Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoffman Zoltán

127 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
További részletekért kattints a képre...
A szerettei közül ki örülne egy olyan ajándéknak, amely segít visszanyerni ízületei hatékonyságát és gondoskodni bőre szépségéről? Minden bizonnyal a gyermekeid nagyszülei, akik szeretnének minél több időt aktívan velük tölteni. Biztosan egy nővér, sógor vagy sógornő, akik vigyáznak magukra és…..
A Karácsony az ajándékozás ideje. Váltsd valóra szeretteid álmait! Novemberi katalógusunkban rengeteg ötletet találsz különféle ajándékokhoz: praktikus és romantikus jellegűeket is! A Blue Nature katalógusban figyelj az arany szalaggal átkötött csomagokra – nagyon vonzó ajánlat keretein belül…..
PURE EGG MEMBRANE Termék kód 5077 Innovatív étrend-kiegészítő, amely a tyúktojáshéj porított hártyáját tartalmazza, amely gazdag könnyen emészthető kollagénben, hialuronsavban, endogén és exogén aminosavakban és egyéb fehérjékben, például kondroitin-szulfátban, valamint mikroelemekben, például…..
Tonizálás jelentősége a bőr ápolásában: Az egészséges bőrért fontos a bőr harmonizálása, hidratálása, frissítése és megnyugtatása különféle speciális tonizáló készítményekkel, melyek segítenek tökéletesen kitisztítani a bőrt. A bőrtípus alapján válogathat a különböző tonikumok vagy micelláris…..
Az első feljegyzések szerint a kávé eredetileg Afrikából származik. Az arabica kávé Közép-Afrikából, azon belül is Szudán és Etiópia területéről terjedt el. Innen az arabica kávé az Arab-félszigetre került. Neve is erre utal, mint arab kávé. Eleinte nem létezett még kávépörkölés. A kávé élénkítő…..
Legegészségesebb egyensúly Sav-bázis egyensúly   A „sav-bázis egyensúly’ megfogalmazás leggyakrabban az iskolai kémia órákra emlékeztet bennünket. Ennek ellenére mindannyiunkra vonatkozik, mivel a szervezetünk egy kis kémiai gyár.   A sav-bázis egyensúly egy olyan állapot, melyben a kationok…..
Tápláld az egészséged! Ha fontos számodra az EGÉSZSÉGED, és megőrzéséhez előnyben részesíted a magas minőségű természetes termékeket, a piacon mindenképp nézd meg a BlueNature kézikönyvét! Próbáld ki, használd mindennapjaidban és ajánld a környezetednek! Igy ezáltal Extra kedvezményekre…..
Tápláló és teljes értékű reggeli tippek:  1 banán + 1 kivi + 1 pohár málna + 100g-os kis természetes joghurt + 2 evőkanál Blue Nature koktél (cseresznyés vagy vaníliás) - kb. 415 kcal.1 pohár eper + ½ pohár kókusztej + 2 evőkanál Blue Nature koktél (mindegyik íz illik hozzá) - kb. 400 kcal1 pohár…..
A Time Away! színaktivátor egy innovatív kozmetikum, mely természetes enzimek és kolloid ezüst, valamint egy erős antioxidáns, azaz Q10 koenzim felhasználásával lett létrehozva. A készítmény hatékonyan helyreállítja a haj természetes színét, így nem szükséges azt festeni. A hajban megtalálható…..
  A Garlic Forte étrend-kiegészítő természetes módon erősíti az immunrendszert annak érdekében, hogy a test könnyebben megbirkózzon a vírusokkal. Három erős, természetes eredetű hatóanyagot foglal magában: fokhagyma-, bodorrózsa- és ördögcsáklya-kivonatot.Mi a különbség a Garlic Forte és más…..
Dolgozz otthonról vagy bárhol , ahol van internet. Befektetés és kockázatok nélkül...
 A BetterStyle évente több száz új terméket hoz be a piacra, a Klubtagok új kata-lógusokat kapnak új ajánlatokkal és több száz új akcióval.Termékskálánk 3 fő termékkategóriát foglal magában, így bárki találhat magának valamit.BetterStyle márkájú háztartási cikkek magas minőségű…..
Biztos sokaknak felszaladt pár kiló az ünnepek alatt, bevallom őszintén, hogy én sem a súlyommal és az alakommal foglalkoztam Karácsonykor, sokkal fontosabb volt a család és az, hogy együtt együnk-igyunk. Így most nekem is szükségem van egy kis méregtelenítésre, megmutatom, mit fogok…..
  A Garlic Forte étrend-kiegészítő természetes módon erősíti az immunrendszert annak érdekében, hogy a test könnyebben megbirkózzon a vírusokkal. Három erős, természetes eredetű hatóanyagot foglal magában: fokhagyma-, bodorrózsa- és ördögcsáklya-kivonatot.Mi a különbség a Garlic Forte és más piacon…..
HATÉKONY FOGYÁS Az interneten rengeteg anyagot találhatunk fogyással és diétákkal kapcsolatban, azonban az információrengetegben könnyű elveszni. Ebből a szövegből megtudhatod, hogy hogyan kezdd az elejéről a testsúlycsökkentést, megismered a fogyás fontos életmódbeli…..
  Chocolate Fantasy tusfürdő Egy hétköznapi fürdés érzéki csábítássá válik a csokoládé és a narancs érzékeinket elvarázsoló aromájának köszönhetően. Rizsolajat tartalmaz, amelynek bőrerősítő és bőrfeszesítő hatása van, támogatja a felhám rekonstrukciójának folyamatát. pH-semleges a bőr…..
NYEREMÉNYJÁTÉK Kivel osztanád meg a 2021 legújabb BlueNature termékeit? Töltsd le az ajándék  Garlic Forte PDF-et !Kedveld az oldalunkat és oszd meg egy ismerősödnek:Ha ez mind megvan szólj hozzá az oldalon lévő nyereményjáték bejegyzéshez és már aktív is vagy a…..