Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konkretcsavo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár tökéletesen megérti Tamás problémáját, mert sajnos sok helyen általános nézet, hogy a vendéget az első humáninterakció alkalmával le kell húzni, és ez legtöbbször a ruhatár egy vendéglátóipari egységben. Mi másért vinné be oda a cuccait a vendég, minthogy…..
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..
Konkretcsavo 2007.06.30 16:54:52
Vettem a fáradtságot és végig olvastam minden hozzászólást.(van 1 pár)
Szal csak 2 dolgot mondanék.

1 Mekis srácok felháborodását nem értem. A postban sehol nem állítja a tisztelt szerző hogy minden mekis 1 hülye tapló csupán annyit hogy a vezető 1 paraszt volt, amivel maximálisna eggyet értek ha a kollegák előtt alázta le a kiscsajt. Ilyesmi négyszemözt illik megbeszélni még akkor is ha elküldi a faszba éppenséggel....
2 Sok helyen dolgoztam már, annak ellenére hogy még csak 23 vagyok. Építőipartól kezdve, rendezvény szervező cégnél, vagy akár szállodában recepciósként szal sok helyen. Mindenhol voltak jó arcok és rohadt nagy balfaszok is. A meló az életre nevel és ebben az esetben ez 100%-ig bejött. A dolog ami a kushugoddal történt ultra szopás de hát ez van. Geci az élet viszont mindent kamatostul visszafizet :)


Amiért én személy szerint örülök a postnak az az hogy kiderül belőlle milyen szemetek is ezek a diákközvetítő cégek. Egyszer én is rajtuk kersztül kerestem melót... Tanultam belőlle, most már inkább magam bújom az állás hírdetéseket :) Igenis lehet jó állást találni ahol megbecsülnek de ez rajtad is múlik. Én teketóriázás nélkül fel mondtam ha nem tetszett a meló (lehet ezért volt már ennyi állásom :P )és mindig találtam másikat ami nekem megfelelt. Egyébként itt jegyezném meg én építőiparban szerettem a legjobban dolgozni... ott mindig van meló és baromi sokat lehet belőlle tanulni. Na meg később marha sokat spórolhatsz ha ki tudod magadnak tapétázni a szobád.