Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balazs089

4 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP két társelnöke közleményben ment neki az Állami Számvevőszéknek, mely szerintük már nem független intézmény, hanem a Fidesz bosszúhadjáratának eszköze. A rezsim az ÁSZ felhasználásával szólt és szól bele a pártok versenyébe, és az újabb támadásokkal bizonyította, hogy mire számíthat…..
  A királyi televízió ötös számú vágóhídján csatornáján egy lebilincselő műsorral szórakoztatták a népet, annak pénzéből. A remek MTVA "hibáztunk" munkatársai által készített anyagnak ugyanis egy remek apropó szolgáltatott témát:  Hogyan lehet kikezelni a homoszexualitást? Trombitás Kristóf,…..
Balazs089 2019.01.19 19:45:48
@csakférfi: hiszen ismersz, és tudod milyen vagyok... oh wait
Balazs089 2019.01.19 19:52:21
@csakférfi: Kettővel feljebb írtam, hogy elítélem azt amit leírtál. De az általánosítást sem szeretem. Egy tahó paraszt volt az, aki téged zaklatott, hülye emberek a melegeknél is vannak. De ettől nem minden meleg zaklató.
Balazs089 2019.01.19 23:22:12
@Sir Galahad: az említett műsorban nagyon sok csúsztatás és valótlanság hangzott el. Ez a fő probléma! Továbbra sem az a probléma, ha valaki önszántából jelentkezni kíván egy ilyen terápiára. A műsorban megszólaltatott emberek pedig nem is voltak kompetensek a témában, szakértőket nem is kérdeztek meg.

„Elképzelhetőnek tartják azt, hogy bizonyos szervezetek direkt érdekeltek lehetnek abban, hogy mondjuk olyan javarészt fiatal, szexualitásukban bizonytalan embereket, akik nem tudják, hogy hogyan tovább, inkább a homoszexualitás oldalára billentsék, mintsem a heteroszexualitás oldalára?”

Az ilyet bárki komolyan gondolja???
Nagy Blanka kiskunfélegyházi középiskolai tanuló felszólalt egy tüntetésen, kifejezve, hogy nem ért egyet a kormány politikájával.  Én alapvetően ilyenkor büszke vagyok, hogy a mai fiatalok milyen éretten használják a fejüket, sokkal, de sokkal érettebben, mint például én tettem az ő…..
Balazs089 2019.01.18 07:01:08
@Ekrü: Bayer Zsoltról hallottál már? Híres aranyköpéseiből idézzek párat?

„Na kis barátaim, akkor most nagyon figyeljetek, nem mondom el többször: Ha nektek nem felel meg az, amit a finn gyerekek és a finn öregek esznek, ellenben pénzt akartok, ráadásul, ahogy fogalmaztok, a »mi pénzünket«, akkor csomagoljatok össze, nagyon gyorsan és fürgén, és takarodjatok haza a kurva anyátokba. Ez így elég érthető? Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a KURVA ANYÁTOKBA! - by Bayer Zsolt

Na szóval, innen indultunk...
Január. Ekkor kezdődött minden. Ja idén januárban. Történt ugyanis, hogy kora este kb 15 perc alatt felépült egy görcs az oldalamban. Bevallom, kicsit beszartam attól, hogy mi lehet, de mivel baloldalon hátul volt derék magasságban, úgy gondoltam nem a fejem fáj, hanem a vesém görcsölhetett be. Na…..
Dúró Dóra parlamenti képviselő, így az adott keretből irodát bérelhet. Józsefváros Önkormányzata szíves örömest adta neki bérbe a József körúti 155 m2-es irodáját. Sokkal szívélyesebben, mint bármely más bérlőnek, ugyanis egy sor feltételt teljesített, amire sem azelőtt, sem azóta nem volt példa:…..
Balazs089 2018.04.03 21:52:12
Péntek van. Szigorú böjtöt tartok. Tehát érzékeny témával jövök. A tegnapi posztomban megemlítettem, hogy szelektíven hivatkozunk az Ószövetségre. Vannak törvények, amelyeket érvényben lévőnek tartunk, és vannak, amelyeket nem. A szombatot/Úr napját megszentelő parancsolatokat elengedtük, de például…..
Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy férfiként mi fér bele a hajviselet keretei között. Persze ezt sokszor embere válogatja, de most akkor menő, vagy ciki ha egy pasinak festve van a haja?..
Balazs089 2018.02.22 16:54:15
  Ha már a hold járásának köszönhetően és naptárunk jó voltában Bálint nap idén hamvazószerdára esik, gondoltam bekezdek nagyböjti posztsorozatommal, és keresztény szempontból az egyik legérzékenyebb kérdéssel indítok: mit kezdjen egy keresztény a társadalmi nemmel. Nem véletlen, hogy az ilyen…..
Az amerikai Titan Media a világ egyik legnagyobb melegpornó stúdiója, s mostantól egy partnerségi megállapodásunknak köszönhetően könnyebben megismerhetitek majd a legújabb és legminőségibb filmjeiket és modelljeiket. Hozzájuk tartozik a TitanMen.com, a TitanFresh, a JoeGageMen és a Titan Rough,…..
Balazs089 2018.01.31 15:41:46
Gyorsan felejtenek egyesek. A ballib hozzáállás a migrációhoz immár harmadik szakaszában van. A korai szakaszban migrációellenesség volt, az iszlám hatalmas veszélynek számított, s minden ballib szent kötelességének tekintette az USA támogatását a "terrorizmus" elleni szent…..
Balazs089 2018.01.30 15:04:00
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Te milyen harcról beszélsz?
Balazs089 2018.01.30 15:44:26
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Jaaaa, el is felejtettem. És megállt már Brüsszel???
Balazs089 2018.01.30 16:13:12
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Te ezt el is hiszed amit írsz?????
A Cocktober az angol "october" és "cock" szavak egyesítése, amivel a Spice Channel, az Xtube és más pornóoldalak az októbert a fasz hónapjává nyilvánították. A fasz jó dolog, ünnepeljük mi is, máris egy kifogásolhatatlan darabbal, Phoenix Fellington pornóséval. ..
Hét év tapasztalata alapján összeszedtem, hogy a mai budapesti melegbulikat és helyeket jellemzően milyen vendégek látogatják, ha csoportosítanunk kellene őket klasszikus meleg-kategóriák szerint. A Vibe és a Garcons vendégköre gyakorlatilag ugyanaz. Mindkét buli bevallottan a pózereket és a…..
A BKK-t 2010-ben nagy lelkesedéssel hozta létre Budapest új vezetése. Akkor úgy tűnt, hogy a több éves előkészítés végeredményeként, külföldi példák alapján létrehozott cég végre egy olyan szervezet lehet, amelyben a szakemberek és a politikusok is egyaránt hisznek. Az első évek igazolták is a…..
Balazs089 2017.08.10 14:10:49
@Budapest HBF: Elárulok egy titkot. 15 éve dolgozom a metrónál. És hidd el, hogy nem véletlenül kell sűríteni. És nálunk alapigazság és legelső pillanattól kezdve ezt verik bele az emberekbe, hogy "Első az utas biztonság!" És ennek köszönhető, hogy nem történt igazán komoly tragédia. Az én megítélésem az, hogy az utasbiztonság kárára nem lehet utaskényelmet figyelembe venni úgy, hogy forrást vonnak el a biztonság rovására. Ha megfelelő mennyiségű pénz lesz rá, akkor legyen.
Balazs089 2017.09.27 10:17:14
@Budapest HBF: "Az aljak esetében kizárólag üzemeltetési profitról van szó"

Az neked a profit, hogy a sínek nem dőlnek ki a helyükről? Te teljesen zakkant vagy, azt sem tudod, hogy miről hadoválsz!
Saját neméhez vonzódó férfi küldte el tanúságtételét a SZEMléleknek. Egy hozzá hasonló férj példája adott erőt neki, hogy meghozzon egy komoly döntést. Levelét neve megjelölése nélkül adjuk közre az alábbiakban...
Balazs089 2017.07.24 16:22:49
@Vélekedő: Kicsit hibás a meglátásod. Nem vagyok lelki sérült és nem rontottak meg. 13 éves koromban már tudtam, hogy a fiúk érdekelnek. És miért kellene terápiával gyógyítani azt amit nem lehet???
Balazs089 2017.07.24 22:53:35
@Vélekedő: Miért akar valaki minden áron megváltoztatni valakit?? Nagyon jól érzem magam melegként, nem akarok heteró lenni. És végképp nem akarok sem megváltást, sem gyógyítást.
Nyilván sok minden, ezen belül azonban külön érdekes helyzet állt elő azzal, hogy gyakorlatilag nincsen First Lady, illetve van, csak éppen ő nem Donald Trump felesége. Kibogozzuk a szálakat...
Leesong Hee-il a No Regret c. meleg film rendezőjeként olyat alkotott, amit nem sikerült idáig senkinek, mert nem szexuális aktusokkal akar csiklandozni, hanem érzéseket közvetít. A koreaiak meglehetősen - talán a világon sehol sem ennyire - álszent gondolkodását néhány félmondattal, pár rövidke…..
gaynewsroom Boldog Karácsonyt! 2014.12.13 22:12:24
gaynewsroom 3 2014.10.06 19:05:42
Emberkereskedelemmel, zsarolással és prostitúcióból származó haszonszerzéssel vádolnak három magyart, akik homoszexuális fiatalembereket csaltak ki Miamiba, hogy prostitúcióra kényszerítsék őket - közölte a Local10.com. A 31 éves Á. Gábor, a 28 éves B. Viktor és a 24 éves…..
gaynewsroom 2 2014.10.06 19:05:16
Emberkereskedelemmel, zsarolással és prostitúcióból származó haszonszerzéssel vádolnak három magyart, akik homoszexuális fiatalembereket csaltak ki Miamiba, hogy prostitúcióra kényszerítsék őket - közölte a Local10.com. A 31 éves Á. Gábor, a 28 éves B. Viktor és a 24 éves…..
gaynewsroom 1 2014.10.06 19:04:54
Emberkereskedelemmel, zsarolással és prostitúcióból származó haszonszerzéssel vádolnak három magyart, akik homoszexuális fiatalembereket csaltak ki Miamiba, hogy prostitúcióra kényszerítsék őket - közölte a Local10.com. A 31 éves Á. Gábor, a 28 éves B. Viktor és a 24 éves…..
Minap felugrottam az egyik barátomhoz, ahol a természet szavára hallgatva berontottam a mellékhelyiségbe. Miközben kisebb ügyeimet intéztem, arra lettem figyelmes, hogy nem csak belőlem csorog valami, hanem a WC csészében is csermelyként folydogál a víz. Magától! Épp pikirt…..
Meleg filmek Meleg filmek 2012.06.17 15:57:00
Íme a listám. Egészen zseniális filmek a tetején, jó filmek a felső harmadban, felejthetők lentebb, egészen borzalmasak a legalján. Jó szórakozást :) A lista folyamatosan frissül. Mannen som elsket Yngve (2008, norvég): Szerettem másképp is Beautiful Thing (1996, brit):…..
Régen akartam én már a témáról írni. Igazából, ha hiszitek, ha nem én abba a kategóriába tartozom, akik támogatják a gyerekvállalást. Először is én kimondottan szeretnék majd gyereket, s méghozzá időben. Az egészséges apa-gyerek kor elképzelése számomra a max.…..
Balazs089 2010.09.25 01:36:54