Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geena007

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világszenzáció látott napvilágot a tegnapi nap folyamán, ám sem a Blikk, sem a Retekklub, sem a Telaviv2 nem számolt be róla, holott a magyarság ügyét régen látott módon ragyogja be ez az új remekbe szabott régészeti felfedezés. A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik…..
Miért Ökonet és nem más!? Sokan vannak most, ebben a válságos időkben, akik vacillálnak, keresgélnek, hogy milyen más kiegészítő tevékenységet találjanak maguknak, hogy az életüket egyenesben tartsák. Vagy, mert kevés a fizetésük a megnövekedett kifizetésekkel szemben,…..
Kommunikációs MágusBrávó. Te igazán sikeresen alkalmazod a különböző technikákat, hiszen remekül befolyásolod az embereket, és mindig eléred, hogy úgy értsék mondanivalódat, ahogy tervezted. Élvezed, hogy egy selytelmes fátyol mögé bújtatod titokzatos személyiséged, és nem…..
Pár hete elkezdtem írni első regényemet. Nagy reményeket fűzök hozzá, ezért megosztom veletek fejlődésem szakaszait is. Kiváncsian várom a véleményeket, építő jellegű kritikákat, ötleteket a folytatáshoz. Címe: Az amazon hercegnő! Romantika, kaland, fantasy, szex. Minden, ami…..
Kétségtelen, hogy a világ egyik legkülönlegesebb jelenségei az indiai pálmalevél-könyvtárak. A tudás eme kisebb nagyobb tárházai egész India területén szétszóródva találhatóak. Az a hit járja, hogy bárki, aki az élete során egyszer személyesen megjelenik az egyik ilyen…..
Fájdalmas dologban volt tegnap részem. Igazából nem nagyon tértem magamhoz a döbbenettől, még most is nehéz írni erről.Már elég rég kommunikáltam a könyvelőmmel (van vagy fél, háromnegyed éve), és most az apeh bevallással kapcsolatban meglátogattam. Ő nem keresett, telefonon…..
Nem régen sikerült megnéznem egy tuti filmet egy nagyon kedves ajánlás által. Rettentő boldog voltam, hogy ráakadtam, s rögtön le is töltöttem. Igen elgondolkodtató, és végre egy átfogó képet nyújt arról, hogy mire is vagyunk képesek.Ezek az apró dolgok azok, melyek…..
Mivel anno hosszú ideje nem találtam munkát, ezért úgy gondoltam, saját kezembe veszem sorsomat.Három szakmám van, érettségi után munkatapasztalatok, majd főiskola, nyelvek.. tehetségesnek és okosnak érzem magam, s egyszerűen nevetségesnek tartom ezt a társadalmat, hogy semmiféle…..