Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andraxxus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát mégsem lesz választói regisztráció. Feliratkozni kell a szavazati jog gyakorlásához! Ez mindjárt más! Ahogy az NER szelleméhez illik, széleskörű társadalmi egyeztetés után döntött a Fidesz elnöksége: Előfeltételhez kötik az voksolást. A félázsiaiak vezére, akinek…..
Publius A hűség pártja? 2012.05.25 17:13:00
 „Hűség: talán ez a legfontosabb szó, nem véletlen, hogy a mai világban éppen ez a fogalom veszett ki a legjobban. Manapság sok helyen az esküszegés elfogadott dolog, legfeljebb bocsánatos bűn lett. Pedig elsősorban a hűség teremt rendet a világban, ez emel ki minket a…..
andraxxus 2012.05.25 19:25:57
A domain.hu-n olvasható információk szerint a kormány lefoglalt egy másik szabad, a királyság bevezetésére utaló domaint (arpadhaz.hu). Ezt firtató kérdésünkre sem írásban, sem szóban nem érkezett válasz. A Facebookon is lefoglalták a Facebook.com/Magyarkirályság oldalt.…..
Miközben Szili Katalin Szájer József hátoldalán kérdezi a népet a Fidesz-kormány megbízásából, hogy milyen alkotmányt akar a nép, maga már a válaszokat be sem várva saját alkotmány-koncepciót terjesztett az Országgyűlés elé. Itt valami már megint nagyon össze lett…..
T. Legalsóház! /Pörzse Sándor közbeszólása: Adjon az Isten!/ /Nevetés, az elnök csenget/A Lehet Más a Politika nyomatékosan felhívja a figyelmet arra, hogy a munkaszolgálatos fejadagok disznózsiradékot is tartalmaznak /fütty a jobboldalon/, ami nem illeszkedik egyes vallási…..
Nemrégiben "liberális értelmiségiek" arra szólították fel Szalai Annamáriát, hogy a Kuruc.infót azonnal tilcsákbe. Aztán, hogy ezt a felszólításukat komolyan gondolják/gondolták-e, vagy csak Szalaival szórakoztak, azt nem tudom, ellenben szerintem a Kuruc.infó…..