Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csúcsragadozó

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Holánszki pékség Pilisen található/ BP-től 45 km, 4-es főút/. Hagyományos módon, akácfával felfűtött kemencében, adalékanyagoktól mentes kenyeret sütnek.                                                                                 …..
Csúcsragadozó 2014.01.29 08:27:11
@ottofon: Előzetes telefonálás ajánlott a nyitvatartási idő miatt..
Majdnem pont egy éve is megígértem, hogy elsőként hozom a jó híreket, be is tartottam. Idén kicsit nehezebb dolgom van, de kellenek a kihívások, Costa Ricából, Puerto Viejoból is első leszek a hagyományok megőrzése érdekében. (Egyébként ezen a túrán veszek részt, itt…..
Update2: az Onyx egy két személyes vacsorával jutalmazza a jó hír hozóját, amit persze nem tartok meg magamnak, szóval hamarosan egy nyereményjáték következik, ahol a nyeremény egy Michelin-csillagos vacsora lesz két főre! Facebookhoz érdemes csatlakozni addig is! Update1: megvan a…..
világevő Egy extra nehéz kvíz 2012.02.11 18:00:00
[Itt található a megfejtés!] Kicsit nehezen indul, aztán majd még nehezebb lesz, ahogy teszek még majd fel ide képeket, de legalább érdekes lesz majd a megfejtés, azt megígérhetem. [a múltkori kvíz megfejtése a poszt legalján lesz, aki meg akarja nézni, előbb kattintson ide,…..
Csúcsragadozó 2012.02.29 09:57:16
Csúcsragadozó 2012.02.29 15:23:23
Az írásban három külső link van. Megértésüket köszönöm! Zenei ajánlat az olvasáshoz. Nyissa meg a háttérben. Katt ide!                                                                                   …..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Ma estére már nem terveztem több bejegyzést, de ahogy az lenni szokott ez a tervem sem sikerült. Késő is van, és persze vizsgaidőszak is, így lehet, hogy most kicsit kritikusabb és őrültebb leszek a szokásosnál. De ez klipelemzés nem tűr halasztást! Talán sokan ismerik már…..
Csúcsragadozó 2010.07.18 16:42:20
Csúcsragadozó 2010.07.07 14:25:52
@piskoo: Szervusz!
Kérlek, írj levelet a sefkertje-kukac-gmail-pont-com címre,mert kommentben hosszú a válasz.
Megértésedet köszönöm.
Tihamér
 Halványított/etiolált/ gyermekláncfű   Úgy terveztem, hogy néhány tucat pitypang gyökeret hajtatok téli, friss zöldség gyanánt,bővítve a szegényes szezonális választékot, azonban volt szerencsém már most megkóstolni. Véletlenül leltem rá néhány…..