Regisztráció Blogot indítok
Adatok
notib

0 bejegyzést írt és 618 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Családvédő mozgalom” buzdít kirekesztésre a horvátoknál – a MOL-botrány után újabb kísérteties hasonlóság országaink között: most éppen a melegek jogait csorbítják, a következő lépés a kisebbségek lehetnek. Nem ezt vártuk egy frissen csatlakozott Európai Uniós…..
Voltam egyszer egy rendezvényen, ahol egy Nagy Embert, magát a Pápát ünnepeltek X. születésnapján. Illusztris társaság köszöntötte: az Író, az Irodalmár, a Történész és Bächer Iván. Mindenki írt neki valami személyest, azt olvasták fel a Pápának: udvarias, szellemes, nagyon korrekt írások voltak - a…..
notib 2013.12.03 10:00:22
@Drago Brutic: nyugi, nincs ilyen szabály, Kaszáspók a saját lábaiba gabalyodott, hiába, sok van neki...
Békategóriás antiszemita pojácára emlékeztek a Fidesz szlovákiai szövetségesei Szimőn és róla elnevezett díjat adtak át. Botrány! A Fidelitasszal és a Fidesszel szoros együttműködésben szervezte meg az MKP-Via Nova nyáron a Martosi Szabadegyetemet Szlovákiában. A korábban…..
Bevallom, már nagyon hiányzott az életemből a legújabb, kihagyhatatlan Bayer-tabletta. A dolgok éppen jelenlegi állásáról.  A cáfolhatatlan, de mégis mindig tisztára mosni kívánt, megerősítést igénylő pártigazságról. A legfrissebb, még forró, meleg, csillogóan fényes…..
notib 2013.11.29 10:50:22
@EMU: te vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon hülye...

az MSZMP által végrehajtott "rendszerváltás" arról szól, hogy osztódtak és VALAMENNYI pártot ! uralják...

ha a zemberek, elég hülyék, mint mondjuk te, akkor valamelyik párt híveként egymást ölik, FIDESZ-es az MSZP-st, JOBBIK-os- a DK-st, MSZP-st stb, miközben az MSZMP továbbra is él és virul, csak osztódva, és a nevükben egymást ölő hülyéket mosolyogva fosztják ki, a népet, a nép nevében...
notib 2013.11.29 11:45:40
@Sztavrosz_: kis butus, szó nincs tévedésről, a HATALMAT GYAKORLÓK KÖRE NEM VÁLTOZOTT, csak a pártlogó,
meg a GERINC lett sokkal ritkább, mint az átkosban...
Több szokatlan eleme is van a  Gazdasági Versenyhivatal összesen 9,5 milliárd forint rekordbírsággal járó, bankokat elítélő kartelldöntésének, még ha többen örülnek is annak, hogy milyen  példás vasszigorral csap le a hatóság a szabad versenyt akadályozókra. A…..
Orbán Viktor tavaly júliusban (még az előzetes regisztráció körüli mizéria miatt) azt mondta, “úgy fair, hogy a választások előtt több mint egy évvel minden részletszabályt mindenki pontosan ismerhessen.” Azóta természetesen számtalan esetben módosult a választási…..
Reckl Amál blogja Őstehetségek 2013.11.21 08:42:50
Még a Nagy Összefogás az Együtt 2014 - PM-mel sem biztos teljesen, de egy fix pont már van: Horváth Csaba lesz jövőre az MSZP főpolgármester-jelöltje. A szekfűs bukta újabb kiváló receptje ez. Ki szavazna Horváth Csabára? Miért is tenne bárki ilyet önszántából? Vagy, ha…..
notib 2013.11.22 07:50:16
@reálisan: méltó követője lesz az igen tuskó, tahó, meglehetősen idióta Deutch Tomikának, aki a világ szégyene...
notib 2013.11.22 07:57:08
@never again: Józsi bogyó, a szekfű is helyes, régies írásmód, a szegfű a modernebb, mai írásmód...

Talán ismerős neked (bár ez egyáltalán nem biztos) SzeKfű Gyula neve...
Pontosan nem ismerhetjük a forgatókönyvet mely alapján a Szőke Herceg ismét elfoglalta a kisebbik széket Kálmán Olgával szemben, de az ok világos: a sikerért, magyarul a 2014-es újraválasztásért a kivasalt és "newdesignolt" főpolgármester még az ördöggel is összeállna. Az…..
Kétségünk ne legyen, a devizahiteles polémia közeledik a végkifejlete felé, és ahogy klasszikus szappanoperához illik – kitérőkkel, újabb és újabb mellékszereplők felbukkanásával, drámai összecsapásokkal - lassacskán kibontakozik a katarzis. A szereplők már a helyükön…..
notib 2013.11.21 15:41:13
@s: legjobban úgy jársz, ha magadat kötöd fel, ha mindenáron akasztáson jár az eszed. te szerencsétlen...

amíg az egyoldalú szerződésmódosítást jogosnak tekinted "ártatlan bankok"
akkor tényleg jobb, ha felkötöd magad...
notib 2013.11.21 15:45:28
@Mitzimackó: butaságot beszélsz, a forintnak esélye sincs visszaerősödni, a svájci jegybank pedig igyekszik, NEGATÍV kamatokkal is, itt akármilyen kormány lesz, 180-200 Ft árfolyam soha nem lesz már többé...
notib 2013.11.21 15:53:05
@Mitzimackó: kár, hogy nem gondolkodsz, a fő gond az, hogy a törlesztőrészletek NEM 30 %-al nőttek, hanem 1,5, 2, 2,5-szörösére, mivel az egyoldalú szerződésmódosítások (ez ugyanolyan jogi nonszensz, mint a FIDESZ visszamenő hatályú ! jogalkotása)
lehetővé tették, hogy a bankok kényük-kedvük szerint változtassák a törlesztőrészletek mértékét, és talán sejted, hogy nem lefelé módosítottak, nem véletlen, hogy az anyaországban nem tehették meg, sem Ausztriában, sem Németországban, sem Franciaországban, stb. stb stb.
Érdekes fordulatot vett az MSZP "hoztam is ajándékot meg nem is" trükközése a NAV-vizsgálóbizottság támogatásával kapcsolatban. Megszavazzák, részt is vesznek benne - de alá nem írják, tehát az egész mégsem ér egy fabatkát sem. Ezt persze nem rest a velük még egyáltalán…..
notib 2013.11.20 08:22:22
@Emiksz: gondolkodj MX !!!

Mond neked valamit az a név, hogy Zuschlag ???

Komolyan gondolod, hogy magányos elkövető volt, mint Oswald ??? Hogy Mesterházy nem volt benne ???

A 30-as nemzedék is sáros már !!!

A NAV vizsgálat EGYIK EDDIG HATALMON LEVŐ PÁRTNAK SEM AZ ÉRDEKE, A NAV-ON KERESZTÜLI, TILTOTT PÁRTFINANSZÍROZÁS VALAMENNYIT ÉRINTI, EZÉRT NEM LESZ ÉRDEMI VIZSGÁLAT !!!

Fletó erre is célozhatott, amikor "jobb ha nem tudjuk, hogy honnan volt a pártfinanszírozás"
amikor ő volt az MSZP elnöke...

Ez hasonló a Hagyó-ügyhöz, nem az a kérdés, hogy börtönben a helye, hanem az, hogy miért csak őt csukják le, az ügyben szereplő tényállás alapján, a polgármesterek és tanácsadóik 90 %-át lel lehetne csukni, függetlenül attól, hogy melyik párt tagjai...
notib 2013.11.20 08:26:44
@grande milan: butaságot beszélsz, vizsgáló bizottságot pont ilyenkor kell létrehozni, amikor alapos a gyanú, konkrét bizonyítékok esetén, az ügy már a bíróság hatáskörébe tartozik, erre magadtól is rájöhettél volna, ha kicsit többet gondolkodtál volna...
notib 2013.11.20 08:28:53
@urambátyám: mely pártra gondolsz, akire szavazni lehetne, és be is jutna a parlamentbe az LMP-n kívül van másik is ???
Ők meg nem jutnak be...
Pár hónapja már posztoltunk arról, hogy a Fidesz és az MSZP rendszere valójában egymást feltételező ellentétekből áll: mindkét tábor identitásának komoly bázisát adja a másik elutasítása. Most azonban ennél valami komolyabb sejlik fel. Horváth András volt adóellenőr…..
Ferenc pápa a tengerbe hajítaná a korrupt gazembereket, közben nálunk business as usual: a legnagyobb hivatalos kussolás övezi a nagy áfacsalás leleplezőjének vádjait, Rogán előnyös üzletekre vágyik és dagadnak a Fideszes vitorlák. Mong Attila heti lapszemléje. Szolgálati…..
Rácuppantak a fideszes nagyarcok a friss növekedési adatra, mint kiflis szőke a nyugdíjra. Tök érthető, ekkora ziccer ritkán van, be kellett lőni. Hiába semmi közük a jó számhoz, hiszen nagyrészt az időjárásfüggő mezőgazdaságnak és a korábbi kormányok által idehozott…..
notib 2013.11.18 10:08:21
@Lord_Valdez:

"Tudod, az a baj, hogy a kormány és a megmaradt pár százezer híve virtuális valóságban él."

Valdezkám, tudod az igazán nagy baj az az, hogy az "ellenzék" is, ezért 2014 a FIDESZ-é, szőröstül-bőröstül...
notib 2013.11.18 10:16:39
@[megmondoember]: te egybites, az EU-szankciók nem a kormányt, hanem Magyarországot sújtják, azt nem a kormány, hanem te, én, ők, mi a zemberek, Magyarország fogja megfizetni, ezt egyes maszoposok már belátták, amikor előadták, hogy ugyan besegítettek tovaris Tavaresnek, de kérték Brüsszelt, hogy ne legyenek szankciók Magyarország ellen, legalább a sajátjaid dumáját hallgasd meg néha...
1000 leütés Orbán radikalizmusa 2013.11.15 09:44:48
Orbán Viktor 1990 óta négy országgyűlési választást veszített el, e mérce szerint messze a legtöbbet bukott, legkudarcosabb politikus az országban. A 23 év alatt egy valamire fűzhető fel a politikai pályája: ez a radikalizmus. Ennek révén térhetett vissza akkor is, amikor már…..
Kevesebb, mint fél évvel a választások előtt a Fidesz kényelmesen hátra dőlhet a fotelben, nincs semmi, ami veszélyeztetné a jövő évi választások megnyerését. Sajnos kevés az esély arra, hogy megismétlődhet az, ami 2002-ben. Persze magas lóról lehet a legnagyobbat bukni. De…..
notib 2013.11.15 08:07:20
@J.László: ezt úgy hívják, hogy anarchia, így nem lehet a meglevő jelentős többség ellenére sem megválasztani pl. a köztársasági elnököt a saját sorokból, ld. Szili-Sólyom...

azóta csak rosszabb lett a helyzet...
notib 2013.11.15 08:13:12
@félázsiai 2llkedő: Viktor focista is, tudja, hogy győztes csapaton ne változtass, csak ha visszapofáznak...
notib 2013.11.15 08:17:13
@félázsiai 2llkedő: tényleg lemaradtál, nem fogod elhinni, de Viktor már másodszor miniszterelnök, és már 8. évét tölti hatalomban, a haza legnagyobb dicsőségére/bánatára...
„...nem lehetetlen, és nem is nehéz uralkodni az embereken, csak érteni kell hozzá.” (Xenophon Anabaszisz) Xenophon írja a fent idézett Anabasziszban: a perzsáknál a gyermekek számára a legfontosabb dolog, amit tanítanak, az az igazság, amit úgy tanulnak, mint a görög gyerekek a…..
notib 2013.11.14 13:34:32
@toportyánzsóti: Zsóti, mivel túl nagy a sötétség a fejedben, néhány kérdés, hogy világosodhass, bár elég reménytelennek tűnik...

Az alábbi baromságokat tudtad kiizzadni mikro agyadból:

" Horthy 1 speciálisan magyar szégyenfoltja Mária országának,jobber agyhalált lábon hordók feleslegesen mosdatják a különítményesek rémtettein alapított kormányzását,Szegeden kurvázott miközben magyar hazafiak harcoltak Erdélyországért! "

- melyik terror volt előbb, a vörös, vagy a fehér terror ?

- hallottál már a Lenin-fiúkról, és "dicső"
ténykedésükről ?

- Kun Béláék hatalma hogyan is született meg a szegény, szerencsétlen félhülye Károlyi segítségével ???

Számodra túl nehéz kérdések, de próbálj meg nálad értelmesebb emberekhez fordulni, hátha segítenek...
Dübörög a pénzügyi rezsicsökkentés: hétfő este az Országgyűlés megszavazta az ingyenes készpénzfelvételt. Ennek értelmében 2014. február elsejétől minden hónapban két alkalommal, 150 ezer forint értékig dijmentesen vehetünk ki pénzt bármelyik bank ATM-jéből.…..
notib 2013.11.12 08:54:31
@csepke: Józsi bogyó ez lehet, hogy érvényes Budapestre, de Budapest messze nem az egész ország...
notib 2013.11.12 09:00:32
@Könnyen elkaptuk, uram!: nem olvasol elég figyelmesen, a házipénztár továbbra is létezik, hiszen napi ki- és befizetések vannak, csak a havi egyszeri bérfizetéssel csökkent a feladata, egyébként minden változatlan, a banknak viszont jó, hiszen igencsak megnőtt az ügyfélköre, akit a költségekről írtál, az zagyvaság, mivel azok továbbra is fennállnak

"Tudod, plusz munka, páncélszekrény, pénzkezelési szabályok betartása, pénzszállítás költsége, stb... "
notib 2013.11.12 09:15:23
@tobeor: nem akarlak megbántani, de te sem vagy egy észlény, mikor állítottam, hogy van ingyen pénz ???

a bankok működéséről, talán a kis szűk agyadnak is jelent valamit, hogy bank konszolidáció NYUGATON is történt, szintén KÖZPÉNZBŐL (adóból), és a bajból kimentett, veszteséges bankok (pedig itt Orbán nem focizott) derék bankárai igencsak belenyúltak a kasszába, Franciaországban, Angliában, Németországban, Olaszországban stb., lett is nagy sajtóvisszhangja, de úgy látszik ez nálad belefér...

a banki kölcsönök kamatai Orbánék előtt sem voltak alacsonyak, az áthárítás előtt sem...

azt a kérdést, pedig hogy a bankok azt a szerepet töltik-e be, ami a gazdaság, végső soron az emberek érdekeit szolgálja, és nem nőtték-e túl magukat, mintegy állam az államban szerepet betöltve, már nem csak nálunk, hanem az egész világon téma, és nálad értelmesebb embereket is foglakoztat, talán nem véletlenül...
Miért van szükség jogvédelemre? Kiknek a jogát, miért és hogyan védi a TASZ? Kitekintés, szubjektív, de kritikus interjúsorozat a TASZ kommunikációs munkatársától, kitörés az elefántcsonttoronyból. Első rész: „Senkit nem foszthatunk meg attól a lehetőségtől, hogy felnőttként élje az életét!”..
notib 2013.11.12 08:12:48
@Szúnyog: alapvetően igazad van, de ezt lehet normális, emberi hangon is megírni, pl. hivatkozni arra, hogy a szellemi fogyatékos, önhibáján kívül, képtelen a gyakorlati (rossz) tapasztalataiból tanulni, a jövőre vonatkozó tanulságokat levonni, azokat alkalmazva, az újabb buktatókat elkerülni, és ezért védeni kell őket, és nem hagyni, hogy újra és újra fejjel menjenek a falnak, mert joguk van nekimenni...