Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kustora

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Készenléti Rendőrség és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Bicskei Vasútállomáson 2015. szeptember 3-án 11 óra 58 perckor kisoroltatták azt a vonatszerelvényt, amelynek hat vasúti kocsijában – a vonatkísérő rendőrök jelzése szerint – illegális…..
kustora 2015.09.05 10:51:16
@Csaba Viczena: Te aztán ritka nagy büdös paraszt vagy!
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
kustora 2011.07.02 12:57:47
@bgp:
Orbán elvtársat nem lehet megdobni tojással, hiszen Ő a magyar nemzetet testesíti meg. Saját magadat mégsem dobhatod meg!
Vagy Te sem vagy a magyar nemzet része...
- azt hiszem egyre többen vagyunk így.
Tavaly év vége óta kapható Németországban az E10 jelű üzemanyag, ami a szuperbenzin mellett legfeljebb 10 százalékban bioetanolt is tartalmaz. Az elmúlt hetekben világot látott felmérések szerint a gyakorlatban a hangsúly a „legfeljebb” szóra tevődik: a vizsgált kutak…..
 A Médiatanács ma megtárgyalta az elhíresült Ice-T ügyet. Kezdjük rögtön a végével, magával a határozattal. A tanács úgy döntött, hogy a Tilos Rádió nem sértette meg a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény rendelkezéseit, ezért a…..
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..
kustora 2010.05.01 21:09:57
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
kustora 2010.04.21 19:43:24
Sokszor fordulnak hozzám azzal a kérdéssel, hogy milyen E85 átalakító elektronikát válasszanak. A válasz egyszerű - bár a nemzetközi piacon is szép a felhozatal - tiszta szívemből csak hazai terméket javaslok. Ennek több oka van: elsősorban az, hogy tudomásom szerint minden hazai…..
kustora 2010.04.10 23:36:45
kustora 2010.04.12 13:59:03
@Égő Ákos:
opel16V erről ezt írta:
Az E85power meleg motor esetén beindítás után 15-30mp alatt (lambdaszabályzás elindulási és stabilizálódási ideje) átáll az új üzemanyagra. Mivel nagyságrendekkel gyorsabb a hosszú távú keverékillesztési eljárásnál, azt megelőzve a lambda alapján beállítja a dúsítási értékeket. Pl ha etanol után benzint tankolsz, akkor észreveszi hogy az alapdúsítással indítás után túl dús a lambdaérték, és visszaveszi a dúsítást, jelen esetben a tiszta benzin miatt egészen 2%-ig, ami már-már a gyári érték a befecskendezésben. Etanol tankolása esetén benzin után pont fordítva, azaz szegényebbnek látja a lambda jelet az alapdúsítással, ezért felfelé tolja a szabályzást. Mindeközben a gyári ecu ebből vajmi keveset vesz észre, max 10%-ig megy el a hosszútávú keverékillesztés, de onnan is visszaáll egy idő után alapra.

Most akkor mi a helyzet?