni, milyen szép hosszú lábad van, nem megyünk le…..
Pszicho Mókus 2010.09.01 16:01:07
Nemrég kaptam ezt a megdöbbentő olvasói levelet, amit soron kívül közlök.Azzal a kéréssel fordulok önökhöz, hogy valamilyen tanácsot, ha tudnak, kérem adjanak nekem.2008-ban felvettem a Volksbanktól 9 millió, euró alapú hitelt. Az egész úgy kezdődött, hogy volt egy családi…..
Tudom, sok idő telt el az előző bejegyzés óta, de én egy ilyen elég szőrszálhasogató csóka vagyok és a célom minden esetben a tökéletesség. Vissza akarom adni nektek azokat az érzéseket és eseményeket, amik velem történtek. Mert hát ezek a sztorik - tetszik vagy sem -…..
Subba Subba szív iWiW: Zacsi 2010.04.16 08:22:00
Péntek? Persze, hogy iWiW válogatás!  Ezt sose felejtem elTáncos feketém Fotosop artista CSEMPION!Zacsi Alaposan "Magamról"Átlagós pasi, exkluzív táncosMilfApu a birodalmábanHamizásAlaposan dokumentált londoni munkavállalásKamu regisztráció, szuper…..
Subba Subba szív iWiW: Picsu 2010.04.09 08:15:00
Gazdag, bőséges válogatás egy gecy szórakozni vágyó ember számára. Elő a loginekkel!Heti MILFFotosop artistaCsaládlátogatásMatatmaKémiai szer maga alá temetPopiBulaPicsuSzaunyaAlaposan dokumentált városlátogatásHajcsá Donát!ÉnNesze szomszéd..
Subba Google Earth: Error Háza 2010.04.08 08:30:00
Úgy látszik az amerikaiak annyira be vannak szarva a TERRORtól, hogy még a Terror Háza egyik Terror feliratából is kifotosoppolták a T betűt. (Köszi Lil' Bear!)..
Fogalmam sincs a vasúti költségvetésekről, a menetrend készítésről, a csilliárd forintos cash flow kezelésről, a Nokia dobozok pakolásáról.Amit tudok, hogy gyerekkorom óta gyűlölöm a vonatozást. Egyrészt a hétvégék egy része azon telt, utazva valamilyen versenyre - így…..
Pszicho Mókus 2010.03.31 23:45:58
@tildy:): Én személy szerint fizetnék akár többet is a jobb minőségért, csak jönne már. Bár amennyi pénz elfolyik a vasútnál a felesleges dolgokra, itt négyszer ennyi jegyárból is csak a főnökség szolgálati autóinak minőségét emelnék...
Heh, egy blog! Ami nem balog(h) és nem belóg, csak egyszerűen arra termett, hogy telefirkáljam a mocskosabbnál mocskosabb élményeimmel, gondolataimmal és vágyaimmal. Egy blog, amit arra szántam, hogy megőrizze az utókornak azon történeteimet, amit szívesen mesélek a barátaimnak…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide       Az imént a blog.hu szuperfeed dobozait…..