Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szűcs Attila

29 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Techveleg Plex és felirat 2018.07.07 09:00:00
Hosszú ideje használok már valami Media szervert otthon. Könnyen, áttekinthetően ott a filmek, sorozatok listája, mostanság már akár családi képek videóké is. Egy helyen, átláthatóan, az előbbiek esetén borítóképpel és mindenféle hasznos információval. Szóval röviden…..
Érdekes dolog ez a kovászkészítés. Sokan sokféleképpen indítják a kovászukat, a végeredmény pedig jó esetben hasonló: egy fickós, dinamikus kovász. Persze mindegyik módszer kicsit más, ezért fontosnak éreztem, hogy idővel én is leírjam a magamét. És akkor az ember már ugye kicsit el is merül a…..
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
Mindezt Ördög Nóra a Rising Star műsorvezetője, és Ökrös Gergely, a TV2 Csoport kreatív vezetője jelentette be ma reggel a Mokkában. A fal mostantól csak 75 százaléktól emelkedik fel, a négy zsűritag szavazata viszont továbbra is csak 7-7 százalékot ér, így a nézők szerepe…..
Barczi "Blumi" Imre, Bellay Szilvi, valamint Gazda Albert és Uj Péter munkájának révén az Origo végre szakít az Index dizájn majmolásával (btw, érdekes, hogy ezt pont exindexesek lépik meg), és egy szerintem nagyon klassz és jól felépített, friss site-tal értelmezik újra a…..
Burger Blog Homemade burger 2013.04.12 05:45:00
Bár a korábbi visszajelzések alapján a vendégpostokat egyelőre pihentettük, nem tudtam kihagyni Dani írását, melyről egyrészt eldönthetetlen, hogy komolyan gondolta-e vagy sem (lásd: stílus, zsemlemorzsa), másrészt pedig akár egy modern férfi történeteként is felfogható.…..
A Harlem Shake videók mára az egész világot behálózták, boldog-boldogtalan forgatott már olyan videót, ahol egy adott dalra először csak egy ember táncol, aztán az összes ott lévő, addig teljesen közömbös szereplő is bekapcsolódik és megpróbál minél idétlenebbül…..
Elég kellemetlen helyzetbe került a Való világ ötödik szériájának nyertese, Knapp Attila, mert nyert egy lakást az RTL-től, csak éppen kurvára nem tud beleköltözni, mert az soha nem épült fel. Az építési vállalkozó, akiről pár kommentelőnk már régen megmondta, hogy nem a…..
Szűcs Attila 2012.10.03 13:28:57
@hardw: igen, ez úgy működik, hogy sorban állnak a hirdetők. Örülnek a salesen, ha összejön a biznisz és találnak egy marhát, aki adja a díjat!
Csonti (színes, majdnem magyarul beszélő vígjáték)***Szereplők: Csonti-CsontiDealernek nézett rapper-DopeManTörténelemtanár-DopeManAddiktológus-DopeManTérítő-DopeManModerátor-Szemüveg úrTartalom: Csonti pörögni akar, Csonti gyorsat szeretne, Csonti dealernek néz, Csonti felel…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.12.19 09:30:00
Hoppácsak, a Huffington Post beépítette tévérovatnak a megboldogult TvSquadot. Itt az új link, a dizájn kissé kaotikus, de a tartalom jobbnak tűnik első blikkre, mint az aol.tv korszak borzalma. Matthew Del Negro a Ringerben lesz állandó szereplő.Vince Gilligan itt mesél a…..
Szűcs Attila 2011.12.19 10:35:44
@Terézágyú: az RTL klubnál
Az AMC kiváló zombis sorozata családi drámája, amiben néha van pár széjjelrohadt élőhalott is, a legutóbbi epizódjában egy kézenfekvő, de az apokaliptikus állapotokat elnézve annál érdekesebb kérdést boncolgatott: mi van, ha a zombikra vadászó túlélők közül valaki bekapja…..
Hirdetőként, főleg, ha a cél mondjuk valamilyen termék eladása, a legjobb fizetési megoldás az, amikor csak akkor fizetünk, ha mér sikerült eladni valamit. Ezt szokás partnerprogramnak nevezni, vagy elfogadottabb nevén affiliate-nek.Bár idehaza elkezdett élénkülni ez a piac, de azt…..
Bizony, elaggott őshotelek százéves csővezetékeiből már víz sem csöpög, de a Facebook onnan is ömlik ránk naponta. Rögtön az első mondatunkban  tisztáztuk is a magyar online marketing social szekciójának gigantikus problémáját: SMO=Facebook.   Lássuk, mihez…..
Mobilban utazik a CEMP. Ezt mondhatjuk úgy is, hogy előre menekül, de nem hiszem, hogy ez lenne a szempont. Egész egyszerűen elkezdte a mobiltelefonos internethasználat elérni azt a méretet, ami már számít. Vagyis a 250-300 ezer darab körüli jelenlegi, és a várhatóan 500 ezer darab…..
Szűcs Attila 2010.12.16 08:24:31
@alx: a hülye ügyfelet lehúzni, nem?

Ha működik fizetsz érte, ha nem, akkor pedig megköszönted az eddigi munkát és viszlát
A CEMP végre nyilvánosságra hozta azt a kutatást, amellyel azt szeretnék megmutatni, miért nem helyes az, ha banner (display) megjelenést kattintás alapon vásároljuk.Főbb eredményekA hirdetésekkel találkozó 15 évnél idősebb hazai internetezők 66%-a egyáltalán nem kattint display…..
Geekblog Ruszki Transformers 2010.09.20 16:26:00
Alexander Semenov orosz amatőrfilmes pár perces Transformers-fricskája (ami valószinűleg demóreelnek készült) szórakoztatóbb, mint az utolsó, istentelen, hat órás Michael Bay-szemét.    Transformers from repey815 on Vimeo...
Szűcs Attila 2010.09.20 20:16:18
Szűcs Attila 2010.09.20 20:48:04
@Aabroncs: a ruszkizás egyértelmű lenézés. Az jobban esik neked, ha cigánymagyaroznak? Mert legtöbben velük azonosítják a magyart a világban...

na látod
Szűcs Attila 2010.09.20 21:00:05
@Wostry Ferenc: ez most komoly? Jézusom...
@sashlee: +1
Nos, végre nekem is lett Priority Inbox-om, és egy nap használat után már azt is tudom, hogy nekem nagyon nagy szükségem volt egy ilyen megoldásra. Miért? Elsősorban azért, mert bár nagyon aktívan használom a levélcsillagozás funkciót, gyakran elfelejtem megnézni a Starred…..
Kontár Nevetséges Tui reklám 2010.05.19 09:48:00
Biztos velem van a gond, de a napokban zsinórban ez már a sokadik reklám, ami 'nem jön át'. Talán most hozták ki eredményül a fókuszcsoportos kutatások, hogy az ő logójuk feledhetetlen? (ezzel speciel vitatkoznék, pár random megkérdezésem alapján, sem odafele, sem…..
Szűcs Attila 2010.05.19 13:53:38
@Kontárblog: nem sablonos, hanem egyszerűen szar. Egész egyszerűen próbáltak valamit "egyedit" összehozni(egyébként addictra brief gyanús a reklám), de finoman szólva is semmitmondó lett.

@freiheit: máskor egy kicsit többször szaladj neki a "független kommentálásnak", mert fájdalmasan tűzközeli...
A. pénzén egy hónapig ült az utazási iroda, miután ő úgy tudta, lefoglalták neki a júniusi nyaralását. Nem tudni, mi történt az alatt a 30 nap alatt, amíg se szállása, se pénze nem volt, de erről nem is tudott. Az viszont bíztató, hogy Hurrá-Nyaralunk.hu visszaadja a pénzét…..
A Weco-Online Kft (HurráNyaralunk.hu utazási iroda) Junior online marketing koordinátort keres nemzetközi hálózatának kiépítéséhez.Feladatok:A junior online marketing koordinátor a marketing vezető mellett dolgozik.• Részt vesz a Weco csoport nemzetközi online marketing…..
retro gastro Sűrített tej 2010.03.12 06:37:00
A ’70-es ’80-as években az édesített sűrített tej két kiszerelésben volt kapható: konzerves és tubusos. A konzerves csehszlovák import volt, a tubusos hazai termék. Minőségben nem volt nagy eltérés, a konzerves talán egy kicsit sűrűbb volt. Fogyasztásuk azonban…..
Korábban már írtuk, hogy veszélyben forgott a Lost hatodik évadának háromórás premierje, mert Obama elnök rendes évértétékelő beszédét, az ún. State of the Uniont-t az előzetes tervek szerint akár február 2-án is elmondhatta volna, márpedig ilyenkor a networkök nem a szigeten…..
A Vatera összesen négy ügynökséggel dolgozott együtt a verás kampány során. Az online és offline is jelentkező buzz a kampány egésze során kiemelkedő volt, mely nagyban hozzájárult a sikerességhez. Ennek fenntartásában elengedhetetlen szerepe volt a közösségi oldalakon…..
Szűcs Attila 2009.11.26 16:48:36