Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brian.

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brutális mennyiségű felvételt készítettünk, szóval legyetek türelemmel, míg ezt megvágom, lesz pár hét...  ..
Nem először látok ilyet, de ez a fajta munkateljesítmény amit most láttam ez kiverte bennem a biztosítékot... Tiszta ideg vagyok, nem vicc... Egyik kedvenc blogom a Comment:Com írta meg nemrég, hogy milyen elképesztő sületlenség volt a TV2 Mokka című műsorában tegnap. Beszarok.…..
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..
Az ORTT féle korhatároskodást bombasztikus kreténségnek tartok és úgy egyáltalán nem mindenben értek egyet, ami az ilyen besorolásokat illeti. Azonban a ló túlsó oldalára is át lehet esni, nevezetesen 'amlozek' küldött egy olyan infót, hogy a City Interactive friss mesterműve…..
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
Brian. 2010.10.04 17:05:57
Fel a szemüvegeket, térhatás powa! Bence küldte: Egy nap haverommal voltunk az Interspar-ban és egy durva Painkiller borítót vettünk észre amit muszáj volt elküldenünk neked. UI: Nem hittem volna, hogy a szatíra ennyire nem érthető, de természetesen ez csak egy nyomdai hiba...
Brian. 2010.09.18 11:33:06
@kemotox: először én is azt hittem, hogy anaglif (asszem ez a helyes kifejezés) kép, de tényleg eléggé furcsa volt, mondom ez biztos nyomdai hiba! de azért a kommentelők gondolkodhatnának egy kicsit, mielőtt elkezdik oltani a másikat, meg lehet ezt szépen is mondani!
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Angol cím: Death is a bitch Magyar cím: A halál egy ringyó Leírás: Peter halottnak adja ki magát, hogy ne kelljen kifizetnie a kórházi számláját. Ám a Halál tényleg eljön érte. Egy baleset miatt azonban náluk kell pihennie egy darabig, addig is Peter veszi át a…..
Angol cím: Road to the Multiverse Magyar cím: - Leírás: Brian és Stewie keresztül utazza a világegyetemet.Letöltés:     Nézd meg most: (majd csak ha lesz szinkronos)..
Brian. 2010.08.28 21:03:48
Ha valakit esetleg valaha is érdekelt, mi áll e kakiság mögött...  ..
Brian. 2010.08.27 18:38:37
@Lavmitendor: :D én is!
Brian. 2010.05.14 11:56:02
@Robb20: dettó :D ment is SMS haveroknak, hagy irigykedjenek :P
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
Kedves rajongók! Nem tudom mi van! Az egyik oldal azt írja, hogy június 1-től lesz látható a hetedik évad szinkronosan a Comedyn. A másik meg azt mondja, hogy április 1-től a nyolcadik. Az tuti, hogy valamikor lesz valami, mert kaptam belsős infókat egy pár hete, hogy a…..