Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thommyboy'COM

10 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rendkívül érdekes amatőr baromság, ami megintcsak azért nem totális csőd, mert néhol annyira rossz, hogy már szinte élvezet nézni! A film szinkronja egy kicsit el van csúszva, de szerencsére sokminden olyat nem vágtam be, ahol zavaró lenne. ..
Újabb gyerekkori kedvenc, ezúttal nem Sorter kommentárjával, de továbbra is rengeteg fight-al a főszerepben. Jó szórakozást!  ..
thommyboy'COM 2010.06.10 17:16:07
Madárlesen A szajkó 2010.05.30 08:31:00
Üdvözlet a MADÁRLESEN! A mai napi első áldozatom a szajkó. Lesz még ma bemutatásom, de ezt terveztem elsőnek. A másik (vagy másik kettő) bemutatásomban a szajkonak egy, a jobbik esetben két rokonát mutatom be nektek! Hát akkor jöjjön a mese a habbal! Méretes egy madár, testhossza…..
Egy várható Asylum-hullám első tagjaként a Világok harca 2 című marhaságot mutatjuk be, melyről már nagyon (tényleg nagyon) régen írtunk a blogon, és azóta megvan a gépen (!!!). De ez mostantól csak történelem!..
..
thommyboy'COM 2010.05.24 16:39:34
Úgy gondoltam, én is benevezek a versenyre, így elkészítettem a The Punisher című játék bemutatóját, melyet az időkorlát miatt két részbe szedve láthattok. Jó szórakozást hozzá! ..
Kicsit tovább tartott, mint gondoltam (pedig olyan nagyon sok munkám nem volt benne), de végül sikerült felrakni a tíz számomra legijesztőbb filmről szóló listát. Ebben az esetben volt eddig a legnehezebb eldönteni, hogy mi legyen az első, a második helyezett tényleg csak egy alig…..
Baaad Movies Körözve (Wanted) 2008.06.15 10:28:26
Június végén mozikba kerül az Éjszakai őrség és a Nappali őrség orosz rendezőjének első hollywood-i alkotása, a Wanted. Akárcsak a Speed Racer esetében, megint előjön a nagyszerű dilemma: ez most vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon szar. Mindenesetre egy megnézést mindenképpen…..
Teljesen véletlenül akadtam rá a you tube-on erre a zseniális paródiára, és egyszerűen végigröhögtem. Hihetetlen, hogy miket ki nem találnak ezek az amcsik! Hiába, úgy tűnik, hülyeségben messze vernek bárkit és bármit. Javaslom, előtte nézzétek meg a Bourne - ultimátum…..
Baaad Movies I.E 10000 2008.03.31 19:54:00
Sajnálattal kell közölnöm, csalódtunk ebben a filmben!Tavaly óta vártuk, hogy megnézhessük ezt a filmet és messze a várt színvonal alatt van! Nagyon eltúlozták a misztikus dolgokat benne, nem volt olyan látványos, mint az előzetesek alapján reméltük. Sok értelmetlen, felesleges…..
thommyboy'COM 2010.04.29 07:07:04
@Bighouse:
jaja, az imdb-n az avatar 8.4 pontot kapott, a district 9 pedig 8.3-at! továbbá a kedvenc filmem, ott a kommentem a top 20 kedvenc film by sorter!
Baaad Movies Katakombák/ By Hakuso 2009.08.28 11:21:00
Hakuso, aki a nagyszerű rövid filmkritikák című blogot is vezeti, volt oylan kedves, és elkészítette a Katakombák című borzalom bemutatóját. Véleményünk szinte telejsen egyezik, de én pont a bosszantó egyhangúsága miatt nem szívesen mutattam volna be a filmet. Hakuso azonban…..
thommyboy'COM 2010.04.25 07:12:21
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
thommyboy'COM 2010.04.24 07:55:21
Itt egy újabb videónk! Ez a videó az Ultraviola c. filmről szól, ami finoman szólva is össze lett baszva, de már nincs mit tenni. Mi is csak annyit tudtunk, hogy videót készítettünk róla! Na, itt nem az a dolgom, hogy elemezzem a filmet, ezt már megtette helyettem BlackSheep!..
Nos, íme a második része a [Rec] 2 bemutatójának. Sajnos nagyon spórolnom kellett ezúton is az idővel, így jónéhány dolog (az intrót is beleértve) nem került bele. Apróságokról van csak szó, amiket meg akartam említeni, így emiatt nem csinálok új részt, inkább a videó alatt…..
Asszem nincs mit hozzáfűzni... kisebb-nagyobb szenvedések árán, de csak kész lettem ezzel a videóval is. Hamarosan számíthattok még egy top10-es listára, addig is jó szórakozást ehhez! ..
Mivel nagyon sokan kérdezték már, hogy mik a kedvenc filmjeink, elkészítettem ezt a kis videót, melyben bemutatom a 20 abszolút favoritomat. A lista kizárólag a saját ízlésem alapján készült, nem BlackSheep-el közösen, így ne várjatok olyan filmeket, amiket ő már az egekig…..
Madárlesen A tengelic 2010.04.11 08:08:00
Üdvözlet! Ez itt a MADÁRLESEN! Régen írtam már bejegyzést, de ne maradjon gazdátlanul, folytatom. Igaz, megfeledkeztem a blogról, de mostmár keményen folytatom! A következő bejegyzésem egy kicsit el fog térni a többitől, de a madártéma ugyanaz marad! Mai témánk: a tengelic!…..
Pedig azt hittem, jó lesz! Komolyan! Az első rész után, nagyon vártam a folytatást, de sajnos hamar rá kellett döbbennem, hogy nem leszünk jóban. Ez a még csak amolyan felkészítés, a film igazi "ínyencségei" a folytatásra maradtak. Aki nem ismerné az első részt, nézze…..
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..